2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hg ayeser.. diş çıkarmayı kolaylaştırıyomuş canım, sizin dişler çıktımı??

çok pahalı ama ya :26:

Hoşbulduk, Yok canım daha çıkmadı. İlk dişler 6-8 aylarda çıkıyormuş zaten... Ama erken de çıkabilir tabi. 5. ayda başlıyormuş hazırlıklar. Fiyatı ne kadar bu arada. Nerden öğrendiniz diş çıkarmaya yardım ettiğini?

aaa hoş bişeymiş :) saol canım..
hemen sööliim dedesine araştırsın :)
bi de ne kadara aldın canım merak ettim :)
13 EURO CANIM FIYATI.en ucuz 10 eurodan basliyor 16 ya kadar cikiyor fiyatlari

gerçekten işe yarıyorsa bizde alalım o zmn..saol feyza
yariyor canim bulabilirseniz mutlak alin.ben oglumda kullandim.burda yabanci bebeklerin hepsinin boynunda var 3 aylikken takarlar.disleri tamamlayasiya boynunda kalir.benim arkadsin oglu bir yasinda kadin diyor hamile kalinin ca ilk bu kolyeyi hazir etmek lazimis.takmadan önce oglu cok cekti.bunu takinda rahatladi.rahat cikti disler

Canım ben eylül 2010 annesiyim de bir de buraya bakayım dedim. Kardeş bebişler neler yapıyor... Çok uzun okuyamadım, bu kolya ne işe yarıyor ki??
dis cikarmaya yardimci oluyor canim agrisini aliyor

avrupada bebe zinciri olarak satılanlar 20-25€..
türkiyede durum şu :) Kenzay | Deerli Talar : Kehribar Ta Reyonu
bunlar olmaz gerçi, sivri uçlu hep..
evet sivrileride vardi ayni fiyat söyle elime batirdim gercekden batiyor yok dedim bu batar boynuna ve bunu sectim.biziki batmiyor güzel

3 ay cikaranda var canim cocuk doktorlari bile öneriyor bu tasi

ben internetten biyerden baktım, kehribarın faydalarını anlatıp sonrada online satış sitelerini göstermiş 20 € civarındaydı.. eczanelerde daha uygun demekki..

sağol canım teşekkür ederim... eşime söyliyeyim o kremi de alsın ozaman bugün...

KEHRİBARIN YARARLARI
»» Gerdanlık olarak kullanılırsa boğaz ve tiroid bezi enfeksiyonlarını yok eder,guatrın
oluşmasını önler,oluşmuşsa önce büyümesini durdurur ve sonra küçülterek ortadan kaldırır.
»» Kulak ağrılarını iyileştirir.
»» Böbrek, mesane ve dalağı temizler, sağlıklı çalışmasını sağlar.
»» Astım, bronşit gibi solunum yolları hastalıklarını önler, oluşmuşsa iyileştirir.
»» Alerjiyi önler ve iyileştirir.
»» Enfeksiyonun yayılmasını durdurur.
»» Ağrı(sancı) bulunan beden bölümlerine sürüldüğünde ağrıyı azaltır. Özellikle romatizmal ağrılarda etkilidir.
»» Özellikle sol el veya bilekte bulunduğunda vücutta elektrik yığılmasına engel olur, Böylece depresyonu engeller.
»» Sindirim sisteminin, özellikle bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar.
»» Sinir sistemini güçlendirir, kemik iliği eksikliklerine karşı şifadır.
»» İlk bakışı çektiği için, göz değmesine karşı koruyucu etki sağlar.
»» Bedeni sağlıklı tutar, kişiye canlılık ve hayattan hoşnutluk hissi verir. Hayatın ağır yükünü hafifletir. Depresyonlu ve intihara eğilimli olanlar için yararlıdır.
»» Ruhsal sağlığı korur, melankolik ruh halini önler, ortamdaki olumsuz havayı emerek yok eder,negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirir ve rahatlama hissi verir.
»» Akıl ve zekâyı uyandırıp harekete geçirir, doğru karar vermekte yardımcı olur.

slm kızlar ben geldim ayy çok mutluyum oglumu doktora götürdüm ve içim rahatladı daha önce geçirdigimiz hastalık geçmiş dün de demiştim burnu akıyo diye birşeyi yok muş şimdi geldim eve hemen sizlerle paylaştım bunu

gecmıs olsun canım bı daha ugramasın hastalık fılan. gozun aydın:)

slm maşallah en kalabalık bugün.herkes iyidir umarım.geçmiş okıyım dedim üşendim sonra baya ilerlemiş.eşim ilk defa bugün git sen uzan,dinlen ben bebişe bakarım 1 saat dedi.sevine sevine gittim yatak odasına yattım amaaaa uyuyamadım.bebişimi özledim.10 dk zor durdum geri geldim.delimiyim nee.bi daha zor bulurum böle fırsatıı. ama özlediimmm kuzumu napimm.çalışmaya başlayınca netcem bennnn?

bana da esım oyle deyınce ben de yatamıyorum hemen odaya gerı donuyorum:)

geçmiş olsun dapse...uzak dursun hastalıklar bebişlerimizdenn

beni de uyku tutmaz eşim ben bakarım deyince..
Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin gerçekten zor olmalı cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…