günaydın canım biz arkadaşlardaydık oğlum dün bütün gün maaşallh uyumadığı gibi akşamda uyumadı ve 2011,e yanak yanağa girdik bütün sene uyumaz artıkgece 2,de yattım sabah 6,da kalktım ve iş,teym şu an
merhabalar kimsecikler yok dün çok kötü ve üzücü bir gündü ben polis eşiyim bitliste oturuyorum dün bir trafik kazası oldu eşimin arkadaşlarının eşleri kaza geçirdi ve hepsi öldü tam 5 polis eşi hepsi genç ve küçük çocukları var hala içim acıyor şimdi aileleri çocukları perişandırlar çok üzücü ya az önce cenazeleri geldi ilçeye törenden sonra memleketlerine göndericekler tüylerim diken diken...allah hepsine rahmet eylesin ailelerine sabır versin...offfffff
allah mekanlarını cennet eylesin....çok zor geçekten....bizim ailede trafik kazası kaybımız o kadar çokki nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum......en zoruda çocuklara tabi annesiz büyümek çok zor olacak
merhabalar kimsecikler yok dün çok kötü ve üzücü bir gündü ben polis eşiyim bitliste oturuyorum dün bir trafik kazası oldu eşimin arkadaşlarının eşleri kaza geçirdi ve hepsi öldü tam 5 polis eşi hepsi genç ve küçük çocukları var hala içim acıyor şimdi aileleri çocukları perişandırlar çok üzücü ya az önce cenazeleri geldi ilçeye törenden sonra memleketlerine göndericekler tüylerim diken diken...allah hepsine rahmet eylesin ailelerine sabır versin...offfffff
kızlar ya dun aksam kayınvalıdem moralımı bozdu bıraz. oğlum 3 aylık oldu ayaklarının ustune basamıyo dedi. hanı boyle koltuk altından tutup bakıyolar ya basmaya calısıyo mu dıye. benım oglan da tık yok. acaba anormal bı durum mu?
kızlar ya dun aksam kayınvalıdem moralımı bozdu bıraz. oğlum 3 aylık oldu ayaklarının ustune basamıyo dedi. hanı boyle koltuk altından tutup bakıyolar ya basmaya calısıyo mu dıye. benım oglan da tık yok. acaba anormal bı durum mu?
canım olabilir yaa...hemen kafanı takma böyle şeylere zamanla alışacak......senin yapacağın ara sıra sürekli bastırmaya çalış....ilk başta öyle oluyor sonra basıyorlar....olmazsa doktoruna danışırsın
slm kızlar herkeze hayırlı yıllarr
polis yakınlarına allah sabır versin ölenlerinde mekanı cennet olsun inşallahh
boşver balum bu karadeniz milletinin her lafına baksak bizim cocuklarımız büyümemiş gelişmemiş kafası yan.başını tutamıyo.ayagına basamıyor hep birşey bulurlar söylenmeye daha cok küçükler yavaş yavaş değşiyor bütün hareketleri bebeklerin her bebek birbirinden farklı seyreder.
[/FONuff benim bebekte nedense kimsenin gözüne büyümemiş geliyor ..sağlık ocagı hemşiresi gayet iyi dedi gelişim ve ölçümleri söylenilenlere kulak asmayın diyorr zaten asmıyorum daaa sinir oluyorum işteee..zaten sinirler var daha çok sinir sahibi yapıyorar ..dünde eltimde tplanmıstık ilk defa gittm oraya benim oglanda genelde hep evde yada komsuya gidiyorum başkasının evinde uyumakta zorlanıyor kaynanada öle yapmıstı dün bir türlü ne memede ne emzıkle uyudu gercı cok ses vardı kalabalıktı ev cocuk sesi vs.alışkın degıl sese uyuyamadı neyse aldı kucagına bak ben nasıl uyutcam dedı sallıyo kucagında dedim sallama abla ..yok sallıcak diyo ..sallamayalım alışıcak sonra ben sallamıyorum dedim.yok bir kereden birşey olmaz dedi..gerçi bir kereden birşe olmaz biliyorumda ya alışırsa cocuk..eltımde ordan atlıo bir defadan bişi olmaz yok dedim sallamıcaz.İNAT ettim bende sonra aldım cocugu uyutmadım bende iyice oyaladı eşim cocugu sonra uykusu gelınce paşalar gibi uyudu oğlan.. ne yapım öyle böyle alısıcak ..çocugu perişan ediyorum dıye düşünüyodur.ne yapım uykusu gelen uyur emzıgı düştügünde ağlıyor veriyorum dalıyor..sürekli sallayarak uyanana kadar sallanan yakın tanıdıgımızın cocugu var ne o öyle uyanana kadar sallıcam ayagımda işleri kim yapıcak öyle.cocugu nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bence..zorda kalırsam tabiki sallıycam ama inatla kendı kendıne uyuma yöntemini yapıyorum nettede bu yazılar varT]
senın yaptıgını ben yapamadım işte salladılar ve alıstı malesef.
balum sendemiydiler dogumdan sonra ki salladılar
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/365240-2-ay-oldu-kanamam-bitti-lekelenmeler-var.html
yazıyı okudum korktum ya( haftaya dr gideyim en iyisi ertele ertele bitmedi biş..dünde eltim içerde parça kalsaydı ağrın sancın olurdu dedi..bir yakınlarında parça kalmış agrısı sancısı olmuş hemen almışlar parçayıı
sende de mı bu durum var canım ya.
evet canım lekelenmeler ufacıkta olsa var dr aramıstık 15 gun önce kişidne kişiye degısır dedi..artarsa koyulaşırsa gelirsiniz dedi ..bende korkulcak birşey olsa dr hemen cagırırdı dıye rahattımm.. arkadasımdanda 3 ay gelmiş eltımden 60gün.nete yazıları okyunca korktum ya böyle bişi varsa nasıl kürtaj olucam yaa :'( zaten hiç dinlenemedim logusalıgımda dogumdan sonra herşeyimi kendim yaptım yardım edenim olmadı gurbette olunca böyle oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?