2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Gönülçelen poğaça tarifini tuttum canım çok teşekkürler ilk defa güzel bir poğaça yapabildim oda hamurunu katı yapmıştım biraz tam kıvamında olsa eminim daha güzel olacaktı..

Bende günde 1 kez kaynatıyorum diğer vakitlerde kaynar suyla sabunsuz yıkıyorum önceki biberobnlarım kaynamaktan dışındaki resimler silinir hale gelmişti

sağolun kızlar. ben hergün kullanmıyorum aslında bazen benim oğluş huysuzlanıyor emmek istemiyor o zaman süt sağıp biberonla veriyorum haftada 1 falan. bundan sonra her kullanımda kaynatırım bende

Bende günde 1 kez kaynatıyorum diğer vakitlerde kaynar suyla sabunsuz yıkıyorum önceki biberobnlarım kaynamaktan dışındaki resimler silinir hale gelmişti

sen 3-6 aylık biberona mı geçtin nevyas. birde 4 numara bez mi kullanıyorsunuz. 3 sanki sıkıyor gibi geldi bugün eşim 4 numara almış geceleri bari 4 numara kullanayım artık diyorum

sen 3-6 aylık biberona mı geçtin nevyas. birde 4 numara bez mi kullanıyorsunuz. 3 sanki sıkıyor gibi geldi bugün eşim 4 numara almış geceleri bari 4 numara kullanayım artık diyorum

Yok canım bu biberonu alalı 2 hafta oldu özellikle 0+ aldım biberonuki deliğinden çok gelmesin önceki biberonlarda çok geliyor diye beni bırakmaya çalıştı o yüzden emzirirken hep en küçük delikliyi kullanın :) tecrübeyle sabittir.

Bide benim oğluş 5.600 gr dı geçen hafta o yüzden 3 numara bize iyi oluyor zaten, ilk 3 nolu paketi yeni bitirdik, sana göre küçükse 4 de devam et canım herkesin gelişimi farklı çünkü.

merhaba kızlar,

geçen hafta ve bu hafta çok kötüydü. yavrum ilk kez hastalandı. salya sümüktü kuzum:)) geceleyin hastanelere taşındık durduk. ondan sonra bana geçti sanırım bir haftada ben yatalak vaziyetteydim. dikkat edin kuzulara insanın bebeği hasta olunca manevi olarak çöküyor.. yavrum öksürmeyi bile beceremiyordu..

Canım ya çok geçmiş olsun paşama gerçekten onlar hasta olunca biz daha kötü oluyoruz.

selamm kızlar nasılsınız selmascım geçmiş olsun canım kuzucuğuna

kızlar aranızda fayrouz içen varmı malt içeceği ????

pikecimmm seni ayakta alkışlıyorummm yürekten katılıyorum tamamen mesele buu siz fazlasını verinn kocamız dahi olsa ona shipo olduğunuzu düşümeyin maalesef ki bu biz 2 gün ara versek kociş başlıo sölenmeye ama şahsen bende öleyim bu bir görev değil evliliğin yüzde 60 hatta 70 imni bu oluşturuo tabi bu benim fikrim

ayyy biliyorum güzelim o hastalanma psikolojisini dünyası kararıyor insanın çok geçmiş olsun salgın var malesef

ben biberon sterilizatörü aldım... yıkayıp koyuyorum.

kızlar aranızda markafoniye üye olan var mı???

haha benim adam çok mu sapık ya oda her fırsatta odaya götürüo beni bende kaçıom

bizde azalmadı arttı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…