• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benimki düzene girdi kızlar, gazıda cıkrıyor şükür. Çok nadir zorlanıyor. Sizinkilerde girer yakında dert etmeyin.

Bizimki 4-5 gundur her saat bası kalkıyordu. Bişiler oldu bu cocuga diye düşünüyordum. Bebekler büyüdükce arayı acar bizimki ha bire kalkıyor. Düşündüm bu cocugun demekki bir sorunu var ne ne ne derken çözdüm. Evin nemi %40-45 civarında. Bebeğe kuru geliyor. Nefes almakta zorlanınca korkuyor kıpkırmızı olup bagırıryor. Az öncede yaptı bunu. Cunku agızdan enfes almayı beceremiyorlar henüz.
. Şimdilik kombinin üzerine havlu koyup yada kettle calıstırıp pek önemsemiyordum bunlarıda arada yapıyodum ama sanırım bu buhar makineleri cok laızm oluyor almaya karar verdim. Soğuk buhar makinelerine baktım. Gecen msj gelmişti Chicco makinelede %50 indirim vadı. Ama Esim henüz gelmediginden dısarı cıkamıyorum. İnş. İndirim bitmez. Aslında tamda karar veremedim ne alsam Arzum mu tefal mi? Wee well miydi onunki nasılki?

Kullanan var mı? Nasıl memnunmusunuz?

evet Aperpil ankara çok kuru...biz burda rahatız ama eve dönünce mutlaka açıyorum buhar makinesini...sessiz çalışmasına dikket et bence...ben 1 ay önce bimde gördüm ve denedim....35 liraydı...sessiz olunca aldım hemen...çok memnunum...

npıyonuz kızlar kızım kucagımd ahpp bi iş yapamıyomyaa evı p.....k goturuyooo o uyuyuncada bende uzanıyoom halım kalmıyo nedense bu aralar cok miskinim

mrb ekim anneleri bende ekim annesiyim 2 hafta sonra oğlum 4 ayı bitirecek ek gıdaya geçmelimiyim emziriyorum bazen ben sütümün yetmediğini düşünüyorum o yüzden geçmek istiyorum ama herkes ek gıdaya geçince bebekler emmez diyolar siz ne düşünüyorsunuz

bu arada grip olaylarına dikkat etmeye calısıyorum. Yakında kayınvalidemlere gitcez oradanda giren cıkan belli olmaz napcaz bilmem. Aman gripliyse yaklasmasın dicem bu defada amannnn nasıl koruyacan elbette olcak diyorlar ck sinir oluyorum 4 aylık bebegi o zaman kucaklarına atayım. Keyfi göz göre göre hasta olsun. Bişide verilmiyor bu aylarda. 1 yasına kadarda bronsiolit, bronşite cevirme sıkıntıı var hemen iniveriyor cigerlere ama dinleyen kim. Sanki kendileri bakacak o hastalıktan halsiz kalmıs cocuga... Olacak olacak elbette olacak ama 0-3 yas cok önemli hiç degilde 1 yasına kadar hasta etmemeye calısmak hata mı! Anlamıyorum

evet Aperpil ankara çok kuru...biz burda rahatız ama eve dönünce mutlaka açıyorum buhar makinesini...sessiz çalışmasına dikket et bence...ben 1 ay önce bimde gördüm ve denedim....35 liraydı...sessiz olunca aldım hemen...çok memnunum...

evet yorumları okuyorum sesszliğe cok önem veriyorlar bakalım esim gelsin su chiccolaı incelicem birde termometre hediyeli cok iyi yani. Begenemzsem arzum düşünüyorum oda cok iyiymiş.

platin cnm neredesin sen? Ya varya cok meraklandım msn acayım

aperpil, bizde arzumun buhar makinası var..
hatta geçen gün bi yerde 40 yada 50 liraya düşmüştü..
bulursam atayım sana linkini..

günaydın :69: :71:

rita'm.. nasılsın? ne zaman dönüyorsun :52::52::52:

iiyim kuzucum...daha buralardayım kuzu....heyet raporunu da buldum...15 tatilin hemen arkasın a alıcam...anakaraya faxlıcam...şubat 20 gibi de gelirim...gelince hemen toplanıyoruz ona göre...

sen nasılsın ne var ne yok??rüyacım nasıl??

iiyim kuzucum...daha buralardayım kuzu....heyet raporunu da buldum...15 tatilin hemen arkasın a alıcam...anakaraya faxlıcam...şubat 20 gibi de gelirim...gelince hemen toplanıyoruz ona göre...

oooo ben senden önce gidip gelcem :) 14 subat ankara inş.

merhaba kızlarr.. :16:

umarım herkesler iyidir.. bu aralar hepimizde bi sendrom gözlüyorum birbirine benzeyen.. mesela benimde evde adım atacak yer yok.. her bi yeri bi şeyler götürüyo mervam.. eve gidip yatma telaşındayım hep.. :35:

sonra herkes gibi kayınvalideyi kazana atıp altını yakma çabaları.. :37: :47:

sonra ayy acaba 2011 ekim annesi mi olacam telaşları..... :78: amaann bu kocişlerin korunması ne zormuş ayol.. yine test yaptım meraktan halaa tek çizgi.. ama nere kadar bakalım.. :52:

hadi hayırlı olsun tatlım, çok sevindim..
evet evet hemen toplaşalım.. biz de izmittekileri çatlatalım :52::52::52:
gördünüz mü onların resimlerini, ben bayıldım :66::66:

merhaba kızlarr.. :16:

umarım herkesler iyidir.. bu aralar hepimizde bi sendrom gözlüyorum birbirine benzeyen.. mesela benimde evde adım atacak yer yok.. her bi yeri bi şeyler götürüyo mervam.. eve gidip yatma telaşındayım hep.. :35:

sonra herkes gibi kayınvalideyi kazana atıp altını yakma çabaları.. :37: :47:

sonra ayy acaba 2011 ekim annesi mi olacam telaşları..... :78: amaann bu kocişlerin korunması ne zormuş ayol.. yine test yaptım meraktan halaa tek çizgi.. ama nere kadar bakalım.. :52:

cnm hani insanın korktugu basına gelirmiş ya cok takma bu konuya bişi olmaz inş. tedbirini alda

inş. cnm öyle ümit ediyorum bizimkiler genelde evlatlarını bırakamaz ya ondan korkuyorum :)
heyet işine sevindim hemde cok :) darısı basıma

evet ya bırakamıyolar:))))saol canım..inşallah sende alırsın....ben sözü aldım...3 gün yatış yapcam...Allah yardımcımız olsun...

Back
X