kızlar ben çıktım kızım yeter gari ablamın baktığı annecim gel al der gibi bağırıyooooo
tmm cano. bizimde teyzemiz var ilk okul 5 e gidio

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıktım kızım yeter gari ablamın baktığı annecim gel al der gibi bağırıyooooo
yine gel canım benim bi elimde kızım bi elimde abur cuburum ve kahve bide çene yapıyom bak sizle aştım kendimi kolum kopcak o değilde
tmm cano. bizimde teyzemiz var ilk okul 5 e gidiobende sıkışınca onu çağırıom
7 kilo oldu lcw ye hadi kucağımıza alıverem dedim yakın die
eşim bile tutamadı hemen bana verio.
![]()
benimde omuzlarım belim ağrıo hep emziriken belim ağrıo atlet falanda giymiom.
Selam kızlar..
Bebişlerine ıhlamur kullananlar nasıl ve ne kadar verdiniz acaba doktorunuz bişey söyledimi bide bu bizim içtiğimiz ıhlamurlardanmı demlediniz.
Oğlum yarım saatte 3-4 kez öksürdü bu akşam devam ederse vereyim diyorum ilerlemeden..
yogurt normal yogurt mu mayalancak?slm canım ohhh maşallah bebeklerin yemeklerine tuz konulmaması gerekiyor ama az da olsa.bence hazır meyvalı yoğurtlardan kullanma yoğurdunu kendin yap mevsim mesvesinide içine rendele daha iyi olur öyle bu benim fikrim tabi
evet canim ya normalde biberon mamasi ver dedi.buda almiyor hic bir mamayi ve biberonu.mecbur kasikla basladik bizde ek gidaya.ama fazl degil sadece pirinc ununa bibiron mamasini katip yediriyoum yatarken.birde ögleye yakin yogurt.bazende ikindi sonrasi ya sebze puresi yada meyve püresi.bunlar daha tadimlik yiyorh.g feyza :) maşallahh ek gıda için drunmu geçmeni söyledi merak ettimde..
bende 24 yasinda 2 cocuk annesi oldumbende 27 yaşında 2.kez anne oldummm :))
iyi aksamlar canimiyi akşamlar herkeslere
ecrin arabandan memnunmusun dün sordum da geçmişe bakamadım ne dedin diye
selam kizlar moralim baya bir bozulduki sormayin gitsin aglamam geliyor bugun emdirdim saat 9 da tekrar emdirip yatiriyordum benimkiz ikide bir emdi durdu gögsümü saat 6 dan sonra süt birikmeyince saat 8 de basti cigligi gazi var dedim poposundann gazini cikardim sonra yok 5 dakka sonra gene cigligi basti hic böyle yapmazdi gögsümü veriyorum süt damla geliyor kalmamis gögsümde süt baktim olmuyor hazir 90 gr mama verdim icti hemen yatti öyle üzüldümki acaba sütümü kesiliyor cok moralim bozuk
burda geçen gün bi mağazada görmüştüm ama önünde tablası olmadığı için biraz kararsız kaldım
simdi süt yokki evde muhalebi yapmak icinben mutfaga gidip bakim bir seyler saat 12 de tekrar kalkacak ins o saate kadar gögüslerim dolar kizim icer
simdi süt yokki evde muhalebi yapmak icinben mutfaga gidip bakim bir seyler saat 12 de tekrar kalkacak ins o saate kadar gögüslerim dolar kizim icer