2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

birde kizlar size akil vermek gibi olmasin bebek arabasi alirken tekerleklerinin havali olmasini daha iyi tasli yollarda ziplatmyior bebek arabasini

hehe gayet rahat cnm tek kötü tarafı çift yönlü değil ama yukardan bakabilion kuzuya benim kız bakıo bana arkası şeffaf ordan görünüo kuzu. biz çok sevioz hem hafif hem ufak bizim araba polo hatcback ve bagajı çok ufak düşün bagaja sığıyor.

iyi geceler kızlar. uykumu tutmadı?
bizimkiler uyuyo ama eşim grip olmuş burnu tıkalı o yüzden horluyor uyuyamadım. salona göndermeyede kıyamadım. ben geldim :S aslında tek o yüzden değil bide işe başlayınca nolcak derdi sardı. napiimde eşimi bakıcı tutmaya ikna edeyim diye düşünüyorum. eniyisi resti çekmek.
offffffffffffff çokta yorgunum. oğlum çok yoruyo beni. aslında o uyurken uyusam iyi olcak :S

pompayla sisiriliyorya onlardan havali lastik olanlardan benim ondan cok rahat olyuor

hee bizimki havasızlardan öyle çok sarsmıyor ama sarsılınca kızın hoşuna gidiyor bütün gezi boyunca uyuyor. zaten lastikte olsa burda doğru dürüst yol yok illa sarsılcak zaten. kaldırımlardan iniş yapmışlar bebek arabası için olduna bin şahit lazım. engelli olsa inemez ordan benim araba zor sığıyor.

iyi geceler kızlar
oğlum uyumuyoooo gündüz fazla uyudu sanırım şimdi ayaktayız88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…