hg ayeser.. diş çıkarmayı kolaylaştırıyomuş canım, sizin dişler çıktımı??
çok pahalı ama ya :26:
pike maılle yoladım sana ben lıste bı bakar mısın gelmıs mı?
13 EURO CANIM FIYATI.en ucuz 10 eurodan basliyor 16 ya kadar cikiyor fiyatlariaaa hoş bişeymiş :) saol canım..
hemen sööliim dedesine araştırsın :)
bi de ne kadara aldın canım merak ettim :)
yariyor canim bulabilirseniz mutlak alin.ben oglumda kullandim.burda yabanci bebeklerin hepsinin boynunda var 3 aylikken takarlar.disleri tamamlayasiya boynunda kalir.benim arkadsin oglu bir yasinda kadin diyor hamile kalinin ca ilk bu kolyeyi hazir etmek lazimis.takmadan önce oglu cok cekti.bunu takinda rahatladi.rahat cikti dislergerçekten işe yarıyorsa bizde alalım o zmn..saol feyza
bana geldi balum teşekkürlerrrrr
kizima dis boncugu alip taktim.türkiyedede varmi kizlar.agrisi az oluyor yada hic olmuyor.
dis cikarmaya yardimci oluyor canim agrisini aliyorCanım ben eylül 2010 annesiyim de bir de buraya bakayım dedim. Kardeş bebişler neler yapıyor...Çok uzun okuyamadım, bu kolya ne işe yarıyor ki??
evet sivrileride vardi ayni fiyat söyle elime batirdim gercekden batiyor yok dedim bu batar boynuna ve bunu sectim.biziki batmiyor güzelavrupada bebe zinciri olarak satılanlar 20-25€..
türkiyede durum şu :) Kenzay | Deerli Talar : Kehribar Ta Reyonu
bunlar olmaz gerçi, sivri uçlu hep..
3 ay cikaranda var canim cocuk doktorlari bile öneriyor bu tasiHoşbulduk, Yok canım daha çıkmadı. İlk dişler 6-8 aylarda çıkıyormuş zaten... Ama erken de çıkabilir tabi. 5. ayda başlıyormuş hazırlıklar. Fiyatı ne kadar bu arada. Nerden öğrendiniz diş çıkarmaya yardım ettiğini?
kehribardan yapilmis tesbih bul ondan da olur.yaa ne güzel bende bulup alacağım kehribar taşından herhangi bir şey olur herhalde...
bir de şu listeden bende isterim...
yaa ne güzel bende bulup alacağım kehribar taşından herhangi bir şey olur herhalde...
bir de şu listeden bende isterim...
istanbulda acaip kar yagıyo şu an n eguzel gıtsın hastalıklarr
mrb aslı
benim oğluunda kulak arkasında vardı oda bi tür dermotitti. Ben sebamedin bebek yüz kremini kullandım gecti. Ara ara tekralıyordu ama kremi kullandıkca gecti dahadaolmadı sükür. Öneririm cok iyi bir krem. Ayrıca kokusuda cok güzel. Ankarada yasıyorum burası kuru yüzü içinde banyodan onra kullanıyorum cok iyi oluyor.
Tabi doktorun verdiği kremi kullanmalısın. Önemli birsey degil korkma küçük bebeklerde olan hatta cogu annenin farketmedigi aldırmadıgı bir sey
slm kızlar ben geldim ayyçok mutluyum oglumu doktora götürdüm ve içim rahatladı daha önce geçirdigimiz hastalık geçmiş dün de demiştim burnu akıyo diye birşeyi yok muş şimdi geldim eve hemen sizlerle paylaştım bunu
slm maşallah en kalabalık bugün.herkes iyidir umarım.geçmiş okıyım dedim üşendim sonra baya ilerlemiş.eşim ilk defa bugün git sen uzan,dinlen ben bebişe bakarım 1 saat dedi.sevine sevine gittim yatak odasına yattım amaaaa uyuyamadım.bebişimi özledim.10 dk zor durdum geri geldim.delimiyim nee.bi daha zor bulurum böle fırsatıı.ama özlediimmm kuzumu napimm.çalışmaya başlayınca netcem bennnn?
slm kızlar ben geldim ayyçok mutluyum oglumu doktora götürdüm ve içim rahatladı daha önce geçirdigimiz hastalık geçmiş dün de demiştim burnu akıyo diye birşeyi yok muş şimdi geldim eve hemen sizlerle paylaştım bunu
slm maşallah en kalabalık bugün.herkes iyidir umarım.geçmiş okıyım dedim üşendim sonra baya ilerlemiş.eşim ilk defa bugün git sen uzan,dinlen ben bebişe bakarım 1 saat dedi.sevine sevine gittim yatak odasına yattım amaaaa uyuyamadım.bebişimi özledim.10 dk zor durdum geri geldim.delimiyim nee.bi daha zor bulurum böle fırsatıı.ama özlediimmm kuzumu napimm.çalışmaya başlayınca netcem bennnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?