kantoron yağının çatlakları düzelttiğini okumuştum
günaydın güzel anneler.fatma kızına şu granül rezene caylardan mı verdin.
Benim bildigim kadariyla olusan catlaklarin giderilmesi mumkun degil ancak olusmasi onlenebiliyor..
Kantaron yağının bebeklerin pişiklerinde de çok etkili olduğunu belirtmek isterim. İki çocuğumda da pişik kremi yerine kantaron yağı kullandım ve çok faydasını gördüm.
Yine bebeklerin karın ağrılarında kantaron yağı kullanıldığında ağlamaları sona erer. Ağlayan bebeğin karnına kantaron yağıyla, sağ avuç içi kullanılarak hafif hareketlerle masaj yapılır. Masaj yaparken bebeğinize sevginizi hissettirmeyi de sakın unutmayın.
burda gezerken buldum ben alıyım su yagdan bnm kızımda hep pişik var hıc gecmıyo ya
canım pişiğe tek ve en etkili en hızlı çözüm sudocrem tek geçiorum türkiyede yalnızca mothercare mağazalarında var başka hiç bi yerde orjinali yok fiyatıda çok uygun dene istersen bi
selam arkadaşlar oğluma tiny love marka oyun halısı almak istiyorum
ama hangi siteden alayım karar veremedim
birde acaba içinizde alan varmı
oyalanırmı acaba
alıyım ya her altını actgmda sürebilirmiyim?
yok canımmm sadece pişik yada kızarık olunca onun dışında pişik olmaması için bebeğin altını temizledikten sonra mutlaka kurulamak lazım pamuklu bi bezle ben aldığım ağız bezlerinin yarısı ayırdım kurulama için kullanıyorum çok raat oluo hiçte pişik olmuo bide arada havalandırmak lazım oda önlüo pişiği arada da altını sade suyla yıkamakta ii gelio
kızlarrrrrrr
pembedana yeniden hamile
aaaaaaaaaaaa çok sevindim nerden öğrendin.ne zamanın annesi olacakmışşşş
eylül annesi olacak canım
hadi hayırlı olsun bakalım ekim annesi yerine eylül annesi olcak çok sevindim allah hayırlısıyla tamamlamyı nasip etsin inş
kızlarrrrrrr
pembedana yeniden hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?