2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

meryem antakyanın yemeklerini bilir misin?
çok güzel olduğu söyleniyor

annemler kadar olmasada yapmaya çalışıyorum evlendikten sonra yapmaya başladım öncesinde hep çalışıyodum mutfakla bi ilgim yoktu hala ögrenmeye çalışıyorum desem yeridir

bizim sütler korusun artık bizi
hıııı hamile kalınca bebek sütü emmiyormuş birde
o yüzden kalmak istemem hemen

bende aslında yapsam gene bir test ii olcak:)))ben geçen çok şükür ilk denememizde tutmuştu...hatta muhtemelen geçen yıl bu gece falan:))ay utandım:))
doğru söylüyosun...pozitif olmak gerek...bende şikayet etmedim allah ta şikayet edilecek şeyler yaşatmadı şükür...bundan sonra da mutlaka olucak sıkıntılar...ama geliriz üstesinden bizde bu çocuk sevgisi olduktan sonra:))

bizim sütler korusun artık bizi
hıııı hamile kalınca bebek sütü emmiyormuş birde
o yüzden kalmak istemem hemen

canım ben okudum da, emiyorlarmış aslında, hatta bir kadın ikisini de emziriyorum demiş, hamilelikte emzirmiş sonuna kadar, doğduğunda da hem büyüğünü hem yeni doğanı emzirmeye devam etmiş

bizim ana rahmine düştüğü tarih 11 ocak, %90 ihtimalle.. çok ilginç, şimdi kucağımızdalar, aklım almıyor vala :)

sen tavsiye edersin de ben bakmam mı:))

valla adam bir sürü üçkağıtçı doktorun foyasını ortaya çıkardı diye sitesi kaç kere saldırıya uğramış vaktinde.. epeydir bakmıyordum.. bi saattir onu okuyorum..

pike sen de mi beslenme bültenine kaptırdın :))

istedigin bi tarif olursa yazmaya çalışırım canım kız uyuyoken bende uyuyayım biraz iyi geceler kızlar sonra görüşürüz artık

ritanın emzirme vaktiiiii

aynen canım...sohbetinize doyum olmuyor ama çokk yorgunum emzireyim de yatayım..ii geceler hepimize...

hala inanamıyorum sen benimmisin seni ben mi doğurdum diye çığlık atıyorum:)))ii geceler kızlar...

haha oraya bakıyordum cidden şimdi :)
ben çok sorunlu biriyim beslenme konusunda zaten, maalesef
et balık ve tavuk yemiyorum

teşekkürler canım siteyi önerdiğin için, iyice incelemeyi düşünüyorum bi ara :)

istedigin bi tarif olursa yazmaya çalışırım canım kız uyuyoken bende uyuyayım biraz iyi geceler kızlar sonra görüşürüz artık
aynen canım...sohbetinize doyum olmuyor ama çokk yorgunum emzireyim de yatayım..ii geceler hepimize...

hala inanamıyorum sen benimmisin seni ben mi doğurdum diye çığlık atıyorum:)))ii geceler kızlar...

di mi..

iyi geceler kızlar, ben de kaçıyorum, size doyum olmaz :)

geçen yıl bu günlerde ben de regldim..
bu ay da aynı gün regl oldum..
ne düzenli bünye varmış bende :))

ben de kaçayım kızlar, bugün erken yatacağım ilk defa..
iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…