evet ya bırakamıyolar:))))saol canım..inşallah sende alırsın....ben sözü aldım...3 gün yatış yapcam...Allah yardımcımız olsun...
nurtriadan özel mesaj atıyorum burası zor geliyor özel mesajı yani
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya bırakamıyolar:))))saol canım..inşallah sende alırsın....ben sözü aldım...3 gün yatış yapcam...Allah yardımcımız olsun...
wayyyyyyyy 4 ay 1 haftalıksınız ritaaaaa elma suyu falan basladın mı? doktor ne dedi
yok canım başlamadım...doktor da başlama dedi...7kilo olmuşuz...ii dedi..anne sütüne devam...ama ben haftaya başlıyım diyorum...en azından tattırayım...
cnm yatıs yapıcam derken gidip yatmıcan dimi? nolur di de
nurtriadan özel mesaj atıyorum burası zor geliyor özel mesajı yani
selam kızlar nasılsınız?
benim oğluşum artık yan dönmeye başladııııııı![]()
selam kızlar nasılsınız?
kızlar.. bebek arabası alacağım var mı tavsiyeniz?
selam kızlar nasılsınız?
maşallah. artık daha dıkkatlı olman lazım:)
evet cnm haklısın koltuk yada yatak üstüne bırakıp gidemicem artık :)
slm arkadaşlar nasılsınız
benimkide arzum iyonlu olandanbenimki düzene girdi kızlar, gazıda cıkrıyor şükür. Çok nadir zorlanıyor. Sizinkilerde girer yakında dert etmeyin.
Bizimki 4-5 gundur her saat bası kalkıyordu. Bişiler oldu bu cocuga diye düşünüyordum. Bebekler büyüdükce arayı acar bizimki ha bire kalkıyor. Düşündüm bu cocugun demekki bir sorunu var ne ne ne derken çözdüm. Evin nemi %40-45 civarında. Bebeğe kuru geliyor. Nefes almakta zorlanınca korkuyor kıpkırmızı olup bagırıryor. Az öncede yaptı bunu. Cunku agızdan enfes almayı beceremiyorlar henüz.
. Şimdilik kombinin üzerine havlu koyup yada kettle calıstırıp pek önemsemiyordum bunlarıda arada yapıyodum ama sanırım bu buhar makineleri cok laızm oluyor almaya karar verdim. Soğuk buhar makinelerine baktım. Gecen msj gelmişti Chicco makinelede %50 indirim vadı. Ama Esim henüz gelmediginden dısarı cıkamıyorum. İnş. İndirim bitmez. Aslında tamda karar veremedim ne alsam Arzum mu tefal mi? Wee well miydi onunki nasılki?
Kullanan var mı? Nasıl memnunmusunuz?
selam kızlar nasılsınız?
slm hosgeldın ben ıyıyım Allaha sukur. sen?