• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ben çıktım kızım yeter gari ablamın baktığı annecim gel al der gibi bağırıyooooo

tmm cano. bizimde teyzemiz var ilk okul 5 e gidio :D bende sıkışınca onu çağırıom :D 7 kilo oldu lcw ye hadi kucağımıza alıverem dedim yakın die :D eşim bile tutamadı hemen bana verio. :D

tmm cano. bizimde teyzemiz var ilk okul 5 e gidio :D bende sıkışınca onu çağırıom :D 7 kilo oldu lcw ye hadi kucağımıza alıverem dedim yakın die :D eşim bile tutamadı hemen bana verio. :D

dimi ya maşallah artık taşınmıyolar ya ben de dün kıskandım bi dışarı çıktım kolum mahf hatun bide hala kucakta kocada yok az atsam ona

Selam kızlar..

Bebişlerine ıhlamur kullananlar nasıl ve ne kadar verdiniz acaba doktorunuz bişey söyledimi bide bu bizim içtiğimiz ıhlamurlardanmı demlediniz.

Oğlum yarım saatte 3-4 kez öksürdü bu akşam devam ederse vereyim diyorum ilerlemeden..

selam canım. benim oğluşta hafif grip olmuştu doktora gitmiştik. doktor,ıhlamur,papatya cayı ver demişti. bizdede öksürük vardı hafif hafif aman ilerlemeden önlemini al. Ben,günde 3 kere verdim hala da ara sıra veriyorum iki gundur yine huysuzdu burnu tıkalı gibiydi verdim. Biberonla 30ila 50cc arasında veriyorum.

Son düzenleme:
slm canım ohhh maşallah bebeklerin yemeklerine tuz konulmaması gerekiyor ama az da olsa.bence hazır meyvalı yoğurtlardan kullanma yoğurdunu kendin yap mevsim mesvesinide içine rendele daha iyi olur öyle bu benim fikrim tabi
yogurt normal yogurt mu mayalancak?
arkadslar biberon mamasi ile yapiyorlardi o tarifi bulabilirsem onla yaparim tabi daha saglikli olur caniim kendi yapimimiz

h.g feyza :) maşallahh ek gıda için drunmu geçmeni söyledi merak ettimde..
evet canim ya normalde biberon mamasi ver dedi.buda almiyor hic bir mamayi ve biberonu.mecbur kasikla basladik bizde ek gidaya.ama fazl degil sadece pirinc ununa bibiron mamasini katip yediriyoum yatarken.birde ögleye yakin yogurt.bazende ikindi sonrasi ya sebze puresi yada meyve püresi.bunlar daha tadimlik yiyor
bugün sabah kahvaltida peynir ezdim verdim.tahim ekmege buladim verdim.ama soruyor ekmegi geri cikariyor:D domates suyunu verdim.kendi cayini icti:D aksamda tavuk vardi ondan ezip ezip soktup tabi sadece tada alissin diye :D
iki haftadan tamamen basliycak artik.bir gece süt oluyor birde sabahlari gün icinde yok:50:

bende 27 yaşında 2.kez anne oldummm :))
bende 24 yasinda 2 cocuk annesi oldum

iyi akşamlar herkeslere
iyi aksamlar canim

selam kizlar moralim baya bir bozulduki sormayin gitsin aglamam geliyor bugun emdirdim saat 9 da tekrar emdirip yatiriyordum benimkiz ikide bir emdi durdu gögsümü saat 6 dan sonra süt birikmeyince saat 8 de basti cigligi gazi var dedim poposundann gazini cikardim sonra yok 5 dakka sonra gene cigligi basti hic böyle yapmazdi gögsümü veriyorum süt damla geliyor kalmamis gögsümde süt baktim olmuyor hazir 90 gr mama verdim icti hemen yatti öyle üzüldümki acaba sütümü kesiliyor cok moralim bozuk

selam kizlar moralim baya bir bozulduki sormayin gitsin aglamam geliyor bugun emdirdim saat 9 da tekrar emdirip yatiriyordum benimkiz ikide bir emdi durdu gögsümü saat 6 dan sonra süt birikmeyince saat 8 de basti cigligi gazi var dedim poposundann gazini cikardim sonra yok 5 dakka sonra gene cigligi basti hic böyle yapmazdi gögsümü veriyorum süt damla geliyor kalmamis gögsümde süt baktim olmuyor hazir 90 gr mama verdim icti hemen yatti öyle üzüldümki acaba sütümü kesiliyor cok moralim bozuk

slmlar herkese.canım önce kesinikle moralini bozma süt için en iyisi moral hemen bir muhallebi yap kendine üstüne bol bol su iç.sütün oluşur.öyle şeyler aklına getirme:49:

simdi süt yokki evde muhalebi yapmak icin :58: ben mutfaga gidip bakim bir seyler saat 12 de tekrar kalkacak ins o saate kadar gögüslerim dolar kizim icer

Back
X