2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın hanımlar dun kızm 10dayatdı 12de emdı gerı yatdı sabh 6.30da ben zorla uyndrdım artıkdün 50 mlrezene içirdim ondan böle uzun uyudu galıba suandada uyanık bırazdan uymk ıcın aglar gece uyanmadan uyumak guzelmiş ya benım kız gece uyuynca erekn kalkıyom ama uyumadgnda sabh öglene kadar kızla uyuyorum

arkadaşlar bişe sorcam benimde ekimin 15 doğan kızım var aşırı derecede kusuyo sizdede böle bi sorun varmı

selamlarrrr
baya oldu girmeyeli. çok şükür oğlum birazda olsa düzne girdi. hiç geçmicekmiş gibi geliyordu gaz sancılarımız. gece uykularımızıda azda olsa düzene soktuk geceleri 6-7 saat uyanmadan uyuyor sonra emip tekrar 2 saat daha uyuyor. çok şükür allah tüm annelerin yardımcısı olsun...

arkadaşlar bişe sorcam benimde ekimin 15 doğan kızım var aşırı derecede kusuyo sizdede böle bi sorun varmı

canım bu dönemde kusmaları normal. benimkide öle. emdikten sonra gazını çıkar hemen yatırma ve kucağında tutarken karnına çok bastırma. eğer kusması fışkırma şeklindeyse rengi ve kokusu kötüyse o zaman dr. başvur

slm canım maaşallh oğluna 6-7 saat ne güzel uyuyor
benimkide 2 saatte bir uyanıyor halen

selam kizlar
bizim ailenin hepsi hasta.bebege de bulascak mutlak.su 3 ayida atlatsaydik.söyle yaza kadar hasta etmeden ciksak insallahhhhh.

selam arkadaşlar oğluma tiny love marka oyun halısı almak istiyorum
ama hangi siteden alayım karar veremedim
birde acaba içinizde alan varmı
oyalanırmı acaba

selam arkadaşlar oğluma tiny love marka oyun halısı almak istiyorum
ama hangi siteden alayım karar veremedim
birde acaba içinizde alan varmı
oyalanırmı acaba

canım bizde tiny love kick and play var, ilk defa şimdi bi yarım saattir kendi kendine oyalanıyor. hayretler içindeyiz babasıyla.

bizimki bu kadar oyalanmazdı şimdiye kadar ama ben halıdan memnunum.

ben bundan aldim cok seviyor.ses cikaran isik sacan seyleri seviyorlar bu aylarda.
oyun halisinin üzerinde kalmaz ancak daha yatarken kullanilir sonrasi icin bosuna masraf bence.
bu hem yatar hem oturur hala geliyor.bebek halisininda emekleyince durmaz.
oglum hic ilgilenmemisti.

canım bizde tiny love kick and play var, ilk defa şimdi bi yarım saattir kendi kendine oyalanıyor. hayretler içindeyiz babasıyla.

bizimki bu kadar oyalanmazdı şimdiye kadar ama ben halıdan memnunum.
pike sizinki güzelmis canim yen cikanlar daha ilgi cekici.benim aldiklarim düz ve bazi yerlerine ayna ve ses edici seyler dikmislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…