2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

mrb kızlar

nasılsınız? pek giremiyorum artık burası bagımlılık yapıyor birde bebegimle daha cok ilgilenmeye calısıyorum yakında işe baslayınca üzülmeyeyim diye. Elbette üzülecegim ama en azından vicdanım rahat olur. Ev işleri temizlik dinlenme yemek derken pek nete girmiom oda facebooka giriyorum daha pratik cünkü.

Sizleri özledim. Oyun halısı konusu gecmiş ben tiny love tekmele oyna aldım ama bebegim sevmedi. playskool 2 li egzersiz arkadasım almıstım baya sevio o müziği cok guzel ona kıpırdanıyor zaten 1 ay oldu alalı ancak alıstı. İlkin korkuyor :) birde fisher price ın 3in 1 gym ini aldım oda eh idare eder.

Bence bu oyun işi bebegine göre degişir. Benimki muzige karsı cok duyarlı dönenceyi cok sevmişti ondan dolayı muzikli oyuncakları sevdigini düşündüm hakikaten öyleymiş. Tekmele oynanın muziği var ama tekmeleyince cıkıyor digeride mozart melodisi zaen herseyde o var sıkıldık dönencede bile.

chicconun gece lambası projektörünü aldım cok güzel tavana yıldız yansıtıyor sesleride cok gücel renk degiştiriyor gece lambası olarakta cok güzel.

Tomy yıldızlı rüyalar cok satıyor diye önce onu almıstım amahiç begenmedim calısırken makaranın sesi cıkıyor görüntü fulu hiç önermem chicco da oyuncakta %20 indirim varken degerlendirin derim

herkesin yeni yılı kutlu olsun

görüşmek üzere

canım gule gule kullansın cok guzel bende ıstıyorum boyle bırsey ne kadara aldın bıde ne kadar kullanabılır bunu
9 aya kadar rahat kullanilir tam oturur poziysondada oluyor.6 aydan sonra ek oyuncak kismi var o takiliyor.cok cesiti var her bir bölgesi 5 degisik müzik caliyor.isik cikiyor paril paril.bir pili bitirdi kizim.agagi ile kaldirip vuruyor ses kesilince.
türkiyedeki fiyati 140 civari galiba.daha uyguna geliyor orda.

bende bu ay alcam tavana yildizlar cikiyor ayricyetten bir cok degisik müzik cikiyor kumanda ile ayarlayabilyorsun omu canim??

Bende bunu aldım oyun halısının pek ilgisini çekeceğini düşünmüyordum doğru tahmin etmişim bayılıyor :)) oyuncaklara vurdukça ışıklar yanıyor farklı müzikler çalıyor maşallah paşam uzun bi süre sustumuyor müziğini devamlı vuruyor

hoşgeldin canım

hoşbuldukkkk,

kızlar çocuk doktorumdan memnun değilim, bakırköy-bahçelievler (istanbul) civarında önereceğiniz doktorvarmı? hastanede çalışan doktor istemiyorum ama, özel muayenehanesi olsun istiyorum, var mı tavsiyeniz?

bu arada sanırım ya hemoroid ya da anal fissür oldum, doktora gitmeye korkuyorum(

kızlarrr kız tam 7 gündür kakasını yapmıyordu 4 gözle popusunu gözetliyordum valla doktoruda 15 gün bile yapmaya bilir sadece anne sütü aldığı için dedi...ağrısı sıkıntısı varsa getirin dedi ama kız iyiydi rahatta uyuyordu,neyse bugün öğlen muhteşem bir parti verdiaman allahım o neydi öyle bez yetmemiş boynuna kadar dı hemen banyoya yıkadım...hep eşimle yıkıyorduk asla kendim yıkayamam diyordum valla mecbur olunca yıkadım hemen üşütmesinden de korktum,ufoya yapıştık hemen şükür ii şimdi üşütmedik

canım bızımkıde 4 gunde 3 gunde bı yapyo normalmıs evet

sabah sagdıgım110 ml sutu bıberonla verdım hergun verıyımde alıssın zorla zorla alıstrıdım ılk almadı pes etmedım snra mecbur cektı löp löp yutdu
dilinin pamukcugu ıcın kullanmadıgım sey kalmadı ortası gecmıs kenarları duruyo hem karbntlı su hem karadut surubu kullanıyom ısallah tamamen ıyılesır

bıraz önce krbntlı suyla tekrar sıldım çok az kalmış çok mutlu oldum ya aklınızda bulunsun karadut surubu cok ıyı geldı 3 gunde ıyılestık gunde bırkez yarım çay kasıgı agzının içine suruyosun gecrıyo...

canım kendini emdirmeyip aç kalınca biberon mu verdin alıştırmak için? kaç gün sonra emmeye başladı?

ben de alıştırmaya çalışcam işe başlamama yakın ama daha sonra başlayayım dedim.

canım kendini emdirmeyip aç kalınca biberon mu verdin alıştırmak için? kaç gün sonra emmeye başladı?

ben de alıştırmaya çalışcam işe başlamama yakın ama daha sonra başlayayım dedim.

2 haftadr ugrasıyorum ancak bgn emdı ama gene zorlaya zorlaya acıkmasını bekledım :)öle verdım dunde 50 ml rezene içti hemsıreler işe gtmeye 1 ay kala baslayın dıyorlar ama ılerde bıldıklerı zamn bıberon alması daha zor bnce sende yawas yawas haftada 1 kez ver snra alışır bn sımdı haftada bır kez veyaz 2 kez verıcem untmaması ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…