2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben bu saatlerde uyuyorum artık barlas uyuduğu için ama kocişi bekliyorum işten gelecek:)baya da kalabalığız maşallah bebişleri uyutan kaçmış

selam kızlar herkes bebişleri uyutmuş anlaşılan benimki zorla uyudu sayılır emmemek için savaş vererek yani nasıl eski haline getiricem bilmiyorum sizinkilerde çok kusuyolarmı benimki her çeşit kusuyo hem kesnik gibi hemde su gibi neden oldugunuda bilmiyorum drun verdigi kusma şurubuda işe yaramadı gene kusmaya devam etti tekrar götürcemde nezaman bilmiyorum

meryem zaman zaman olması normalmiş meme savaşlarının, geçiş dönemiymiş..
ama kusma olayının sebebini ben de bilmiyorum pek..

selamlar tekrar..
zorla uyudu bizimki..

aperpil sen uyumadan uyumam ben :d

temizlik yaptım yoruldum simdid 3. aayda neler oluyormus bebege onu okuyordum gec oldu ama :)

cnm hızımı alamadım süpürcektim gürültü olmasın diye yarına aldım anlıcan kanım hızlı akıo nasıl uyucam bilmem :) ama uyumazsamda kereme haksızlık oluyor sabah kalkınca anne biraz daha uyumak istiyor o ise ben uykumu aldım gezdir beni diyor ee cocuk haklı onunla yatmam lazım gec bile kaldım :)

rüya napıo uyuduysa bekleme sende yat noldu erken yatma calısmaların?

geçen gün biri betülü gördüde şey dedi kız çocuklarında idrar yollarında iltihap varsa olur dedi e benim kız dogdu dogalı kusuyo tahlil yapılmıştı ozaman ama bişey çıkmadıki ne önlük kalıyo nede önüne koydugum havlular hepsi batıyo

allah kolaylık versin uyumayan bebeklerin annelerine.benim kızcağazım alıştı artık 10 dedin mi uyuyor.

rüya bugün gündüz hiç uyumadı neredeyse..
akşam da tam daldı, babasının öksürüğüne uyandı,
nasıl korktu yavrum anlatamam..
çığlık çığlığa bağırdı durdu..

yarım saat ancak oldu uyuyalı..
kendime biraz zaman ayırmak istiyorum geceleri aperpil ya, yatamıyorum erken
ama azimliyim, sabah erken kalkıp ev işi yapmak istiyorum artık..
azimliyim derken, fikren tabi :))))))))))))))))

ya benimkide oturcam diyor oturtuncada kusuyor hiç kusmaz normalde ama hazır degil oturmaya belli.
birde mememle oyun oynuyor alıyor bırakıyor emiyor bırakıyor bana bakıyor seslenmemei istiyor seslenince gögsüme saklanıo bida bakıo tam oyuncu Maşallah

hhahahahha inş. cnm kendine yazık simdi dayanıoz ama ilerde cürüge cıkmayalım.

Bende bugun kerem kucamda gözleme pişirmeye calıstım ne zor oldu birde kitaplığı degiştirdim o kucagımdayken varsın oda eglensin degişikliik olur dedim kolum koptu.
Kitapları türüne göre degilde rengine göre ayırdım e birazda böle olsun dedim :)

rüya da bugün babasına gülüp gülüp boynuma sarıldı, resmen cilve yapıyo..
eşim o hasta haliyle bile çok güldü..

bende gidiyorum hazır evdeki herkes uyumuşken bende dinleneyim uyuyayım biraz oglum erkenden dikiliyo başıma çünkü herkese iyi gecelerrrrrrrr

kitaplık işi de tam benlikmiş,
benim de vardı öyle takıntılarım eskiden,
artık geçti tabi :)))))))

rüya da bugün babasına gülüp gülüp boynuma sarıldı, resmen cilve yapıyo..
eşim o hasta haliyle bile çok güldü..

oyyyyyy yerim onu ben bayılırım öle cocugada

ben yatayım sabah basımın etini yiyor cekişe cekişe uyutmuo ben onu zorla uyutuncda vicdanım sızlıyor

herkese ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…