bak sen benimkinden aceleci olanlar varmış bu arada benim eşim cumarteside pazarda çalışıyo
sagolun kızlarr.. dediğiniz gibi yapayım..
lavinya grip oldum canım, dorukta olmuştu hafif geçti onunkisi inşallah tekrarlamaz..
bende hiç istemezdim ama ne yapalım zaten erken çıkan dişler çok sağlıklı değil ama zaten 6 7 yaşında dökülüp yenisi çıkıcakevet var. ben hıc ıstemıyorum oglumun dısının erken cıkmasını ya.
çok geçmiş olsun canım benim ya bol sıvı tüketsagolun kızlarr.. dediğiniz gibi yapayım..
lavinya grip oldum canım, dorukta olmuştu hafif geçti onunkisi inşallah tekrarlamaz..
kızlar bir haftadır oğlum öyle çok üzdüki bizi hele dün gece sürekli ağladı aslında huysuz değildir ama akşam bir başladı 11 kadar işte o anda bu hayırlısıyla büyüsün bir daha tövbe dedim çok bunaldım bide eşim çok üzülüyo oğlum ağlayınca sanki herşeyin sonu o beni daha çok yoruyo
kızlar bir haftadır oğlum öyle çok üzdüki bizi hele dün gece sürekli ağladı aslında huysuz değildir ama akşam bir başladı 11 kadar işte o anda bu hayırlısıyla büyüsün bir daha tövbe dedim çok bunaldım bide eşim çok üzülüyo oğlum ağlayınca sanki herşeyin sonu o beni daha çok yoruyo
caanım cocuklar aglayınca herkes cok gerılıyooo nedensee benım eşimde aglasın susmasın tam bı stresoluyooo
dilek benimkide dersanede ne tesadüf
bizimkininde sürekli eli ağzında. biz elini çıkarınca ağlıyo :S1 haftadır oğlum öyle huysuz ve sürekli mızmızlanıyo emmek te istemiyo ama baş parmağını nasıl emiyor bugün dr götürdük meğer damakları sertleşmiş galiba diş çıkarma sürecimiz başladı zaten herşeyi acele bu sıpanın erken dedoğdu dün gece bir ağlaması vardı heralde ilk diş çıkarmaya başlıyan biziz
geçmiş olsun canm. dikkat et kendine. doruk paşayı gazdan kıvrandırmak istemiyorsan portakal yeme. çok gaz yapıyor :SGünaydın kızlar...
hastayım diye annem geldi gece sagolsun..
rita gaz yapacak diye ne mandalina yiyorum cok sevmeme ragmen ne de portakal yesem mi acaba?
bide ilaçta içemedim sorun olur diye o dedigin theraflu iceyim o zaman bende etkili o ilaç grip için.
yaricanın kızı cıkardı diş ilk olmazsın
canım bu gibi durumlarda saç kurutma makinesini bir denesene.. bazen çok işe yarıyor.
sac kurutma makınesıyle napılıyo kı?:44:
çok ağladığında saç kurutma makinesini açın onun sesiyle sakinleşiyorlar.
hiç sorma benim koçiş bira çok mu düşkün diyorum ben üzülüyorum ama sonuçta çocuk ağlıyacakcaanım cocuklar aglayınca herkes cok gerılıyooo nedensee benım eşimde aglasın susmasın tam bı stresoluyooo
canım benim oğlum çok sever o sesi ama işe yaramadıcanım bu gibi durumlarda saç kurutma makinesini bir denesene.. bazen çok işe yarıyor.
canım benim sadece haftasonu dersanede hafta içide okulda yani ikisi adamın fevri dönüyo yazık vallaözel sektör naparsın ???
bizimkininde sürekli eli ağzında. biz elini çıkarınca ağlıyo :S
geçmiş olsun canm. dikkat et kendine. doruk paşayı gazdan kıvrandırmak istemiyorsan portakal yeme. çok gaz yapıyor :S
of çok erken ya :S bi 6 ayı geçseydik :S
bı gunlerı bıgunlerıne uymuyor bu veletlerın:)
aynen canım yaa öyle böyle büyüyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?