Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bmercimek çorbasıda acayip süt yapıyor kızlar,ama bende kolesterol var,yiyince başım çok ağrıyor bugün yedim ,sütüm arttı ama kafam gitti....
birde dut kurusu,tahin pekmez iyi geliyor...
hanımlar sizdede tatlıya aşırı düşkünlük var mı ?ya normal zamanda ben tatlı yemesem aklıma gelmezdi...şimdi deliriyorum resmen....akşam künefe yedim...hemde tam porsiyon,şimdi mutfağa gittim tahin pekmez yaptım içinede iri rir parçaladığım cevizleri koydum,hop ekmek arası,bazen bu üçlüye kaymakta eşlik ediyor...süt olsun diye diye korkuyorum döt olacak...
![]()
hanımlar sizdede tatlıya aşırı düşkünlük var mı ?ya normal zamanda ben tatlı yemesem aklıma gelmezdi...şimdi deliriyorum resmen....akşam künefe yedim...hemde tam porsiyon,şimdi mutfağa gittim tahin pekmez yaptım içinede iri rir parçaladığım cevizleri koydum,hop ekmek arası,bazen bu üçlüye kaymakta eşlik ediyor...süt olsun diye diye korkuyorum döt olacak...
![]()
ecrinece tatlım faceten arkadaşlık isteği gönderdim,hani senin kızın fotoları ?
aynen ya bend eöyle tatlıda tatlı hamilelikte dokuz ay kustum.hiçbişey yiyemedim hep tiksindim.şimdi 10 öğün yiyorum ya 2 kilo aldım bile doğumdan sonra.anamm oğlancan sağlıklı olsunda 6.aydan sonra veririz.şöyle yaza doğru iki ay dikkat etsem veririm nedirki![]()
arkadaşlar mrb, benimde 20 ekim doğumlu bir kızım var.süt artıtıcı olarak kimyon yemeklere koyuyorum.dut kurusu ve icir kurusunu suyla kaynatıp suyunu içince bide en önemlisi ısırgan otu cok süt artırıyor.gncnin emziren anneler için ısırgan otu kapsülü var drumuz benım sezeryan sonrası sut gelmeyınce bıze tavsıye etmıstı cok faydası gormustum tavsiye ederim.kimyonu da muhakkak deneyin.
offf belim ağrıo
ya sorma bugün benim de belim kopuyo kitlenip kalıyorum çocuğu kucağıma bile eşim verdi gece de onu uyandırıcam bahanem oldu alışsın zaten pazartesi işe başlıyorum![]()
kubili mrb karaman maceran nasıl gidiyo nerde doğum yaptın ben doğum evinde yaptım :) çok da iyi oldu saolsunlar çok ii davrandılar bize ben çok korkmuştum :)
ay ben kocişi kovup kızı yanıma yatırcam. ekşın die tutturcak gene![]()
ben sana yazcaktım demi doğum hikayemi
ya bence yapma ecrin bi arkadaşım demişti ki ilişkimiz koptu öle yapınca sakın kocanı yanından ayırma dedi sen bilirsin yine tabi de eşinle arana soğukluk girmesin die fikrimi söleyim dedim
yok cnm belim ağrıo die kovcam hem yorgunumda horlar şimdi uyuyamam.
zeytin canım valla ben artık umudu kestim kilo falan veremiom ben anam millet emdidikçe gidiyom bende gr geri gitmio ne ayak anlamadım inş sen verirsin bu arada dün cvpladım ama sen yoktun atama olmadı gene burdayım aman kışın çocukla ev taşımaktan kurtuldum :) polianna