2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bakıyor,bazen heyecanlanıyor ama gülmüyor, sabahları bana gülücükler atıyor ama akşam çok fena, saol canım,biraz daha anlatırmısın nasıl oynuyor sizinle,ben oynatmayımı bilemiyorum acaba

walla benim kız garip garip sesler çıkarınca çok gülüyor. dil çıkarınca falan. şimdi zaten yüzleri falan keşfedio çok süzüyor bizi. maymun oluoz gülsün die.

biraz rahatladım valla,çok saolun,epeydir okuyorum forumu üye olmak bugüne kısmetmiş,inşallah faydalanırız birbirimizden:)bu teknolojiyi seviyorum ben ya:)

ee teknoloji. annem artık şöle yap böe yap demio. şunu yapimmi bunu yapimmi die bana soruo hahha :d ço araştırıp bildiğimi biliyor. anca biz böle yapıoduk falan dio. gerçi onun söylediği yçntemlerde fena değil. kakası için sabun koyuyoduk dedi. fitil gibi yapıp koydum dakka bile olmadan doldurdu.

selam kızlar hayırlı seneler yeni yılınız kutlu olsun rabbim yavrularımızla eşimizle sevdiklerimizle güzel bir hayat nasip etsin hepimize

bu arada geçmiş sayfalarda bi arkadaş oyuncak sormuştu galiba, ben bi tane oyun halısı gördüm aşık oldum,haftaya sipariş vereceğim, tiny love markası çok tatlı,gelişimine yardımcı olacağına inanıyorum:)iyi geceler herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl dilerim...Allah bebeklerimize oturak versin:) büyük kızım 4 yaşlarındayken komşunun aşırı yaramaz çocuğu için böyle dua ederdi:)

Bizimkinin maşallahı var valla çıngıraklarıyla oynuyor uzatıyorum alıyor :)) yeni oyuncağına zaten bayıldı oyuncağın altına yatırıyorum eliyle vuruyor vurdukça müzik çalıyor ışıkları yanıyor bu defa devamlı vuruyor müzik sesi hiç durmuyor tabi günde 2-3 kez yarım şar saat oynatıyorum bununla çabuk sıkılabiliyorlar çünkü..Her bebeğin gelişimi farklı zaten çıngıraklarda falanda 3 ay üzeri yazıyor birkaç haftaya hepsi tutup oynayacaktır..

Yeni senemiz hayırlı bereketli ve bebişlerimizle mutlu huzurlu olsun inşallah iyi geceler..

ay ne güzel. benimki oyun halısındaki oyuncaklara vuruyorda tutmuo daha. evet her bebişin gelişimi farkılı. bir haftaya benim kızda tutmaya başlar umarım :) oyuncaklarına sarılıp uyudukları günleride görelim

Herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum
2010 Bana çok uğurlu geldi umutsuz bir durumda dünya tatlısı bir bebeğim oldu
İnşallah darısı bu yolda emek harcayan herkese

aslında bende fırsattan istifade burdayım ama sabah nasıl kalkıcam onu düşünüyorum

c.tesi ya erken kalkıp napçan. ben artık gece işleniom. gündüz erken kalkıp yapayım desem pek uzun uyumuyor gündüzleri. gece emip geri uyuyor. ama gündüz uyandımı uyumuo geri işler yarım kalıo hep.

tam grdım burayA:84: uyndı pıtırcık NZMN UYUCAK KIM BILIR GECE COK ZOR DALIYO YA :)

Günaydın..

Benimki sabah 7.30 açtı gözlerini emzirdim başladı konuşmaya gözler cin gibi aramıza aldık dedim konuşa konuşa uyur nerde uyumadı acayipte uykum var şimdi oyun oynuyor beyefendi.9.30 - 10 na kadar yat kalk uyutuyordum ama inşallah düzeni bozulmaz gecede 1 de yatırdım.6.30 saatlik uykuyla duruyor şimdi.

g:124:günaydın kızlar kimsecikler uyanmamış ben kargalar kalkmadan kalktım kahvaltımı bilem yaptım artık yorgan yatağı unuttum öle çay kahve idare ediyom
sizler geceyi nasıl geçirdiniz eşlerle muhabbet nasıldı bakem:127:

günaydın canım biz arkadaşlardaydık oğlum dün bütün gün maaşallh uyumadığı gibi akşamda uyumadı ve 2011,e yanak yanağa girdik bütün sene uyumaz artık gece 2,de yattım sabah 6,da kalktım ve iş,teym şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…