2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hay maşallah ben evde ayakta zor druyom valla Allah kolaylık versinaslında bende evde çok sıkıldım ya biran önce büyüselerde bizde tecrit hayatından kurtulsak

merhabalar kimsecikler yok dün çok kötü ve üzücü bir gündü ben polis eşiyim bitliste oturuyorum dün bir trafik kazası oldu eşimin arkadaşlarının eşleri kaza geçirdi ve hepsi öldü tam 5 polis eşi hepsi genç ve küçük çocukları var hala içim acıyor şimdi aileleri çocukları perişandırlar çok üzücü ya az önce cenazeleri geldi ilçeye törenden sonra memleketlerine göndericekler tüylerim diken diken...allah hepsine rahmet eylesin ailelerine sabır versin...offfffff

allah mekanlarını cennet eylesin....çok zor geçekten....bizim ailede trafik kazası kaybımız o kadar çokki nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum......en zoruda çocuklara tabi annesiz büyümek çok zor olacak

allahım hiç kimseye böyle acı yaşatmasın çok zor hala şoktayım

amin. cok zor ya ani ölümler

kızlar ya dun aksam kayınvalıdem moralımı bozdu bıraz. oğlum 3 aylık oldu ayaklarının ustune basamıyo dedi. hanı boyle koltuk altından tutup bakıyolar ya basmaya calısıyo mu dıye. benım oglan da tık yok. acaba anormal bı durum mu?

canım olabilir yaa...hemen kafanı takma böyle şeylere zamanla alışacak......senin yapacağın ara sıra sürekli bastırmaya çalış....ilk başta öyle oluyor sonra basıyorlar....olmazsa doktoruna danışırsın

slm kızlar herkeze hayırlı yıllarr
polis yakınlarına allah sabır versin ölenlerinde mekanı cennet olsun inşallahh
boşver balum bu karadeniz milletinin her lafına baksak bizim cocuklarımız büyümemiş gelişmemiş kafası yan.başını tutamıyo.ayagına basamıyor hep birşey bulurlar söylenmeye daha cok küçükler yavaş yavaş değşiyor bütün hareketleri bebeklerin her bebek birbirinden farklı seyreder.

[/FONuff benim bebekte nedense kimsenin gözüne büyümemiş geliyor ..sağlık ocagı hemşiresi gayet iyi dedi gelişim ve ölçümleri söylenilenlere kulak asmayın diyorr zaten asmıyorum daaa sinir oluyorum işteee..zaten sinirler var daha çok sinir sahibi yapıyorar ..dünde eltimde tplanmıstık ilk defa gittm oraya benim oglanda genelde hep evde yada komsuya gidiyorum başkasının evinde uyumakta zorlanıyor kaynanada öle yapmıstı dün bir türlü ne memede ne emzıkle uyudu gercı cok ses vardı kalabalıktı ev cocuk sesi vs.alışkın degıl sese uyuyamadı neyse aldı kucagına bak ben nasıl uyutcam dedı sallıyo kucagında dedim sallama abla ..yok sallıcak diyo ..sallamayalım alışıcak sonra ben sallamıyorum dedim.yok bir kereden birşey olmaz dedi..gerçi bir kereden birşe olmaz biliyorumda ya alışırsa cocuk..eltımde ordan atlıo bir defadan bişi olmaz yok dedim sallamıcaz. İNAT ettim bende sonra aldım cocugu uyutmadım bende iyice oyaladı eşim cocugu sonra uykusu gelınce paşalar gibi uyudu oğlan.. ne yapım öyle böyle alısıcak ..çocugu perişan ediyorum dıye düşünüyodur.ne yapım uykusu gelen uyur emzıgı düştügünde ağlıyor veriyorum dalıyor..sürekli sallayarak uyanana kadar sallanan yakın tanıdıgımızın cocugu var ne o öyle uyanana kadar sallıcam ayagımda işleri kim yapıcak öyle.cocugu nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bence..zorda kalırsam tabiki sallıycam ama inatla kendı kendıne uyuma yöntemini yapıyorum nettede bu yazılar varT]

dogru. ne bılım hemen panıklıyorum herhalde.

kıyaslama yapıyolar hemen ya. gorumcemın kızı kaan kadarken basıyomus da:)))))))

senın yaptıgını ben yapamadım işte salladılar ve alıstı malesef.

sende de mı bu durum var canım ya.

evet canım lekelenmeler ufacıkta olsa var dr aramıstık 15 gun önce kişidne kişiye degısır dedi..artarsa koyulaşırsa gelirsiniz dedi ..bende korkulcak birşey olsa dr hemen cagırırdı dıye rahattımm.. arkadasımdanda 3 ay gelmiş eltımden 60gün.nete yazıları okyunca korktum ya böyle bişi varsa nasıl kürtaj olucam yaa :'( zaten hiç dinlenemedim logusalıgımda dogumdan sonra herşeyimi kendim yaptım yardım edenim olmadı gurbette olunca böyle oluyor işte

selam kızlar hepinize iyi yıllar diliyorumm...
yazılanları okudumda bendede lekelenmeler oluyo kırk gün sonra kontrole çağırmışlardı ama gitmedim ihmal ettim halada etmeye devam ediyorum :/ bende korkmalımıyım???

ayyy canım oyle deme ya. benım annem gelebılmıstı ama yıne de hıc dınlenmedım. sancım olmustu benım de hem de cok dayanamıyodum gıttım. bısey yok ama dınlen dıkıslerın atar demıstı doktor. sımdı daha ıyıyım. bısey cıkmaz merak etme. kurtaj fılan da olmazsın. emınım cok nadır gorunen bıseydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…