kızlar biberonları hergün kaynatıyormusunuz yada nasıl temizliyorsunuz. bulaşık deterjanı kullanmak içime sinmiyor, e boş boş yıkamak da içime sinmiyor
ben önce güzelce deterjanla ovuyorum arkasından hemen kaynar suda 2 3 dk kaynatıyorum günde bir kere diger vakitler sıcak suda sadece duruluyorum. günde bi kere dezenfekte ediyorum kiyasallar bebişlerimizin bağıraklarını mahfeder bakterilerde öle bende işte böle bi çözüm buldum
ben tencereye su koyup kaynatıyorum 15 20 dk
kızlar biberonları hergün kaynatıyormusunuz yada nasıl temizliyorsunuz. bulaşık deterjanı kullanmak içime sinmiyor, e boş boş yıkamak da içime sinmiyor
Gönülçelen poğaça tarifini tuttum canım çok teşekkürlerilk defa güzel bir poğaça yapabildim oda hamurunu katı yapmıştım biraz tam kıvamında olsa eminim daha güzel olacaktı..
evet canım hergün görsen biberonun yüzüne bakılmıcak hale geldi 3 ayda 90 kez kaynamış zavallı
her kullanımdan sonra mı:26:
Bende günde 1 kez kaynatıyorum diğer vakitlerde kaynar suyla sabunsuz yıkıyorum önceki biberobnlarım kaynamaktan dışındaki resimler silinir hale gelmişti
sen 3-6 aylık biberona mı geçtin nevyas. birde 4 numara bez mi kullanıyorsunuz. 3 sanki sıkıyor gibi geldi bugün eşim 4 numara almış geceleri bari 4 numara kullanayım artık diyorum
merhaba kızlar,
geçen hafta ve bu hafta çok kötüydü. yavrum ilk kez hastalandı. salya sümüktü kuzum:)) geceleyin hastanelere taşındık durduk. ondan sonra bana geçti sanırım bir haftada ben yatalak vaziyetteydim. dikkat edin kuzulara insanın bebeği hasta olunca manevi olarak çöküyor.. yavrum öksürmeyi bile beceremiyordu..
pingu canım bu yazdıklarımı okur musun bilemiyorum. bazı hanımlar bana kızabilir ama maalesef ben yazacaklarımın doğruluğuna inanıyorum.
lütfen yanlış anlama ama bir aydır ilişki yok aramızda demişsin. bence sorun burada zaten. erkek dediğin varlığın buna çok ihtiyacı var ve evli olduğu halde bu ihtiyacını gideremediğinde bu onlara koyar. sanırsın ki sana sevgisi azaldı hayır öyle değil işte, o bu konuda sana kızgın olduğu için hırsını seninle ilgilenmeyerek alıyor.
kızlar allah aşkına evlilikte 1 ay nasıl durulur, siz hiç erkekleri tanımıyorsunuz o zaman. çok yanlış bence, bu hareket direk erkeği sizden uzaklaştırır.
ve ben ilk defa sizin burada yazdıklarınızı görünce anladım ki, hanımlar bu işi sadece görev olarak yapıyor. doğum sonrasında "eyvah yine ilişki başlayacak" diye yazdığınızda ben şok olmuştum. aslında bu her iki insan için de bir ihtiyaç. kocanız istemeyor gibi görünse de sizin hadi demeniz lazım.
siz bu konuda istediğini verin, hatta istediğinden fazlasını verin ki size köle olsun. bu kadar basit maalesef erkeklerin çalışma düğmesi. çünkü erkekleri en mutlu eden şey budur, ödül budur onlara.
o yüzden pingucum sen bir an önce bu birlikteliği rutine sok, ve direk "sen istemiyorsun ama benim de ihtiyacım bu" de. bak bakalım aranızda toz duman kalıyor mu.
merhaba kızlar,
geçen hafta ve bu hafta çok kötüydü. yavrum ilk kez hastalandı. salya sümüktü kuzum:)) geceleyin hastanelere taşındık durduk. ondan sonra bana geçti sanırım bir haftada ben yatalak vaziyetteydim. dikkat edin kuzulara insanın bebeği hasta olunca manevi olarak çöküyor.. yavrum öksürmeyi bile beceremiyordu..
benim eşimde bebekten dolayı çok yorgun olduğumu gördüğü için çok ısrar etmiyor canım benim ya yazık vallahi erkeklerimize
geçen sordum elimden tutup odaya götürmyorsun dedim vaktin yok ki dedi gülerek
nerdesiniz kimseden ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?