2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sagolun kızlarr.. dediğiniz gibi yapayım..
lavinya grip oldum canım, dorukta olmuştu hafif geçti onunkisi inşallah tekrarlamaz..

evet var. ben hıc ıstemıyorum oglumun dısının erken cıkmasını ya.
bende hiç istemezdim ama ne yapalım zaten erken çıkan dişler çok sağlıklı değil ama zaten 6 7 yaşında dökülüp yenisi çıkıcak
sagolun kızlarr.. dediğiniz gibi yapayım..
lavinya grip oldum canım, dorukta olmuştu hafif geçti onunkisi inşallah tekrarlamaz..
çok geçmiş olsun canım benim ya bol sıvı tüket

kızlar bir haftadır oğlum öyle çok üzdüki bizi hele dün gece sürekli ağladı aslında huysuz değildir ama akşam bir başladı 11 kadar işte o anda bu hayırlısıyla büyüsün bir daha tövbe dedim çok bunaldım bide eşim çok üzülüyo oğlum ağlayınca sanki herşeyin sonu o beni daha çok yoruyo

tabı ılk dısler kalmıyo. benım oglanında dıs yerlerı sıs bıraz da cıkıcak sanırım benımkınınde erkenden.

napıyonuz kızlarr herkes bıseylerden sıkayetcı en cok sıkayet hastalık anladıgım kadar bı yaz gelse ınşallah hayrlsıyla cok guzel olcakk hepımız ıcınnn

benımkı cok yaramaz. bastan berı hep aglıyo. sımdı yıne susturabılıyorum. hıc susmuyodu. ben de oturup aglıyordum. onların aglamasına dayanmak zor gercekten. senınkı diş cıkarıyo dıye yapıyordur.

caanım cocuklar aglayınca herkes cok gerılıyooo nedensee benım eşimde aglasın susmasın tam bı stresoluyooo

canım bu gibi durumlarda saç kurutma makinesini bir denesene.. bazen çok işe yarıyor.

dilek benimkide dersanede ne tesadüf
özel sektör naparsın ???
bizimkininde sürekli eli ağzında. biz elini çıkarınca ağlıyo :S
geçmiş olsun canm. dikkat et kendine. doruk paşayı gazdan kıvrandırmak istemiyorsan portakal yeme. çok gaz yapıyor :S
yaricanın kızı cıkardı diş ilk olmazsın

of çok erken ya :S bi 6 ayı geçseydik :S

netten baktım hemen uyutmak ıcınmıs sac kurutma makınesı ama alıstırmaktan sıkayet edenler de var

caanım cocuklar aglayınca herkes cok gerılıyooo nedensee benım eşimde aglasın susmasın tam bı stresoluyooo
hiç sorma benim koçiş bira çok mu düşkün diyorum ben üzülüyorum ama sonuçta çocuk ağlıyacak
canım bu gibi durumlarda saç kurutma makinesini bir denesene.. bazen çok işe yarıyor.
canım benim oğlum çok sever o sesi ama işe yaramadı
canım benim sadece haftasonu dersanede hafta içide okulda yani ikisi adamın fevri dönüyo yazık valla

gribe ve öksürüğe
1 brdk sıcak suya 2tatlı k.pekmez
yarm ç.kşı zencefil
yarm ç.kşından az karabiber
hepsini karıştırın biraz acı oluo boğazı yakıo ama hemn iyileştirio bizim evde hasta olsakta olmasakta içilio ..hafif atlatılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…