selam kızlar aşıları söylüyosunuz ya ben oglumda rota yaptırmamıştım 1.5 yaşındayken nerden bulaştı hiç bilmiyorum çok fena oldu bir aylık bezi 3günde bitirdi diyebilrim kusmasıda cabasıydı acilleremi taşınmadık kaçkere iyi bi dra rastlamadık ishal ilacı kullanmamak gerektigi halde bize hep kullan geçer yaptılar uzman bi dra gidene kadar nesi oldugunu anlamdık çocuk baya zayıfladı ve sonunda iyileştik ama nasıl yaptırmak isteyenler yaptırsın bence
ya ne fedakarlıklar yapıyoruz değil mi???
benim eşim şokta düpedüz
bir yandan yoruluyorum diye üzülüyor
diğer yandan da övünüyor herkese
o hep ben hamile kalmadan önce hiç anaç değilsin
anaç olsan çoktan çocuk isterdin derdi,
hamileliğimde anaç olduğumu anlamış ama bu kadarını beklemiyormuş
şükür geçmiş gitmiş...betüle yaptırdın mı?...ben rotayı araştırrken böyle çok hikaye okudum o sebeble yaptırmayı seçtim...gerçi aşı oldu diye illa olmıcak diye bişey yokmuş...sadece bir kaç çeşidine koruyomuş...Allah uzak etsin tüm bebişlerden...selam kızlar aşıları söylüyosunuz ya ben oglumda rota yaptırmamıştım 1.5 yaşındayken nerden bulaştı hiç bilmiyorum çok fena oldu bir aylık bezi 3günde bitirdi diyebilrim kusmasıda cabasıydı acilleremi taşınmadık kaçkere iyi bi dra rastlamadık ishal ilacı kullanmamak gerektigi halde bize hep kullan geçer yaptılar uzman bi dra gidene kadar nesi oldugunu anlamdık çocuk baya zayıfladı ve sonunda iyileştik ama nasıl yaptırmak isteyenler yaptırsın bence
evet canım...hayırdır yoksa yoksa sende mi:)))banu canım sen adanalımıydın
gülşen o tenden 5dk bir atesölçen makinenin adı anne canım:))
sen hiç kendinde kusur arama canım
3 yaşına kadar bütün çocuklar rotayla tanışırmış
bazıları hafif bazıları ağır geçirirmiş
ben normal de de anaç ve gereğinden fazla fedakar(salak)biriyidm şimdi iice manyak oldum:)))emsinde gülsen ben razıyım sabaha kadar beklerim((
şükür geçmiş gitmiş...betüle yaptırdın mı?...ben rotayı araştırrken böyle çok hikaye okudum o sebeble yaptırmayı seçtim...gerçi aşı oldu diye illa olmıcak diye bişey yokmuş...sadece bir kaç çeşidine koruyomuş...Allah uzak etsin tüm bebişlerden...
bende hep öyleyimdir benim için enayilik derecesinde yardımsever falan da denir
belki de bu yüzden çocuk doğurmaya korkuyordum
çok büyük sorumluluk ama iyi ki doğurmuşum
doktorum bana sen 5 tane daha doğur
hepsine de yetersin dedi
evet canım...hayırdır yoksa yoksa sende mi:)))
öyle canım ya havadan bulaşıyo bide ben ömer hasta olunca hemen ishal sularından vermiştimde o hayatını kurtarmış dr öyle dedi ozaman yegenimede bizden bulaştı 12 serum yedi çocuk genede hemen iyileşemedi
he he aynı ben:)))gülsen seneye yaparız bi tane daha..:)))
ben antakyalıyım ama ünüversiteyi orda okudum hep sevmiyorum diyorum diyodum ama özlüyorum orda geçen zamanlarımı
ben antakyalıyım ama ünüversiteyi orda okudum hep sevmiyorum diyorum diyodum ama özlüyorum orda geçen zamanlarımı
ben hamile kalana kadar 8 yıl geçti
hiç korunmadan 8 yıl
2.ye menapoza girmeden hamile kalırım inşallah
ama kalırsam kesin doğururum
şimdi de korunmuyoruz biz
yakında müjdeyi verirsem şaşırma
milupa hn25 canım adı bolbol yogurt ayran havuç elma patates pirinç yedirilmesi söyleniyo biz öyle yaptık çünkü serum baglanacaktı ama biz alanyaya geri yola çıkcaz diye baglanmadı ozamanaklınızda olsun ishal durumunda sanırım milupa olmalı maması var
çok rahatlattığını duydum
ama asıl sorun susuz kalmasını engellemek
kesinlikle hemen hastaneye gitmek
ve inatla serum taktırmak gerekiyormuş
gereksiz bile deseler taktırın diyorlar
ya ben adana hastasıyım..ben ankara da okudum...nerdeyse 10 yıldır burdayım...ama bende ankarayı sevmem...soğuk anacım buranın insabları...bizim oralar öylemi??antakya yı da çok severim...erzin yayladağ çok gelmişliğim vardır...
ayy hadi bakalım...ben henüz adet olmadım o yüzden rahatım:))ama seneye neden olmasın diyorum ben sevdim anneliği...herkes te bir ayaklansın ben görürüm seni diyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?