ayyy canım oyle deme ya. benım annem gelebılmıstı ama yıne de hıc dınlenmedım. sancım olmustu benım de hem de cok dayanamıyodum gıttım. bısey yok ama dınlen dıkıslerın atar demıstı doktor. sımdı daha ıyıyım. bısey cıkmaz merak etme. kurtaj fılan da olmazsın. emınım cok nadır gorunen bıseydır.
hoşgeldin sanada hayırlı yıllar eyanselam kızlar hepinize iyi yıllar diliyorumm...
yazılanları okudumda bendede lekelenmeler oluyo kırk gün sonra kontrole çağırmışlardı ama gitmedim ihmal ettim halada etmeye devam ediyorum :/ bende korkmalımıyım???
1 ay sonra gıttım ben canım.
bakıyor,bazen heyecanlanıyor ama gülmüyor, sabahları bana gülücükler atıyor ama akşam çok fena, saol canım,biraz daha anlatırmısın nasıl oynuyor sizinle,ben oynatmayımı bilemiyorum acaba
Bizimkinin maşallahı var vallaçıngıraklarıyla oynuyor uzatıyorum alıyor :)) yeni oyuncağına zaten bayıldı oyuncağın altına yatırıyorum eliyle vuruyor vurdukça müzik çalıyor ışıkları yanıyor bu defa devamlı vuruyor müzik sesi hiç durmuyor tabi günde 2-3 kez yarım şar saat oynatıyorum bununla çabuk sıkılabiliyorlar çünkü..Her bebeğin gelişimi farklı zaten çıngıraklarda falanda 3 ay üzeri yazıyor birkaç haftaya hepsi tutup oynayacaktır..
Yeni senemiz hayırlı bereketli ve bebişlerimizle mutlu huzurlu olsun inşallah iyi geceler..
merhabalar kimsecikler yok dün çok kötü ve üzücü bir gündü ben polis eşiyim bitliste oturuyorum dün bir trafik kazası oldu eşimin arkadaşlarının eşleri kaza geçirdi ve hepsi öldü tam 5 polis eşi hepsi genç ve küçük çocukları var hala içim acıyor şimdi aileleri çocukları perişandırlar çok üzücü ya az önce cenazeleri geldi ilçeye törenden sonra memleketlerine göndericekler tüylerim diken diken...allah hepsine rahmet eylesin ailelerine sabır versin...offfffff
[/FONuff benim bebekte nedense kimsenin gözüne büyümemiş geliyor ..sağlık ocagı hemşiresi gayet iyi dedi gelişim ve ölçümleri söylenilenlere kulak asmayın diyorr zaten asmıyorum daaa sinir oluyorum işteee..zaten sinirler var daha çok sinir sahibi yapıyorar ..dünde eltimde tplanmıstık ilk defa gittm oraya benim oglanda genelde hep evde yada komsuya gidiyorum başkasının evinde uyumakta zorlanıyor kaynanada öle yapmıstı dün bir türlü ne memede ne emzıkle uyudu gercı cok ses vardı kalabalıktı ev cocuk sesi vs.alışkın degıl sese uyuyamadı neyse aldı kucagına bak ben nasıl uyutcam dedı sallıyo kucagında dedim sallama abla ..yok sallıcak diyo ..sallamayalım alışıcak sonra ben sallamıyorum dedim.yok bir kereden birşey olmaz dedi..gerçi bir kereden birşe olmaz biliyorumda ya alışırsa cocuk..eltımde ordan atlıo bir defadan bişi olmaz yok dedim sallamıcaz.İNAT ettim bende sonra aldım cocugu uyutmadım bende iyice oyaladı eşim cocugu sonra uykusu gelınce paşalar gibi uyudu oğlan.. ne yapım öyle böyle alısıcak ..çocugu perişan ediyorum dıye düşünüyodur.ne yapım uykusu gelen uyur emzıgı düştügünde ağlıyor veriyorum dalıyor..sürekli sallayarak uyanana kadar sallanan yakın tanıdıgımızın cocugu var ne o öyle uyanana kadar sallıcam ayagımda işleri kim yapıcak öyle.cocugu nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bence..zorda kalırsam tabiki sallıycam ama inatla kendı kendıne uyuma yöntemini yapıyorum nettede bu yazılar varT]
selamm kızlarrr herkes inşallah yeniyıla güsel girmiştir biz bütün gece kolik sancısı çektik inanamıorum yhanee bütün ay hiç bişeyi yoktu dün gece ortalığı brbirine kattı ağlamaktan kuzum bütün yıl ağlıcaz her haldeDD yılbaşına kucağımda girdi kuzum birlikte göbek attık
slm kızlar
geçmişi okuyamadım nasılsınız? bebişler nasıl?
