2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sen hiç kendinde kusur arama canım
3 yaşına kadar bütün çocuklar rotayla tanışırmış
bazıları hafif bazıları ağır geçirirmiş

ben normal de de anaç ve gereğinden fazla fedakar(salak)biriyidm şimdi iice manyak oldum:)))emsinde gülsen ben razıyım sabaha kadar beklerim((
şükür geçmiş gitmiş...betüle yaptırdın mı?...ben rotayı araştırrken böyle çok hikaye okudum o sebeble yaptırmayı seçtim...gerçi aşı oldu diye illa olmıcak diye bişey yokmuş...sadece bir kaç çeşidine koruyomuş...Allah uzak etsin tüm bebişlerden...

sen hiç kendinde kusur arama canım
3 yaşına kadar bütün çocuklar rotayla tanışırmış
bazıları hafif bazıları ağır geçirirmiş

öyle canım ya havadan bulaşıyo bide ben ömer hasta olunca hemen ishal sularından vermiştimde o hayatını kurtarmış dr öyle dedi ozaman yegenimede bizden bulaştı 12 serum yedi çocuk genede hemen iyileşemedi

bende hep öyleyimdir benim için enayilik derecesinde yardımsever falan da denir
belki de bu yüzden çocuk doğurmaya korkuyordum
çok büyük sorumluluk ama iyi ki doğurmuşum
doktorum bana sen 5 tane daha doğur
hepsine de yetersin dedi

he he aynı ben:)))gülsen seneye yaparız bi tane daha..:)))

aklınızda olsun ishal durumunda sanırım milupa olmalı maması var
çok rahatlattığını duydum
ama asıl sorun susuz kalmasını engellemek
kesinlikle hemen hastaneye gitmek
ve inatla serum taktırmak gerekiyormuş
gereksiz bile deseler taktırın diyorlar

ben antakyalıyım ama ünüversiteyi orda okudum hep sevmiyorum diyorum diyodum ama özlüyorum orda geçen zamanlarımı

ya ben adana hastasıyım..ben ankara da okudum...nerdeyse 10 yıldır burdayım...ama bende ankarayı sevmem...soğuk anacım buranın insabları...bizim oralar öylemi??antakya yı da çok severim...erzin yayladağ çok gelmişliğim vardır...

ben hamile kalana kadar 8 yıl geçti
hiç korunmadan 8 yıl
2.ye menapoza girmeden hamile kalırım inşallah
ama kalırsam kesin doğururum
şimdi de korunmuyoruz biz
yakında müjdeyi verirsem şaşırma

ayy hadi bakalım...ben henüz adet olmadım o yüzden rahatım:))ama seneye neden olmasın diyorum ben sevdim anneliği...herkes te bir ayaklansın ben görürüm seni diyor:)))

milupa hn25 canım adı bolbol yogurt ayran havuç elma patates pirinç yedirilmesi söyleniyo biz öyle yaptık çünkü serum baglanacaktı ama biz alanyaya geri yola çıkcaz diye baglanmadı ozaman

öyle valla adananın sıcagı beni yaktı diyordum burasınında orda farkı yok ama insanlar konusunda haklısın canımerzinde ablam oturuyor babamda aslen yayladaglı biz dogma büyüme antakyalıyız özlüyorum oraları ama yol gözümü korkutuyor12saat sürüyo ya

biz de hiç korunmuyoruz
regl de olmadım
karnım da tekrar şişti gibi geldi
hahah geçen test yaptım o yüzden, ilk üretilen yumurtayla hamile kalmış mıyımdır diye baktım

ama ben de 1 sene kadar bekledim bebek için, hemen olmaz herhalde
ama olursa ben istiyorum zaten, hiç hayır demem ikinci çocuğa :)

ayy hadi bakalım...ben henüz adet olmadım o yüzden rahatım:))ama seneye neden olmasın diyorum ben sevdim anneliği...herkes te bir ayaklansın ben görürüm seni diyor:)))

hiç korkma ben o söyleyenleri hep biliyorum
hamilelikte de şikayetçi yeni doğanken de şikayetçi
sen şikayet etmedikçe hep bir beklentiyle şunu da yapsın şikayetçi ol umudu onların ki
bizde bu aşk varken daha çoookkkkk beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…