ecrinece allah iyiliğini versin :)
ay şu gönülçelenin poğaçasına niyetlendim ya, başlasam kız kalkarsa yarım kalır diye korkuyorum
babamız da geç gelcek sonra apartman toplantısına gidecek, o olsa kıza bakarken yapardım
başlayayım bakalım
nie kız ala ala kıskancım sölüom peşin peşin ha bide çok bencilim paylaşımcı değilimgeçimsizim bu yuzden. ben buyum yani değişemem anca rol yapabilirim içim aynı kalır
nie kız ala ala kıskancım sölüom peşin peşin ha bide çok bencilim paylaşımcı değilimgeçimsizim bu yuzden. ben buyum yani değişemem anca rol yapabilirim içim aynı kalır
ahahah seni olduğun gibi seviyorum hayatımmm
ben ne yazcağımı unuttum demişin ya, ondan dedim allah iyiliğini versin diye :)
benim kızı herkes seviyo da kıskanmıyom ama kaynanam aldımı hiç hoşuma gitmiyo, çünkü accayip sahipleniyor, bi de biraz hırpalıyo :) kız torun çok istemişti zaten
delürdük bacım biz sankim tek biz doğurduk hee
walla ya eskiler bide kaynanayla aynı evde oturup 3-4 çocuk yapıomuşannem beni yengeme bırakıp tarlaya gidiomuş ayyy ondan heralde pek bana düşkün değildir. elti sonuçta e bende çocuğum kim çok bakarsa onun peşinden gider çocuk yengemin kıçından ayrılmıomuşum iice gıcık oluomuş hahaha
ay evet ya bence bizim kaynanalar işten güçten fırsat bulup bi zahmet kendi çocuklarını sevmediklerinden anlamamışler çocuk ne galiba benim ki 7 tane doğurmuş bide hamileyken hıçkırıyo diyodum dalga geçiyodu benle elini tuttum karnıma koydum bak diye şaştı kaldı sanırsın hiç hamile kalmamış niye konuşuyon derdi bana hamileyken cahillermiş harbiden ha hele çamaşırları yıkayıp ütüledim 1 ay önce yeni şeyleri neden yıkıyomuşum rabbim rabbim
yalnız ecrin nasıl dertliyiz nasıl dertliyiz bi biz çen çen
bitirirssen banada yolla
offf sinirlerim altüst kızlar. annemle babam tam 1 saat otogarda bekledi. beyimiz işten çıkamadı bi türlü. bu askerlik çok zor yaaa. asker eşi olmak daha bi zor. alışamadım 3 yıldır. inş. gelince kavga etmeyiz onların yanında:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?