• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar

kızım bugün hiç durmuyo cadı :) ritacım raporun hayırlı olsun canım, inşallah sorunsuz hallolur.

bu arada birce kuzunun videosunu da gördüm, böyle canlı canlı daha bi başka oluyor :)

açıkçası lina'nın görüntülerini de merak etmiyo değilim :)

bugün doktora gideceğiz, bir haftada 150 gram almışsa süte devam, allahım ne olur almış olsun ya, bir haftadır stres yaptım, daha ek gıdaya geçmek istemiyorum ben, hayırlısı tabii.

kızlar birşey soracağım günde kaç bardak çay içiyorsunuz ben çok isteme rağmen sadece 3 bardak içiyorum sütümden kuzuma geçer diye kahveyide çok severim ama içemiyorum işte süte geçer kafein diye (ne alaka diyebilirsiniz bu soru için ) :)))

bende baslamak ıstıyom ek gıdalaraoglumda yasadım sonra cok zor oluyoo hakkett ha 2 ay once ha 2 ay sonra bana 6 ay cok sacma gelioo

benım korkum yememe ıhtımalı. cunku sutum bı ara kesılmıstı hıcbır mamayı begenmedı. doktor haftada bır pırınc unu yap dedı onu da yemedı. sımdı annesutune devam. bakalım ek gıdalara nasıl gececegız.

kızlar birşey soracağım günde kaç bardak çay içiyorsunuz ben çok isteme rağmen sadece 3 bardak içiyorum sütümden kuzuma geçer diye kahveyide çok severim ama içemiyorum işte süte geçer kafein diye (ne alaka diyebilirsiniz bu soru için ) :)))

canım ben hiç içmiyorum, ne çay ne kahve

ama zaten bağımlısı değilim

selam kızlar

kızım bugün hiç durmuyo cadı :) ritacım raporun hayırlı olsun canım, inşallah sorunsuz hallolur.

bu arada birce kuzunun videosunu da gördüm, böyle canlı canlı daha bi başka oluyor :)

bugün doktora gideceğiz, bir haftada 150 gram almışsa süte devam, allahım ne olur almış olsun ya, bir haftadır stres yaptım, daha ek gıdaya geçmek istemiyorum ben, hayırlısı tabii.

bence o kadar stres yapma. ben de habıre evde tartıyorum oglumu. kılo alımı olmaz da ek gıdaya baslarız dıye korkuyorum ben de.

caydan vazgecemem ben. kahve ben de ıcmıyordum. gecenlerde ıctım bı fıncan dayanamadım artık:):) bu arada acık ve bol sekerlı cay sut yapıyor demıslerdı bana.

v.a.s. elifim

pperisi ilk nasıl frkettin cnm?

cnm büyük bi tırtılı var onu koydum üzerine beşikteyken..tırtılı kucakladı önce sonra onunla beraber yana attı kendini..düzelttim tekrar bıraktım yine döndü :)

evet. benımkı dönmüyor henuz ama bırakırken yanına bısey dayıyorum yıne de. nolur nolmaz. hatta senden duydum ya daha da dıkkatlı olurum:)
evet cnm dikkat et Allahtan beşik içindeydi bizimki..yavaş yavaş başlıyorlar hareketlenmeye

maşallah canım maşallah
benim kızda bi gayret gayret görmelisiniz çok komik ya:52: popoyu sırtını kaldırıyor sanırsın yürüyecek:32: son 1 haftadır sağa sola dönme egzersizleri yapıyorduk. şimdi biraz destekliyorum maşallah dönüyor ama kolunu tam kurtaramıyor altta kalıyor biri:))) bende tek bırakmıyorum çok hareketi ne olur ne olmaz çünkü bebekler 1 saat önce yapamaz dediğimiz şeyleri yapıyorlar çok hızlı gelişiyorlar yani.

senin oğlan tam kaç günlük canım

bizimkide çok hareketli cnm ya..ana kucağında dikilip oturuyor adam..birde pijamasından tutunup destek alıyor kendine kopuyorum gülerken..benimki 3 ay 3 haftalık..

ben arada içiyorum kahve nescafe..çay günde 3 bardak felan max.. pek aram yoktur çayla

hala uykum var. yaricana gitçektim hava çok kapalı soğuk ve yağmur yağıyo götürmedi kociş gitme dedi :(

sevgı sen bana hanı bı tane lıste gondermıstın ya msn den. ısımlerle ılgılı yıne yollarsın bana onu dımı. benım kocacık sagolsun format attı bılgısayara da gıttı o lıste:(:(

pperisi masallah senın bebişe ya. Allah nazardan saklasın baya hareketlı. bıraz buyusun yandın:):) benımkı henuz oyle hareketlenmıyo. sadece poposunu sırtını havaya dogru kaldırıyo zıplar gıbı o kadar.

