kızlar nette problem var, zor açıyorum sayfaları
ilaydacem, canım biz chiccodan almıştık, travel set diye geçiyor sanırım, ama 3 parçalı bi setti, indirimdeydi. yalnız parçalardan birini hiç kullanmıyoruz, o yüzden araba konusuna bişey yazmadım.
araştırmadan denk geldiği için almıştım, işimizi görüyor işte, chicco travel for me sanırım tam adı
asemusty canım hoşgeldin aramıza
kızlar ya, hazır kız çocuk anneleri bir aradayken bişey sorsam? benim kızımın doğduğunda göğüsleri hafif şişti, doktor ellemeyin inecek demişti, hatta sıkmıştı bak süt çıkıyor diye, ama ellemeyin dedi. sonra gerçekten de geçmişti. bir haftadır yine şişti memeleri anlamadım neden, salı doktora sorcam ama sizde böyle bişey var mı?
bi de vajinal temizliğini nasıl yapıyosunuzzzz
ben masallah ayi gibi oldum gitimaa koyunca oynamıyormuydu. ben avutup koyuyorum oyun halısına az takılıo eğer ağlarsa altını açıom o zmn çok mutlu oluo az daha yoruluyor. sonra küt gidio. ben çok zayıfım durmasa maf olurum iice bi deri bi kemik kalırım
söyle diyim kizlarmizin pitilarinin kenarlarri beyaz oluyor bende onu hep silyiorum hastanede bana hemsire sil dedi onlar birikince iyi degilmis enfektiyonlara yol aciyormus diye söyledipike sıkmamak gerekiyor memelerini onu biliyorum ama neden 2. kez şişti anlamadım
doktorunuzu arayıp sor bence önemli olabilir
bu arada vajinası temizlenmeyecek extra olarak
normal banyo sırasında yıkanacak
birde alt temizleme sırasında silinecek ıncık cıncık değil ama
bazen beyaz akıntı gibi birşey oluyor onu temizleme
ph dengesini bozarsın birde
ben masallah ayi gibi oldum gitim
söyle diyim kizlarmizin pitilarinin kenarlarri beyaz oluyor bende onu hep silyiorum hastanede bana hemsire sil dedi onlar birikince iyi degilmis enfektiyonlara yol aciyormus diye söyledi
kas yaparsın birşey olmaz
benimki en çok 10 dak oynar hemen sıkılıyor
kucakçı benim kız sadece benim kucağım olacak birde
pike sıkmamak gerekiyor memelerini onu biliyorum ama neden 2. kez şişti anlamadım
doktorunuzu arayıp sor bence önemli olabilir
bu arada vajinası temizlenmeyecek extra olarak
normal banyo sırasında yıkanacak
birde alt temizleme sırasında silinecek ıncık cıncık değil ama
bazen beyaz akıntı gibi birşey oluyor onu temizleme
ph dengesini bozarsın birde
kızlar nette problem var, zor açıyorum sayfaları
ilaydacem, canım biz chiccodan almıştık, travel set diye geçiyor sanırım, ama 3 parçalı bi setti, indirimdeydi. yalnız parçalardan birini hiç kullanmıyoruz, o yüzden araba konusuna bişey yazmadım.
araştırmadan denk geldiği için almıştım, işimizi görüyor işte, chicco travel for me sanırım tam adı
asemusty canım hoşgeldin aramıza
kızlar ya, hazır kız çocuk anneleri bir aradayken bişey sorsam? benim kızımın doğduğunda göğüsleri hafif şişti, doktor ellemeyin inecek demişti, hatta sıkmıştı bak süt çıkıyor diye, ama ellemeyin dedi. sonra gerçekten de geçmişti. bir haftadır yine şişti memeleri anlamadım neden, salı doktora sorcam ama sizde böyle bişey var mı?
bi de vajinal temizliğini nasıl yapıyosunuzzzz
kenarları değil canım içinde sıvı oluyor akıntı gibi
onun temizlenmemesi gerekiyor
bizimki gibi çok silersen florada bozulma olur
tamam canım ben bebek arabası araştırmaya devam.....
kız bebeklerde doğal bir durum bence...benimkindede vardı...sıkmıyorum,üzerinede düşmedim....
canım laranın dediği gibi kenarlarda bi beyaz birikme oluyor, ben de idrar yolu enfeksiyon kapmasın diye temizlemek gerekir diye düşünüyorum ama çok minicik orası yani çok kurcalamadan temizlenmez.
vajinasından gelen akıntı çok normal, ona dokunmuyorum zaten, büyük dudakları ile iç dudakları arasında oluyor. hey yarabbim ya, doktora da açıp sorcam napiim, bak burada birikme oluyor diye. o sadece vajinada kızarıklık var mı diye kontrol ediyor sanırım.
vajinada kizariklik olunca ne olyuor merak etim
canım bizimkinin resmini bulamadım ama parçaları aynı, bizim renk farklıydı:
Chicco Trio For Me Travel System Package - Cube (Grey) : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
canım bizim doktor ayırıp bakıyor her seferinde, sanırım kızarıklığa ve akıntıya falan bakıyordur, kızarıklık enfeksiyon anlamına gelebilir diye düşünüyorum. şimdi işkillendirmeyeyim seni de, zaten hafif pembe kızarık gibi zaten, ekstra kızarma var mı diye bakıyorlardır :)
bilmiyorum ki nasıl birşey biz 2 günde 1 banyo yapıyoruz
ben hiç anormal bir akıntı görmedim
ama ilk hastaneden çıktığımızda Lara 8 gün küvezde kaldı ya
eve geldiğimizde vajinasının içi beyazdı akıntısı varmış gibi
banyo sırasında temizlendi bir daha olmadı
ama ben çok silinmemesi gerektiğini biliyorum vajinanın
sadece kaka yaptığında içini de siliyorum ben
bunun dışında dıştan temizliyorum sadece
akıntılar normal evet
ben de silmiyorum çok işte o yüzden takıldı kafama, çünkü benim dediğim çocuğun kendi akıntısı değil, dip köşede biriken şeyler.
aman neyse, temizlenecek gibi değil zaten, minicik tutusu var kuzunun, doktora sorarım, dediğini de yazarım size :)
iyi geceler hanımlar yatayım ben de, sağolun fikir verdiğiniz için
akıntılar normal evet
ben de silmiyorum çok işte o yüzden takıldı kafama, çünkü benim dediğim çocuğun kendi akıntısı değil, dip köşede biriken şeyler.
aman neyse, temizlenecek gibi değil zaten, minicik tutusu var kuzunun, doktora sorarım, dediğini de yazarım size :)
iyi geceler hanımlar yatayım ben de, sağolun fikir verdiğiniz için
canım bizim doktor ayırıp bakıyor her seferinde, sanırım kızarıklığa ve akıntıya falan bakıyordur, kızarıklık enfeksiyon anlamına gelebilir diye düşünüyorum. şimdi işkillendirmeyeyim seni de, zaten hafif pembe kızarık gibi zaten, ekstra kızarma var mı diye bakıyorlardır :)
benim arkadaşımda bundan almıştı çok memnun biz pahalı die almadık. çok pahalı geldi bize.
ben simlisity aldım tek yönlü ama kullanışlı tepeden kızımı görüyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?