2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

teşekkürler kızlar eşimlede bir konuşayım ona göre kararımızı verelim
artık çok hareketli yere yatrmak istemiyorum
koltuktan da düşer diye korkuyorum
en iyisi bu
3 ay bile oyalansa yeter bana

Benim bildigim kadariyla olusan catlaklarin giderilmesi mumkun degil ancak olusmasi onlenebiliyor..

dun netde ne var ne yok arastrdım bı doktor 3 tane ılc vermıs bırısıne sabh aksam uygulıcak 1 yılda ancak duzelebılırmış ama tamamen asla gecmezmiş bıraz gecsede razıyım ben

Kantaron yağının bebeklerin pişiklerinde de çok etkili olduğunu belirtmek isterim. İki çocuğumda da pişik kremi yerine kantaron yağı kullandım ve çok faydasını gördüm.

Yine bebeklerin karın ağrılarında kantaron yağı kullanıldığında ağlamaları sona erer. Ağlayan bebeğin karnına kantaron yağıyla, sağ avuç içi kullanılarak hafif hareketlerle masaj yapılır. Masaj yaparken bebeğinize sevginizi hissettirmeyi de sakın unutmayın.

burda gezerken buldum ben alıyım su yagdan bnm kızımda hep pişik var hıc gecmıyo ya

canım pişiğe tek ve en etkili en hızlı çözüm sudocrem tek geçiorum türkiyede yalnızca mothercare mağazalarında var başka hiç bi yerde orjinali yok fiyatıda çok uygun dene istersen bi

canım pişiğe tek ve en etkili en hızlı çözüm sudocrem tek geçiorum türkiyede yalnızca mothercare mağazalarında var başka hiç bi yerde orjinali yok fiyatıda çok uygun dene istersen bi

alıyım ya her altını actgmda sürebilirmiyim?

selam arkadaşlar oğluma tiny love marka oyun halısı almak istiyorum
ama hangi siteden alayım karar veremedim
birde acaba içinizde alan varmı
oyalanırmı acaba

ben tiny love maymun adasını aldım akşamları yarım saat 45 dk oyalanıyor kendi kendine henüz tutup yakalayamıyor ama oyalanıyor

alıyım ya her altını actgmda sürebilirmiyim?

yok canımmm sadece pişik yada kızarık olunca onun dışında pişik olmaması için bebeğin altını temizledikten sonra mutlaka kurulamak lazım pamuklu bi bezle ben aldığım ağız bezlerinin yarısı ayırdım kurulama için kullanıyorum çok raat oluo hiçte pişik olmuo bide arada havalandırmak lazım oda önlüo pişiği arada da altını sade suyla yıkamakta ii gelio

bu yazdıklarının hepsını yapıorum her actıgımdahavalandrıyorum yapmadğım sey kalmadı şimdi dgr kremlerı denıcem

canım gule gule kullansın cok guzel bende ıstıyorum boyle bırsey ne kadara aldın bıde ne kadar kullanabılır bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…