2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pike sıkmamak gerekiyor memelerini onu biliyorum ama neden 2. kez şişti anlamadım
doktorunuzu arayıp sor bence önemli olabilir
bu arada vajinası temizlenmeyecek extra olarak
normal banyo sırasında yıkanacak
birde alt temizleme sırasında silinecek ıncık cıncık değil ama
bazen beyaz akıntı gibi birşey oluyor onu temizleme
ph dengesini bozarsın birde

ben masallah ayi gibi oldum gitim

söyle diyim kizlarmizin pitilarinin kenarlarri beyaz oluyor bende onu hep silyiorum hastanede bana hemsire sil dedi onlar birikince iyi degilmis enfektiyonlara yol aciyormus diye söyledi

ben masallah ayi gibi oldum gitim

söyle diyim kizlarmizin pitilarinin kenarlarri beyaz oluyor bende onu hep silyiorum hastanede bana hemsire sil dedi onlar birikince iyi degilmis enfektiyonlara yol aciyormus diye söyledi

kenarları değil canım içinde sıvı oluyor akıntı gibi
onun temizlenmemesi gerekiyor
bizimki gibi çok silersen florada bozulma olur

ya bence de önemli olabilir, benden geçen hormonlarla ilgili büyük ihtimalle ama önemli yani, muayenede kendi görsün istiyorum.

vajina değil aslında dediğim ya, vajina girişine dokunmuyorum, pamuk + su ile temizliyorum, zaten her kakadan sonra da yıkıyorum, başka bişey de sürmüyorum hiç ama banyodan sonra bile dudak aralarında birikme olmuş oluyor. oraya dikkat etmiş miydin hiç?

tamam canım ben bebek arabası araştırmaya devam.....
kız bebeklerde doğal bir durum bence...benimkindede vardı...sıkmıyorum,üzerinede düşmedim....

kenarları değil canım içinde sıvı oluyor akıntı gibi
onun temizlenmemesi gerekiyor
bizimki gibi çok silersen florada bozulma olur

canım laranın dediği gibi kenarlarda bi beyaz birikme oluyor, ben de idrar yolu enfeksiyon kapmasın diye temizlemek gerekir diye düşünüyorum ama çok minicik orası yani çok kurcalamadan temizlenmez.

vajinasından gelen akıntı çok normal, ona dokunmuyorum zaten, büyük dudakları ile iç dudakları arasında oluyor. hey yarabbim ya, doktora da açıp sorcam napiim, bak burada birikme oluyor diye. o sadece vajinada kızarıklık var mı diye kontrol ediyor sanırım.

bilmiyorum ki nasıl birşey biz 2 günde 1 banyo yapıyoruz
ben hiç anormal bir akıntı görmedim
ama ilk hastaneden çıktığımızda Lara 8 gün küvezde kaldı ya
eve geldiğimizde vajinasının içi beyazdı akıntısı varmış gibi
banyo sırasında temizlendi bir daha olmadı
ama ben çok silinmemesi gerektiğini biliyorum vajinanın
sadece kaka yaptığında içini de siliyorum ben
bunun dışında dıştan temizliyorum sadece

vajinada kizariklik olunca ne olyuor merak etim

canım bizim doktor ayırıp bakıyor her seferinde, sanırım kızarıklığa ve akıntıya falan bakıyordur, kızarıklık enfeksiyon anlamına gelebilir diye düşünüyorum. şimdi işkillendirmeyeyim seni de, zaten hafif pembe kızarık gibi zaten, ekstra kızarma var mı diye bakıyorlardır :)

bu arada biz küvezden çıkınca ben Lara'yı doktorumuza götürdüm
o beyaz akıntı vardı o zaman doktor herhangi birşey söylemedi
demek ki anormal bir durum değil

akıntılar normal evet
ben de silmiyorum çok işte o yüzden takıldı kafama, çünkü benim dediğim çocuğun kendi akıntısı değil, dip köşede biriken şeyler.

aman neyse, temizlenecek gibi değil zaten, minicik tutusu var kuzunun, doktora sorarım, dediğini de yazarım size :)

iyi geceler hanımlar yatayım ben de, sağolun fikir verdiğiniz için

iyi geceler pike
oynama kızın şeyiyle
bırak kendi temizlenir banyo sırasında

pikecim bu benim ikinci kızım,bencede endişe edilecek bişey yoktur...benimkindede oluyo,hatta birazda kokulu bişey...yinede içini rahatlatması açısından doktoruna sor sen...

ogün dikkat etim hafif pembeydi carsamba günü sorarim artik cok sogol canim icim rahatlaadi bir an icin korktum kötümü diye

benim arkadaşımda bundan almıştı çok memnun biz pahalı die almadık. çok pahalı geldi bize.

ben simlisity aldım tek yönlü ama kullanışlı tepeden kızımı görüyorum zaten :)

tatlım seninkinin modelinede baktım....oda çok hoş....
ben hafif istiyorum,hop diyip arabaya atabilmeliyim......çift yönlü istiyorum,her istediğimde yüzüne bakabilmeliyim....birde rahat olmalı kızımı konforlu tutabilmeliyim....şiir gibi oldu ha gecenin bu saatinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…