geceleri evet memede uyuyor
ama uyku olmayınca dalamıyor
habire emiyor ve sonunda sallanarak uyudu
gözü çok az aralıktı daldı öyle hafif açık kaldı sanıp gülümsedim
o da bana gülümsedi birde cin gibi açtı gözlerini şaka gibi ya
ben bugun sabah kalktim dün baya kalabalik misafirim vardi ama bir tanesi vardi iki cocugu vardi allahim büyük konusmak olmasin ama insan yaramz olddugunu bilyiorsun niye oturuyorsunki 4 saat cocuk görmeye geldin git her neyse sabah evi sadece salonu 2 saate temizledim biraz öncede ütümü bitirdim gidip kizi emdirip gelicem gene
hahahhacnm az yor bari benimde demin öyle dalamadı bende emziği verip bağrıma basıom kafasını koltuk altıma sokuo uyumak için yavrum sonra dalamadı işte kımıl kımıl kaldırdım dolandık evde az oturduk derken tekrar denedim bu sefer meme verdim. dalarkende memeden çekip kundakladım doğru yatağına yataktada açtı gözünü emziği geri verdim derken zor uyuduk yani bugun
facede de var ama şimdi msn den eklendik
slm.. bende 2010 ekim bebeğine sahibim aranıza yeni katıldım..
slm.. bende 2010 ekim bebeğine sahibim aranıza yeni katıldım..
öyle musafir gelcei zaman çok temzilemiom ben nasılsa batırcaklar hooop onlar gidince tekrar temizlicem. o yuzden gorunen yerleri alıom onlar gelincede iice batıo o zmn koltukları falan çekip temizliom artık. öbür türlü iki yorgunluk birden oluyor kötü oluyor. bazıları çocukların eline veri çipsi keki poğçayı artık çocuk onu nerelere dökerse :S
aman ne zor olmuşşş
kız deli misin ben bir saattir ayakta emzirerek sallıyordum hanımı
kollarım mahvoldu artık taşımaktan
uyucak dalamıyordu bir türlü
pike tatlım sen bebek arabası aldın mı,aldıysan modeli ne ?
aynen ece dün gelmislerdi bugun öyle her tarafi batirmislar bir sinir oldum kadin hic kizmiyor cocuklarina misafir birde bir seyde diyemyiorsun keki almis kücük kiz elinin icinde SIKA SIka yiyor yerler de ne ararsaniz o vardi bir ara dedim masayi kaldkirip yere oturalim cocuklar zaten ne var ne yok masada yere atmistilar
aa koyunca oynamıyormuydu. ben avutup koyuyorum oyun halısına az takılıo eğer ağlarsa altını açıom o zmn çok mutlu oluo az daha yoruluyor. sonra küt gidio. ben çok zayıfım durmasa maf olurum iice bi deri bi kemik kalırım
hoşgeldiniz aramıza
kızımız mı var oğlunuz mu
yuh. o kdr rahatlar yani insan deli olur. benim halılar krem bide. benim küçük kardeşimi hep altına bişe serip yedirioduk biz gezmelerde. hep ilgileniyordum ben.
hoşbuldum cnm teşekkür ederim
dünyalar tatlısı bi oğluşum var. Hepimizinkini bizlere bağışlasın RABBİM. Senin meleğin de çok tatlı maşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?