anammm korktum şimdi senden :Sya benim eşim sadece normalde hafta içi çalışıyor hafta sonu çalışmıyor ama hafatada bir(polis olduğu için) operasyon nöbetleri oluyor yoksa ben yalnız kalmıyorum pek
herkes aynı şyi söylüyor. benm oğlan çok gazlı huysuz. çok yoruyo beni ondan giremedim pek. şu avatar resminde napıosun kız anlayamadım ???hoşbulduk canım..
sen nerelerdesin, hiç denk gelmiyoruz artık..
ben ayrı facebook açtımolurda ağzımızdan bişe kaçırısak die. sona millet okur yazdıklarımı
bende kötü niyetten dolayı demedim tek face kullanırsam karışık olur ya sadece ekim anneleri için olursa gelen giden belli yazılanlar belli kafada karışmaz hemben kötü niyetten dolayı değilsorup duruo millet şu kim bu kim die. buraya üye oldumu bilmeisnler. yoksa hepicinizi seviyim.
anammm korktum şimdi senden :S
ya niye korktun benden biz terör bölgesinde yaşışoruzda
ya yapmayınca içim rahat etmiyor eşimde kızıyor evi b. mu götürüyo diyo eğilerek siliyom valla evi belim falan tutuluyor hep benimki delilik
söyleniyor ama yardımda ediyor sağolsun benim kociş.çocuk olunca bide ev daha dağınık oluyor biraz bezi oyuncağı vs vs.ya ben bişey soracağım face nasıl üye olacağım ne diye arayacağım sizihehe erkekler hep öyle cnm. benimkide bi işin ucundan tutta bi günde bitiverem diom oda öle dio ne var dio tertemiz. ama çocuk olduktan sonra sanki heryer pismiş gibi gelio bana.
ben kendi adımla grubada üyeyim ama kişiler için ayrı face açtım yoksa karışıyor kim kimdi bilemiombende face de ayrı bi üyelik açmadım.kendi adımla gruba üye oldum.
hehheanammm korktum şimdi senden :S
herkes aynı şyi söylüyor. benm oğlan çok gazlı huysuz. çok yoruyo beni ondan giremedim pek. şu avatar resminde napıosun kız anlayamadım ???
seni gidi seniiiii
evet aynen onun için ayrı açtım ben kızımın ismine.bende kötü niyetten dolayı demedim tek face kullanırsam karışık olur ya sadece ekim anneleri için olursa gelen giden belli yazılanlar belli kafada karışmaz hem
söyleniyor ama yardımda ediyor sağolsun benim kociş.çocuk olunca bide ev daha dağınık oluyor biraz bezi oyuncağı vs vs.ya ben bişey soracağım face nasıl üye olacağım ne diye arayacağım sizi
2010 ekim anneleri die grup var oraya üye olup bizi bulabilirsin ben sana özelden yazim beni eklersin.
2010 ekim anneleri die grup var oraya üye olup bizi bulabilirsin ben sana özelden yazim beni eklersin.
allah kolylık versin cnm :) ekmek kavgası işte...anammm korktum şimdi senden :S
ya niye korktun benden biz terör bölgesinde yaşışoruzda
dilek, amasra salatasının çiçeğini tutuyorum canım.. evde yaparız diye resmini çekmiştik,komik bi resim buraya koyayım dedim :))
2010 ekim anneleri sanırım başında kkda yazıyordu.facede ne diye arayacağım sizi ekim bebekleri diyemi
ah nerde bizimkide en fazla yarımsaat uyuyor. sonra gezcek dolaşcak oynucak...kızlar sizin bebişlerde sürekli uyumak istiyor mu?benim kuzucuk 1 saat en çok uyanıp kalıp gene uyumak istiyor.nedendir anlamadım?
hehe erkekler hep öyle cnm. benimkide bi işin ucundan tutta bi günde bitiverem diom oda öle dio ne var dio tertemiz. ama çocuk olduktan sonra sanki heryer pismiş gibi gelio bana.
aynennnnnn
allah kolylık versin cnm :) ekmek kavgası işte...
sağol canım tşkr.
2010 ekim anneleri yazdım bu çıktım Nurturia Ekim 2010 anneleri
bende face de ayrı bi üyelik açmadım.kendi adımla gruba üye oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?