günaydın kızlarrrr..
ben mutfakta girdim 2011 esanırım bütün yıl mutfakta geçiricem ;-)
koştura koştura eşimle doruğun yanına geldimm kii doruk paşamız agu buguuu yapıyor :=)) yeni yıla agulayarak girmiş oğluşummm ...
allah saır versin canım çok kötü.merhabalar kimsecikler yok dün çok kötü ve üzücü bir gündü ben polis eşiyim bitliste oturuyorum dün bir trafik kazası oldu eşimin arkadaşlarının eşleri kaza geçirdi ve hepsi öldü tam 5 polis eşi hepsi genç ve küçük çocukları var hala içim acıyor şimdi aileleri çocukları perişandırlar çok üzücü ya az önce cenazeleri geldi ilçeye törenden sonra memleketlerine göndericekler tüylerim diken diken...allah hepsine rahmet eylesin ailelerine sabır versin...offfffff
[/FONuff benim bebekte nedense kimsenin gözüne büyümemiş geliyor ..sağlık ocagı hemşiresi gayet iyi dedi gelişim ve ölçümleri söylenilenlere kulak asmayın diyorr zaten asmıyorum daaa sinir oluyorum işteee..zaten sinirler var daha çok sinir sahibi yapıyorar ..dünde eltimde tplanmıstık ilk defa gittm oraya benim oglanda genelde hep evde yada komsuya gidiyorum başkasının evinde uyumakta zorlanıyor kaynanada öle yapmıstı dün bir türlü ne memede ne emzıkle uyudu gercı cok ses vardı kalabalıktı ev cocuk sesi vs.alışkın degıl sese uyuyamadı neyse aldı kucagına bak ben nasıl uyutcam dedı sallıyo kucagında dedim sallama abla ..yok sallıcak diyo ..sallamayalım alışıcak sonra ben sallamıyorum dedim.yok bir kereden birşey olmaz dedi..gerçi bir kereden birşe olmaz biliyorumda ya alışırsa cocuk..eltımde ordan atlıo bir defadan bişi olmaz yok dedim sallamıcaz.İNAT ettim bende sonra aldım cocugu uyutmadım bende iyice oyaladı eşim cocugu sonra uykusu gelınce paşalar gibi uyudu oğlan.. ne yapım öyle böyle alısıcak ..çocugu perişan ediyorum dıye düşünüyodur.ne yapım uykusu gelen uyur emzıgı düştügünde ağlıyor veriyorum dalıyor..sürekli sallayarak uyanana kadar sallanan yakın tanıdıgımızın cocugu var ne o öyle uyanana kadar sallıcam ayagımda işleri kim yapıcak öyle.cocugu nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bence..zorda kalırsam tabiki sallıycam ama inatla kendı kendıne uyuma yöntemini yapıyorum nettede bu yazılar varT]
yapsaydın keşke ben kimseyi dinlemiom walla küsen küssün. çocukları falan yaklaşıo öpmek için yakşalma diom. hasta falan olsa ben çekçem sonuçta.senın yaptıgını ben yapamadım işte salladılar ve alıstı malesef.
izmire gittiğimizde bende ağlamasın yorulmasın diye emzik verdim hep. ertesi gün helak oldu emzik istedi. bende inatla vermedim. düşün bir günde kaptı yani. ağzında sürekli emzik istedi bu sefer.yok canım ya bayrama kadar sallamıyoduk. bayramda koydeydık ya kurban kesmek ıcın. orda salladılar o zamandan berı sallıyoruz.
