ya of hayırbaka da olmalı birşeyler
yokmu kullanan başka yöntemler yazın
3 aylık varmış igne emziren annelere kullanan yok mu acaba
güzelim iğne bize uygun değil ancak hapların iki çeşidi var. kombine oral ve mini haplar. oral kombineyi biz kullanamıoruz ama mini hap denilenin içinde sadece progeston olduğu için kullanabiliyoruz. kombinede östrojen ve progeston olduğu için kullanamıoz
bak bu iyi ya nerden nasıl alacam
arkadaşlar pekii bu hapları içen tecrübeliler var mı bi yan etkisi falan olmasın bebişleree
benim kızımda uyurken ne iş yaptıysam o, hiç bi iş yapamıyorum uyanıkken.. yemegide babası gelince yapıyorum genelde aksam 8-9 gibi yiyoruz
2 dk wc'ye giriim diyorum çığıra çığıra aglıyo :)) illa gözünün önünde olcam, oynucaz beraber, sonra kucakta gezcez, aynaya bakıp gülcek kendine :) hanımefendi her dediğini yaptırıyo şimdiden..
arkadaşlar pekii bu hapları içen tecrübeliler var mı bi yan etkisi falan olmasın bebişleree
canım ben kızmdan sonra 3 aylık iğneler kullandım ama beni mahvetti bebeğe zararı yok diyolar ama uyduruk olmayan gerçek doktorlar pregesteronunda ostrogeninde zararı olduğunu uzun vadede ortaya çıktığını söylüyolar ben 1 yıl 4 kez vurdurdum vurdurmaz olaydım
kol alt ları var mini haplar var var olğlu var sonuşta dışardan horman giriyo bünyene zararı yok kimse diyemez ama sana tavsiye en iyisi spral gözüküyo bakır dokunuyosa pregesteronlu olanı var en azından damardan deil. kana minimum karışır dedi dr.
kaynana geldi börek sardırdım kadına hahahbide kızıma kızım deyip duruo gıcık oldum heee :S
kaynana geldi börek sardırdım kadına hahahbide kızıma kızım deyip duruo gıcık oldum heee :S
bizimkilerde oğlum diyip duruyo :S oğlun bak orda oturuo dicem bigün :S o benm oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?