2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya kızlar benim kızım çok kusuyo günde yaklaşık onbeş sefer kusuyodur belkide acaba reflüsümü var

benm oğlanda öyleydi. dr. çok sık emzirme emzirme aralarını aç yada emzirme süreni kısalt dedi. bebekler sürekli emmek ister sen onaaldanma dedi. hakkatende öle. emzirdikten sonra gazını çıkar. emdikten sonra çok fazla karnına bastırma hırpalama ve hemen yatırma. mama alan veriyorsan sıcaklığına dikkat et. sende bebişinde ayaklarını ve karnını üşütme ama yinede dr. kontrolünü unutma

iyi geceler kızlar ahh ahh şu kusma meselesi benim kızda akşamdan beri emdiğini kustu üşüttük heralde yavrumu...........huysuzluğuda var şimdi babasının kucağında ona ilahi okuyor oda öyle güzel dinliyorki alışkın karnımdaykende kuran-ı kerim ve ilahi çok di.nlerdim şimdide huysuzlanınca babası sesli kuran ve ilahi okuyor yavrum hemen sakinleşiyor....

h dilek canım sende öğretmensin sanırım okula başladınmı başlamadıysan ücretsiz izin almayı düşünüyomusun bende öğretmenim ama dönemi kapadım sayılır son hafta da rapor alabilirsem 2. dönem başlamam gerek ama ücretsiz de zorlayacak bizi acaba heyet raporu bulabilirmiyim diye düşünüyorum

aslında dikkat de ediyorum emzrme saatlerine yinede kusuyo bazan balgam gibi bazan emdiği gibi sütü dışarı veriyo bazanda su gibi kusuyo sadace anne sütü alıyo

:) ne güzelmiş en azından sakinleşmesi için bi formül bulmuşsunuz

evet canım. benmde ücretsiz iznim bitti bugün rapor aldım. 2.dönem başlıcam malesef. maddi durumdan dolayı çalışmam gerekiyor. heyetide torpille alabilirsin yada drların insafa gelmesi lazım ki bu çok zor. inşallah istediğin gibi olur

yaklaşık onbeş günden fazladır böle kime söylesem çocuktur kusar normaldir diyolar ama ne bilim ya

canım bence bi doktora git muhtemelen üşütmüştür bizdede olmuştu on günlükken böle feci kusuyodu sonra baktık ki üşüyünce yapıyo sende soğuk yiyip içme kendimizi koruduğumuz gibi yediklerimiz içtiklerimizde soğuk olmamalıymış

yaa bu doğum izinlerini 6 ay yapsalar ya ben hiç ayrılmak istemiyom kuzumdan nese ben kızımı emzireyim şimdi size ii geceler öpttt

canım bende mp3 ten yasin açıyorum hergün dinliyoruz beraber,kuandaki harflerin ve namelerin faydası bilimsel olarakta kanıtlandı zaten...

bunun dışındada bebekler için uygulanan dualar ve esmaül hüsnedan isimler var,bunlarda çok iyi geliyor,dilerseniz paylaşabilirim...

1 mart'da ben de işbaşı yapıyorum maalesef aslında özledim işimi ama kızın beslenmesi sorun olacak, ondan korkuyorum.

5 şubat'a da eğitim koymuşlar tüm gün, bu eğitimi mutlaka almam gerekiyormuş, söylemesi kolay tabii. gün boyunca nereye bırakcam kuzumu, nasıl yapcam bilemiyorum. biberon da almıyor.

bakalım..

tabiki sevinirim canım

ayy işe başlıyanların allah yardımcısı olsun bende hamileliğimin 7ayında bıraktım işi memnun değildim zaten şimdi iş aramaya başlıycam ama bi yandanda tedirginim gerçi benim annem bakıcak kızıma benden daha iyi bakıcağına eminim ama kendimde büyütmek istiyorum ee bi.yandanda çalışmakta istiyorum bakalım daha karar vermedim

emziği almıomuydu emzik alıosa biberonuda alır.

paylaş cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…