arabayla gidecektin niye götürmedi ki negüzel değişiklik olurdu
ya soğuk die bide işi varmış ondan canı istemeid herhal hazirana kdr burda nasılsa yarican havalar düzelince gezeriz.
selam kızlar

demi canlı canlı daha farklı oluyor. ben senin kızı canlıda babaya benzettim. arkadaşlarım bana sanada benziyo dediler. inşllh almıştır cnmda sadece anne sütüne dvm edersiniz. aslında zayıf değil nie taktı doktor bu kdr. sınırların altında değilse takma bence.

sevgı sen bana hanı bı tane lıste gondermıstın ya msn den. ısımlerle ılgılı yıne yollarsın bana onu dımı. benım kocacık sagolsun format attı bılgısayara da gıttı o lıste:(:(
tmm cano yollarım.

ah kıyamam yavrum yaa...bizimki sadece kafasından soğuk soğuk terliyor şimdilik başka bişey yok umarım ilerlemez..geçmiş olsun size cnm
cok sagol canim hasta ebek daha zor oluyor

selam kızlarr 6dan beri ayaktayım şimdi uyuttum anca :(ya hani düzene girerdi 3 aydan sonraaa:(ne gaz bitiyo ne uyku düzene giiriyoo kandırıyorlar biziiii:))))):30:
he he evet kandiriryorlar biz de güzel uyuymaya basladik simdi baya döndün en aza 3 defa kalkiyoruz.yataginda bir ucdan bir uca gidiyor sigamadi yatagina eee 3 ay annesinin yataginda yatinda kendi yatagi dar geldi:9:

caydan vazgecemem ben. kahve ben de ıcmıyordum. gecenlerde ıctım bı fıncan dayanamadım artık:):) bu arada acık ve bol sekerlı cay sut yapıyor demıslerdı bana.
cayi ben iciyorum ya kahvede beyim cok israr ederse.

selam kızlar..

kızım uyumadı bi türlü ya, anca uyutabildim ama sanki heran uyanacakmış gibi..

ecrin, hani gelcektin kız?? siz alışıksınız bu havalar işlemezdi size :(

pperisi masallah senın bebişe ya. Allah nazardan saklasın baya hareketlı. bıraz buyusun yandın:):) benımkı henuz oyle hareketlenmıyo. sadece poposunu sırtını havaya dogru kaldırıyo zıplar gıbı o kadar.

teşekkürler cnm..evet biraz fazla hareketli eşim doktora götürelim bunu hakim olamıyo koluna bacağına diyo :9:
bizim aramızda 1 günmü var..ben 2 ekimde doğurdum..
kızlar neymiş o liste yaa

benim kız yastıktan 1 kaç haftadır dönüyor zatenyastıktan kendini yan atıyor bi bakıyorum yüzüstü yatmış:37: ama yastıkta yatırmıyorum zaten sadece oyun olsun diye yastığa koyuyorum yanındayken yani...
ne zaman yastıkla yatıracağız???
ben doğduğundan beri alt açma setiin incecik bi yastığı var onu koyuyorum sadece.

selam kızlar..

kızım uyumadı bi türlü ya, anca uyutabildim ama sanki heran uyanacakmış gibi..

ecrin, hani gelcektin kız?? siz alışıksınız bu havalar işlemezdi size :(

bende yarican gelse diodum telefona gıcık oldum msj yazdırtmıo tuşlar basmıo. kociş geldi hava soğuk ve yağuşlı dedi. bürodada işleri varmış diğer eleman izin almış yanlızmış o yuzden götürememde dedi. hava güzel olsa dolmuşada atlar geliridm cnm :)

aynen işte, ama artık tartmıyorum, tutuyorum kendimi :)

:):):):)

ya soğuk die bide işi varmış ondan canı istemeid herhal hazirana kdr burda nasılsa yarican havalar düzelince gezeriz.

demi canlı canlı daha farklı oluyor. ben senin kızı canlıda babaya benzettim. arkadaşlarım bana sanada benziyo dediler. inşllh almıştır cnmda sadece anne sütüne dvm edersiniz. aslında zayıf değil nie taktı doktor bu kdr. sınırların altında değilse takma bence.

tmm cano yollarım.

tesekkur;);););)

Back
X