Benim oğlanda yeni, yıla uyuyarak girdibizim kızda yeni yıla uyuyarak girdi
allah saır versin canım çok kötü.
pike ve ben hiç sallamadık walla uykusu gelince heryerde uyuyor paşa paşa. bi yere gidince banada hemen salla diyolar yok diom ben sallamıyorum. emzik tepiyolar hemen. ağlayınca. alıyorum ben emziği sürekli vermiyorum diye. bi avutmaya çalış demi aaa . benim kız uyku haricindedede emzik almıo. bazen uyku içinde almıo. hiç olmadı iyice sersemletiyorum ben gene uyumazsa işte o zmn kondak yapıp emziği veriom hafif hafif sallıom uyuyo. bunuda zora kalmadıkça yapmıyorum. çocuk uykusu varsa herşekilde uyur. bi bakıom oyun halısında falan uyuya kalmış gerçi bu ara uyumuo orda :) çok hoşuma gidiodu bi bakmışım uyumuş
yapsaydın keşke ben kimseyi dinlemiom walla küsen küssün. çocukları falan yaklaşıo öpmek için yakşalma diom. hasta falan olsa ben çekçem sonuçta.
izmire gittiğimizde bende ağlamasın yorulmasın diye emzik verdim hep. ertesi gün helak oldu emzik istedi. bende inatla vermedim. düşün bir günde kaptı yani. ağzında sürekli emzik istedi bu sefer.
canım konuşuyoruz onunla, o da dinleyip gülüyor, genelde değişik ses çıkardığımızda bön bön bakıyor :) o yüzden yumuşak ve gülerek konuşuyorum onunla :) konuşarak seviyorum onu, bazen çenesine, burnuna, karnına falan dokunuyorum, ellerini hareket ettiriyorum konuşurken falan. ondan gelen tek tepki de işte gülmek, ses çıkarmak :)
karşılıklı tek bi oyun oynadık şimdiye kadar, onu da artık yapmıyor. heuvvv diyorduk o da heuuv diyordu böyle karşılıklı dakikalarca yapıyorduk da artık onu bıraktı. heuvv deyince gülüyor hemen :)
bir de her gün jimnastik hareketlermiz var, onları mutlaka yaptırıyorum ben. doktorunuz söylemiştir size de.
maşallah affan erken başladıelini uzatma yok henüz bizde :) nazar değmesin
allah geride kalanlara sabır versin inşallah, zor
balsuratcım şu sallamama konusunda seni acayip destekliyorum :) inatlaş bence de, senin çocuğun sonuçta istemiyosan sallayamazlar :) benim kaynanam da kucağına alınca hemen sallamaya başlıyor, "anne sallama" diyorum hemen. anında. refleks yine sallıyo bakıyom, hemen "sallama" diyorum yine. napiim alışsın sallamadan sevmeye.
hehe tek gecelik olsun koliğiniz inşallah
Benim oğlanda yeni, yıla uyuyarak girdi
herkez aynı bu kucaga alınınca millet pışpış sanki illa öyle sevilir ya nerden cıkarmıslar senelerdır bu sallama işini bilmem.inşallahh kızlar hep böyle uyur bebişlerimiz sonuna kadar..diş cıkarma döneminde huysuz oluyor diyolar insallh o dönemleride sallamadan atlatırız...Aslında büyük konuşmakta... salla diyenleride gülmekte istemiorum
hahaha hiç sallamıcan die bişe yok her gık dediğindede sallanmaz çocuk. millet hemen sallayalımmı dio. bende arada sallıom ama sarsarak salıyorlar uykusu olmayan çocuğu çocuk mecbur sersemlediği için uyuyor. bende iyice uykusu olup uyuyamayınca sallıom. ama hafif ve sürekli değil.baktım uyumuosa kaldırıom. uyumayan çocuğuda zorla uyutçak halim yok. zaten uykusu var ve uyumuosa derdi var demektir. uykusu oldumu her şekilde uyuyor çünkim. sen gene büyük konuşma. inşllh kalmayız sallamak zorunda.
evet çok nazarda oluyor benimki oyduğum yerde uyuya kalırdı şimdi uykusu gelince ağlıo. kucama alıom direk uyuyor benim kokumu istio acaba.evet canım büyük konuşmuyorum zorda kalırsam sallıcaz tabi cocugu aglayarak catlatacakta değilim.
çok dogru söylüyorsun cocugun uykusu geldiğinde dayanamıyorum artık gözler kaymaya başlıyor koysan uyuycak ek olarak salamaya ne gerek varkii..
eltim 2 cocugunu kıyaslama yapıyordu benım oğlanla.benimkiler kesinlikle öyle yatırdıgında uyumazlar sallardım cok aglarlardı..cok gazlıymış onunkiler cok uykuszuluk çekmiş..benimki kucakta duruyomus aglamadan vs vs İNSAN MAŞALLAHH DER YA SANKİ HER ÇOCUK BİR OLUR..nazarıda cok değiyor diye düşünüyorum bir kaç lafından sonra hen bana hem cocuga haller oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?