sağol canım tşkr.
ecrinece seni de dün akşam ekledim ama sen onaylamamışsın beni yaa
herkesi onayladım. onaylanmadıysa tekrar gönder
bebişin adına gönderdim :)
kabul ettimde 2 tane gelmiş ikisidemi sensin
ay bneim kızda bugun paso uyudu akşama kdr uyuduk ben uykumu aldım kalktım o hala uyuyodu yeter die kaldırdım akşam ağlıo bi baktım babasının kucağında uyumuş bu seferde hasta falan değilidr dime
al benden de o kadar çıldıracağım resmen bugün barlas çok huysuz gazı var herhalde birden çığluıklar atarak ağlamaya başlıyor hiç ağlamayan çocuğum(
bi de kızlar yaklaşık bir haftadır emmek istemiyor uykusersemiyken dayıyorum ağzına emiyor yoksa biraz cırlıyor ağlıyor gezdire gezdire şarkı söyleye söyleyezorla emziriyorum ya sizde de oldu mu bu sıkıntı savaşıyoruz resmen emzireceğim diye
hangisibiri benim sanırım :)
çıldırmak üzereyim oğlan hala uyumadı.kızda bu akşam abisine benzedi o da hala mıkmık bi uykuya dalamadı
hangisi
ah ah zor işiniz bizimkide uykuyu aldı çığlıklar atıo bakam kaçta uyucak
bizde öyleyiz ara araal benden de o kadar çıldıracağım resmen bugün barlas çok huysuz gazı var herhalde birden çığluıklar atarak ağlamaya başlıyor hiç ağlamayan çocuğum(
bi de kızlar yaklaşık bir haftadır emmek istemiyor uykusersemiyken dayıyorum ağzına emiyor yoksa biraz cırlıyor ağlıyor gezdire gezdire şarkı söyleye söyleyeZorla emziriyorum ya sizde de oldu mu bu sıkıntı savaşıyoruz resmen emzireceğim diye
[sıze="3"]yok canım değildir çünkü bizimkide 2 gün hep uyudu geceli gündüzlü bi ara..bazen havalardan oluyor ağırlık bize bile çöküyor ondandır,ateşi yoksa endişenme...[/sıze]
ismi f ile başlayan benim :)
neyse ki ikisi de uyudular.şimdi dinleme zamanı
ben kızımı ecrine göndercem uyumayı öğretcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?