2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın anneler...
benim yaramaz oğlum sabahın bu saatinde kaka yapmaya uyandı şimdi de uyutmaya çalışıyorumm :84:

ne zaman eve mısafır gelse bu cocuk uyumuyor
saat 3 den berı ayaykdayız hala uyıcak

bızımkıde oyleydı bu hafta kayınvalıdelerde kaldım bırasz usuttum dıye buglemmın uyku saatler sastı eve geldık bugun aksam saat 9 da uyudu sabah 5 kadar arada bıkezx kalkıp emdııı

günaydın hanımlar
sabah sabah dikildik yine...
eşimi işe gönderdim oğluşunda karnını doyurdum kahvaltımı da yaptım kendime şöle limonlu güzel bi çay yaptım hep birlikte olsun
şimdi kızın kalkmasını bekliyom tam bir savaş valla 4 yaşında hala kendi yemeğini yemiyo aklım çıkıyo oğluşda öle olcak die:18::18:
bu ek gıdalara nezaman başlıcaz ya çok tırsıyom ben oğlana bi elma suyu verdim geçen kustu bu akşamda portakal suyu verdim yine kustu oda bi tatlı kaşığı :18:

kızlar bana yardım edin ya..bebişimin cuma günü aşısı vardı ama iki gündürde öksürük başlamıştı.bende doktoru aradım aferin şurup ve mukolit ver dedi..öksürük şurubunu verdiğimden beri sanki boğulur gibi öksürüyor..çok moralim bozuk çok..

günaydın anneler.. işe gitmeden bi bakayım dedim..

pratik annecim.. bildiğim kadarıyla mukotik şurup balgam söktürücü bi şurup ve bu tarz şuruplar genelde öksürterek balgamı attırırlar.. bebeğin ondan öksürüyo olabilir canım..

bebişi öksüren anneler neler yaptınız?

canım ben onu kızımda kullandım o öle öksürtür ama yavaş yavaş iyileşir hatta fazla verme sersemlikte yapar benim kız baygın gibiydi gece apar topar hacettepe acile gittik merak edilecek bişey yok dedi iyileşiyo bu bi savunma mekanızması dedi doktor ama yine de sen dikk ol kendini fazla üzüp yıpratma sen sağlıkı lazımsın çoook geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm.moralini bozma mutlaka atlatıcak minik yavrun..doktorunun dediklerini yap sen cnm

pratikanne ıhlamur içirebilirsin. rahatlatacaktır inşaallah.

herkeslere günaydın

canım en son hangi emziği aldı

benımkıde hıc kurtulmuyo hastalıktaan sımdıde burnuı akıyo abısı hep okuldan getırıyo abısıde hasta bı kurtulamadık bu grıplerden bı kar yagsada olse bu mıkroplar

hayatım öksürük şuruplarının mantığı öksüğü artırıp balgaı attırmak için öksürüyor.ama o bebek olduğu için atamaz.bence şurubu verme mukolitiğe devam.elma kabuğu kaynat öksürüğe o iyi biraz içir derim.çooook geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…