kızlarrrrrrr
pembedana yeniden hamile
canım ben aldım çocuklar çok sevdiselam arkadaşlar oğluma tiny love marka oyun halısı almak istiyorum
ama hangi siteden alayım karar veremedim
birde acaba içinizde alan varmı
oyalanırmı acaba
kızlarrrrrrr
pembedana yeniden hamile
kızlarrrrrrr
pembedana yeniden hamile
9 aya kadar rahat kullanilir tam oturur poziysondada oluyor.6 aydan sonra ek oyuncak kismi var o takiliyor.cok cesiti var her bir bölgesi 5 degisik müzik caliyor.isik cikiyor paril paril.bir pili bitirdi kizim.agagi ile kaldirip vuruyorcanım gule gule kullansın cok guzel bende ıstıyorum boyle bırsey ne kadara aldın bıde ne kadar kullanabılır bunu
bende bu ay alcam tavana yildizlar cikiyor ayricyetten bir cok degisik müzik cikiyor kumanda ile ayarlayabilyorsun omu canim??mrb kızlar
nasılsınız? pek giremiyorum artık burası bagımlılık yapıyor birde bebegimle daha cok ilgilenmeye calısıyorum yakında işe baslayınca üzülmeyeyim diye. Elbette üzülecegim ama en azından vicdanım rahat olur. Ev işleri temizlik dinlenme yemek derken pek nete girmiom oda facebooka giriyorum daha pratik cünkü.
Sizleri özledim. Oyun halısı konusu gecmiş ben tiny love tekmele oyna aldım ama bebegim sevmedi. playskool 2 li egzersiz arkadasım almıstım baya sevio o müziği cok guzel ona kıpırdanıyor zaten 1 ay oldu alalı ancak alıstı. İlkin korkuyor :) birde fisher price ın 3in 1 gym ini aldım oda eh idare eder.
Bence bu oyun işi bebegine göre degişir. Benimki muzige karsı cok duyarlı dönenceyi cok sevmişti ondan dolayı muzikli oyuncakları sevdigini düşündüm hakikaten öyleymiş. Tekmele oynanın muziği var ama tekmeleyince cıkıyor digeride mozart melodisi zaen herseyde o var sıkıldık dönencede bile.
chicconun gece lambası projektörünü aldım cok güzel tavana yıldız yansıtıyor sesleride cok gücel renk degiştiriyor gece lambası olarakta cok güzel.
Tomy yıldızlı rüyalar cok satıyor diye önce onu almıstım amahiç begenmedim calısırken makaranın sesi cıkıyor görüntü fulu hiç önermem chicco da oyuncakta %20 indirim varken degerlendirin derim
herkesin yeni yılı kutlu olsun
görüşmek üzere
kızım 6 ekim doğumlu, araniza katıldım ben de, selamlar,
hoşgeldin canım
kızlarrr kız tam 7 gündür kakasını yapmıyordu 4 gözle popusunu gözetliyordum valla doktoruda 15 gün bile yapmaya bilir sadece anne sütü aldığı için dedi...ağrısı sıkıntısı varsa getirin dedi ama kız iyiydi rahatta uyuyordu,neyse bugün öğlen muhteşem bir parti verdiaman allahım o neydi öyle bez yetmemiş boynuna kadar dı hemen banyoya yıkadım...hep eşimle yıkıyorduk asla kendim yıkayamam diyordum valla mecbur olunca yıkadım hemen üşütmesinden de korktum,ufoya yapıştık hemen şükür ii şimdi üşütmedik
canım bızımkıde 4 gunde 3 gunde bı yapyo normalmıs evet
sabah sagdıgım110 ml sutu bıberonla verdım hergun verıyımde alıssın zorla zorla alıstrıdım ılk almadı pes etmedım snra mecbur cektılöp löp yutdu
dilinin pamukcugu ıcın kullanmadıgım sey kalmadı ortası gecmıs kenarları duruyo hem karbntlı su hem karadut surubu kullanıyom ısallah tamamen ıyılesır
canım kendini emdirmeyip aç kalınca biberon mu verdin alıştırmak için? kaç gün sonra emmeye başladı?
ben de alıştırmaya çalışcam işe başlamama yakın ama daha sonra başlayayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?