2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

amin canım sanırım sen de öğretmensin ben de özel sektörde öğretmenim bir yıl ara verdim oğluşumla olayım diye. ama okula başlayınca daha iyi hissedersin kendini tabi bebişinden ayrı kalmak zor ama sosyal bir hayat olunca kafan dağılır bugün arkadaşım geldi:86: o da doğum yapmıştı zor oluyor bebeklerden ayrılmak ama kafam dağılıyor diyor bi de onun ikizi var:) biz tek diye de şükredelim di mi :))

canım benim yanımda kimse yok,ne yaparsam kendi kendime,ev temizliği için yardımım var,ama zorlandığım nokta bebeğin bakımı değil,benim psikolojim...ilaç kullanamam emzirdiğim için,bebeklede terapiye gitsem ne anlıycam,ben ilk doğumumdada böyle olmuştum,tarif edilmez bir his,tek başıma yarım saat yürüyüş yapabilsem o bile yetecek gibi...sanki artık özgür olamıycam gibi...ilk kızımdada aynen bunları hissettim,ama zaman böyle olmadığını gösterdi bana...ama duygulara söz geçiremiyorum işte...

hemde nasıl bir milat,molası yok,ertelemesi yok,çokta tatlı,bir okadarda çetrefilli...arada bir bırakacak bir yakınım olsa yanımda bu kadar zorlanmazdım ben,ama gel görelim ki gurbetteyim...kimseyede güvenemem ben bebeğimi,mevsimde kış,ben ki haftada 2 defa kuaföre giderdim...şimdi en son bayram öncesinde gitmişim,anneme bırakarak...sıkılınca atardım kendimi dışarı,,,büyük kızım ve eşim sabah gidip akşam geliyorlar eve...gün boyu çarşı ,market vs. gezerdim...okulum var onu dondurdum,bizim kisi süpriz bir bebek oldu,çokta iyi oldu ama...şu zıkkım kara bulutlarda dağılsa,çok daha iyi olacak...

:)) gerçekten sükredelim oğlum gibi bir bebek daha düşünemiyorum bende öğrtmenim 2. dönem baslıcam okula tabi yine annem bakıcak bebişime:)) okula baslamak zor tabi ama iyi gelicek sonuçta annem bakacak.. ahh bu annelik ne fena bi duygu çocukların derdini çekip duruyorlar:)) gerçekten hakları ödenmez

gerçekten gurbetlik zor allah yardımcın olsun.. herseyin ilacı zaman işte.. umarım bu kötü günler cabuk biter de bizde eski hayatımıza döneriz.. psikolağa gittim adam beni ciddiye bile almadı:)) zaten onunda bebeği yokmus.. essekten düşmemişki halimi anlasın:)) bizim ilacımız bizde kucağımızda canımızda:)) hersey düzelir bi gün umarım ii akşamlar sizee..

ilaydacem ikinci bebek demek seninki sabır canım sabır bak ne diyorsun ilki de zor olmuş ama unutturmuş sonradan tüm zorlukları:):13:

uflayıp puflamak elimde değil ki canım,elimde olsa zaten yaşamam bu sıkıntıyı ama değil işte...hergün farklı oluyor,bazı günler hafiflediğini hissediyotrum bazı günler iyice üzerime geliyor,mesela bugün bir hayli ağırdı...
dünyay tatlısı bir melek almışım kucağıma tadını çıkarmak istemezmiyim hiç...inşallah bende tam rahatlarımda tadını çıkartırım...

geçecek mutlaka geldiği gibi sinsice gidecek bu haler...doktor seni nasıl anlasın bende ilk bebeğim olmadan önce hep seveceğimiz zamanları hayal ederdim,zorlukları hiç aklıma gelmezdi,toriyle değil tecrübeyle anlaşılabilecek bir hal bu...

inşallah canım havalar da düzelince gezmelere çıkacağız hem de tam gezmelik olacaklar ne kadar güzel ben oğluşumla denize girme hayalleriyle yaşıyorum inan :)deli miyim neyim haha

inşallah canım havalar da düzelince gezmelere çıkacağız hem de tam gezmelik olacaklar ne kadar güzel ben oğluşumla denize girme hayalleriyle yaşıyorum inan :)deli miyim neyim haha

ah bir o günler gelir mi dersiniz...sizde benim gibi gün sayıyormusunuz,hamilelikte musallat olmuştu bu bana şu kadar gün kaldı diye tek tek sayardım,ama sağlığım çok kötüydü...şimdide şu kadar günlük oldu diye saymaya başladım,herkeste mi bu var,ben mi sıyıroyorum ya ?

aşılar Lara'yı çok huzursuz yaptı
2. ay aşılarında da böyle olmuştuk
sürekli emdi huzursuzluktan
memelerde süt kalmadı birkaç saat uyusada süt olsa keşke

bana da sanki çok hızlı geçiyor gibi geliyor ya hızlı geçsin istemiyorum aslında en tatlı günleri bu günler

ayy kıyamam gülşencim barlas da ikinci ay aşısında ateş falan olmadı ama:84: çıldırmış gibi ağladı o akşamı meğer aşı ağrı yapmış başına hiç o kadar ağlamazdı oğluşum şimdi korkuyorum aşıya ya rota bile yaptırmadım sırf bu korkudan dokunur diye 4. ay aşısı da mı kötü yapıyor yaaa bak çok üzüldüm şimdiii offff ne aşısı bu yaptırmasak olmaz mı derleri bitmiyor yavrularımızn yaa biz olsak ya onların yerine ((

bu arada herkese sllmmm

benim sacim o kadar dökülyüorki yakinda kel kalicam olan iki üc tel sacimda düküldü giti nerdeyse

sen denedinmi merak etim

kızlar benim kızım haftada bikere kaka yapıyo ya 1 aydır falan eskiden hergün yapardı normalmi bu şimdi

benimkisi bir hafta da bazen bir kere yapyior bazen niye yapmyior diyorum ama artik alistim kabul etmem gerek normal oldugunu

rotanın hiçbir yan etkisi olmadı bize eğer yaptıracaksan zaman geçmeden yaptır derim ben
bu karma aşı çok hırpalıyor yavruları sanırım

bizim doktor bizi çok korkuttu rota konusunda
rotaya bir kere yakalanınca bağışıklık gelişmiyormuş diğer enfeksiyonlarda olduğu gibi
arka arkaya rota geçirebiliyormuşsun
daha 24 saatte bir küçük beden beze dönüyormuşsun bunu da arkadaş söyledi başlarına gelmiş

sanırım geçti bile süresi nette araştırdım da annelerin bazıları yan etki yapıyor diye yazmış bi de o kötü günü yaşadıktan sonra korktum açıkcası. 4. aydaki de mi karma aşı yaa vallahi korkuyorum bakmaya o kadar kötü olmuştu ki

bizim dr da yaptırsanız yi olur sık karşılaşıyoruz dedi ama dedim ya koktum açıkçası (inş olmaz bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…