İYİ AKŞAMLAR.. bende aynı durumdayım.. burda yazılanları fırsat buldukça okuyorum ama zaman yetersizliğinden dahil olamıyorum. 3 aydır yalnız bakamıyorum bebeğe.. sorunlu bi gebelik ve arkasından müthiş zor bi bebekk.. 3 aydır annemle yatıp annemle kalkıyorum.. çok bunaldım.. tek basıma bebeğe asla bakamıcakmısım gibi geliyo.. destek almak için kadın sağlığı merkesine basvurdum ama ordaki psikoloğ durumu pek anlamadı.. işte böyle paylaşmak istedim..
gerçektende tam bi milat.. eski hayattan eser kalmıyo belkide bu yüzden bukadar zorlanıypruz. bebeğin işlerini yapabiliyorum ama yalnız kalmak beni korkutuyo.. okula baslayınca sanırım daha iyi olucam.. ama herseye rağmen iyiki anne olmusum allah herkesin bebeğine sağlık sıhat versi bizide baslarından eksik etmesin..
amin canım sanırım sen de öğretmensin ben de özel sektörde öğretmenim bir yıl ara verdim oğluşumla olayım diye. ama okula başlayınca daha iyi hissedersin kendini tabi bebişinden ayrı kalmak zor ama sosyal bir hayat olunca kafan dağılır bugün arkadaşım geldi:86: o da doğum yapmıştı zor oluyor bebeklerden ayrılmak ama kafam dağılıyor diyor bi de onun ikizi var:) biz tek diye de şükredelim di mi :))
canım benim yanımda kimse yok,ne yaparsam kendi kendime,ev temizliği için yardımım var,ama zorlandığım nokta bebeğin bakımı değil,benim psikolojim...ilaç kullanamam emzirdiğim için,bebeklede terapiye gitsem ne anlıycam,ben ilk doğumumdada böyle olmuştum,tarif edilmez bir his,tek başıma yarım saat yürüyüş yapabilsem o bile yetecek gibi...sanki artık özgür olamıycam gibi...ilk kızımdada aynen bunları hissettim,ama zaman böyle olmadığını gösterdi bana...ama duygulara söz geçiremiyorum işte...
hemde nasıl bir milat,molası yok,ertelemesi yok,çokta tatlı,bir okadarda çetrefilli...arada bir bırakacak bir yakınım olsa yanımda bu kadar zorlanmazdım ben,ama gel görelim ki gurbetteyim...kimseyede güvenemem ben bebeğimi,mevsimde kış,ben ki haftada 2 defa kuaföre giderdim...şimdi en son bayram öncesinde gitmişim,anneme bırakarak...sıkılınca atardım kendimi dışarı,,,büyük kızım ve eşim sabah gidip akşam geliyorlar eve...gün boyu çarşı ,market vs. gezerdim...okulum var onu dondurdum,bizim kisi süpriz bir bebek oldu,çokta iyi oldu ama...şu zıkkım kara bulutlarda dağılsa,çok daha iyi olacak...
arıburnu ilaydacem kızlar hayatımızın miladı oldu bebişlerimiz emin olun hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz tamamen farklı bir yaşam tuvalete girerken bile aklımız hep orada değil mi:)ama bir karar verdik ve anne olduk bunun tadını çıkarmaya bakalım nasılsa uflayıp puflamak bişeyi değiştirmeyecek bebişlerimizle mutlu olalım ben öyle yapmaya çalışıyorum ki bu güne kadar hiç evde oturmamıştım okul iş derken bu sene işe de bir yıllık bi ara verdim beni düşünün evde oturmak ne kadar zor geliyor anlatamam
arıburnu benim de annem neredeyse hep yanımda ama o ev işleriyle ben oğluşumla ilgileniyorum böylesi daha iyi oluyor
gerçekten gurbetlik zor allah yardımcın olsun.. herseyin ilacı zaman işte.. umarım bu kötü günler cabuk biter de bizde eski hayatımıza döneriz.. psikolağa gittim adam beni ciddiye bile almadı:)) zaten onunda bebeği yokmus.. essekten düşmemişki halimi anlasın:)) bizim ilacımız bizde kucağımızda canımızda:)) hersey düzelir bi gün umarım ii akşamlar sizee..
inşallah canım havalar da düzelince gezmelere çıkacağız hem de tam gezmelik olacaklar ne kadar güzel ben oğluşumla denize girme hayalleriyle yaşıyorum inan :)deli miyim neyim haha
mrb annecikler markafoniye GS store geldi oğluşuma tulum ve sweet aldım
galatasaraylı bebişlere duyrulur...
benim adam gs hastasi diye bilirim o neten siparis verir kesin hastane cikisini bile gs bayisinden aldi
bu arada saç dökülmesi yaşayan varmı benim saçlarım çok dökülüyor hamilelikde gürleşmişti ne güzel rüzgar atanın da çok dökülüyor ba ara
sen denedinmi merak etimkızlarrr selammmm
ne var ne yok benim kız 2 gündür delirdi ama bugün i saolsun sesi çıkmıo resmen sinir küpü oldum vücuduma kramplar girioduDDD
kızlar size bir çaydan bahsedicem denemeden yazmak istemedim bir meyva çayı keşfettim ve 1 haftada 4 kilom gitti ödemle birlikte tabii çok çok etkili bi çay
tarifi:
bir adet elma
bir adet portakal
bir adet limon
bir adet çubuk tarçın
bir kaç tane karanfil(kuru)
isteğe göre ıhlamur böğürtlen papatya (ben papatyayı gaz için kullandım)
hepsini güzelce yıkıoruz kabuk ve çekirdekler çıkarılmıcak meyveleri 4 e bölseniz yeter 3 lt suyla hepsini bi güsel kaynatıyoruz meyveler dirliğini kaybedene kadar kaynatırken şeker kesinlikle koymuyoruz tadını beğenmezseniz içerken bal konulabilir bu aynı zamanda soğuk algınlığına kırgınlığa gribe birebir acayip terletio ayrıcA cildi çok güzellertirio ben çok faydasını gördüm günde 3 bardak kadar içtim ben he bide sadece gece vakit bulduğumdan 15-20 dk spor yaptım yediklerimede çok dikkat ediorum bakalım sonuç nolcak :))))
kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi
ayy kıyamam gülşencim barlas da ikinci ay aşısında ateş falan olmadı ama:84: çıldırmış gibi ağladı o akşamı meğer aşı ağrı yapmış başına hiç o kadar ağlamazdı oğluşum şimdi korkuyorum aşıya ya rota bile yaptırmadım sırf bu korkudan dokunur diye 4. ay aşısı da mı kötü yapıyor yaaa bak çok üzüldüm şimdiii offff ne aşısı bu yaptırmasak olmaz mı derleri bitmiyor yavrularımızn yaa biz olsak ya onların yerine((
fatma 2005 nerelerde kayiplara karisti kac gündür girmiyor
bugün buradaydı
memesi çatlamış sanırım
çok canı yanan oydu yanılmıyorsam
birde işyeri yanmış eşinin
çok kötü şeyler yaşamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?