bakıyor,bazen heyecanlanıyor ama gülmüyor, sabahları bana gülücükler atıyor ama akşam çok fena, saol canım,biraz daha anlatırmısın nasıl oynuyor sizinle,ben oynatmayımı bilemiyorum acaba
biraz rahatladım valla,çok saolun,epeydir okuyorum forumu üye olmak bugüne kısmetmiş,inşallah faydalanırız birbirimizden:)bu teknolojiyi seviyorum ben ya:)
Bizimkinin maşallahı var vallaçıngıraklarıyla oynuyor uzatıyorum alıyor :)) yeni oyuncağına zaten bayıldı oyuncağın altına yatırıyorum eliyle vuruyor vurdukça müzik çalıyor ışıkları yanıyor bu defa devamlı vuruyor müzik sesi hiç durmuyor tabi günde 2-3 kez yarım şar saat oynatıyorum bununla çabuk sıkılabiliyorlar çünkü..Her bebeğin gelişimi farklı zaten çıngıraklarda falanda 3 ay üzeri yazıyor birkaç haftaya hepsi tutup oynayacaktır..
Yeni senemiz hayırlı bereketli ve bebişlerimizle mutlu huzurlu olsun inşallah iyi geceler..
sanırım kimsecikler yok
ben varım bayada burdayım evi toplucamda
aslında bende fırsattan istifade burdayım ama sabah nasıl kalkıcam onu düşünüyorum
ben yatıyorum arkadaşlar uykum geldi size ii geceler
ben varım bayada burdayım evi toplucamda
ayy bn bgn erkn kalktım aksam 4 e kadar anck temızlıgım bttı
tam grdım burayA:84: uyndı pıtırcık NZMN UYUCAK KIM BILIR GECE COK ZOR DALIYO YA :)
g:124:günaydın kızlar kimsecikler uyanmamış ben kargalar kalkmadan kalktım kahvaltımı bilem yaptım artık yorgan yatağı unuttum öle çay kahve idare ediyom
sizler geceyi nasıl geçirdiniz eşlerle muhabbet nasıldı bakem:127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?