2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

valla benim ki ilk kez dediği için baya bi sevindirik oldum.ama ana yüreği işte döndüm geri.bi daha da zor der gibi geliyor

dese de yıne bırakamazsın. esım ısrar edıyo burda odad yatım dıyorum burda uyuyamazsın dıyo sesınden. olsun dıyorum uyuyamıyorum gercekten :):)

geçmiş olsun dapse...uzak dursun hastalıklar bebişlerimizdenn

beni de uyku tutmaz eşim ben bakarım deyince..
Allah yardımcısı olsun çalışan annelerin gerçekten zor olmalı cnm yaa

zor olacak gibi gerçekten .daha 2 aya yakın zaman var işe başlamama neyseki.birde annem bakacak ona güveniyorum.

çok şükür gerçekten her hırırtıda acaba demek beni bitirdi resmen burun tıkanlıklıgı sizlerdede oluyomu şu aralar yada hapşırık

sevindim canım hasta olmadığına.önceden yaşadıysan hastalık tedirginlik daha fazla oluyor.bizde önceden zatüre geçirdiği için çok tedirgin oluyoruz.çok şükür geçti hastalığı.hapşırık arada oluyorda burun tıkanıklığı yok.arada bir serum fizyoloji,k damla kullanıyorum iyi geliyor o.hasta olsada olmasada kullanıyotum

rize ye de kar ıstıyorummmm:):)
Rizeli misin canım.Yoksa görev icabı mı ordasın?

Bu kolyeden hemen almalı boyunlara takmalı. Bebeğe anneye babaya

çok şükür gerçekten her hırırtıda acaba demek beni bitirdi resmen burun tıkanlıklıgı sizlerdede oluyomu şu aralar yada hapşırık

Benimki d eçok haşırır. Toz falan kaçıyordur burnuna. Bir hastalığı yok çok şükür ama çok sık hapşırıyor.

aaa senindemi zatüre idi ne zamanda geçirdin nasıl anlatırsan sevinirim örneklerle içim daha rahat oluyor :18:

özel msj la attım sana canım ondan uzun surdu maılını bılmıyorum.
saol tatlım

geçmiş olsun canım... gözün aydın sevindim adına...

aaa senindemi zatüre idi ne zamanda geçirdin nasıl anlatırsan sevinirim örneklerle içim daha rahat oluyor :18:
15 günlüktü.1 haftadır kusuyordu doktor çok emzirmeden vs.olur demişti.ultrasona felan girdiğinde bişey çıkmamıştı.sonra öksürük başladı,yine aynı doktor serum fizyoluj,k damla verdi herkeste var önemli değil dedi iiki günde geçmesse sekrol şurup kullanın dedi.bizim kız 2 gün geçmeden gece uykusunda da öksürmeye başlayınca biz başka doktora götürdük film falan çekildi.doktor bizim anlattıklarımızdan başka şeyden şüpheşlenmişti.kusma falan çok oluyo deyince ciğerle yemek borusu arasında kaçak olabilir deyip çocuk cerrahının görmesini istedi.ayyy hatırladım gene çok kötüydü ya o günler.neyse hastaneye gittik allahtan kaçak yokmuş yani onunbelirtileri farklı oluyormuş zatüre dediler 7 gün felan küvezde kaldıo sonra da 5 gün yanımda kaldı hastanede.allah kimseyi düşürmesin.bilmiyorum sende de yaşadınmı balgamları geçirsin diye adını hatırlamıyorum uzun hortmları ağzına burnuna soktular sık sık.nasıl ağlardıı onla birlikte bende tabi.bizimki ilk dpoktorun ihmalinden ilerlemiş.ondan sonrada çok şükür çok iyi ne kusma kaldı ne başka bişey.allahım birdfaha da yaşatmasın.ama dediğin gibi bizde tetikteyiz her an .

aman hastalık yüzünden 1 aydır benimde psikolojim bozuldu kızım ayın başında bronşiolit oldu 10 günlük yoğun ilaç tedavisi sonunda atlattık allaha şükür ancak bu 2 gündür öksürüyor yine soluğu hemen doktorda aldım hırıltısı yok şuruba devam et artarsa bakalım dedi merakla iyileşmesini bekliyorum inş.tekrarlamaz

canım ben kullanıyorum,3,4 yıldır,tefalinkini,büyük kızım bronşiolit olduğu için biz mecburen almıştık...çok iyi geldi,sabah kalktığında olan o kuruma olmuyor...ama sürekli açık kalmasın,mesela 2 saat aç,iki saat kapalı kalsın,birde filtreli olsun aldığın,mesela benimki bu ara az buhar veriyor,kireci filtrelemiş,gerçi böylesi daha ideal şuan benim için...al derim,kullanışlı...

sağol cnm önerin için tefalde cok kullanıslı görünüyor karar veremedim nese 2-3 gun daha vaktim var inş.

← Amazonit Taşı İle Kaygı, Stres ve Endişe TedavisiAllah Kaynaklı Bilinçli Evrensel Enerji Akımı →
Amber Taşı (koyu sarı kehribar) Bebeğinizin Diş Çıkarma Sürecini Kolaylaştırır
Fahri ELMAS tarafından 01 Ocak 2011 tarihinde gönderildi

Bebeklerin ilk altı veya beş aylık yaşamında genellikle ilk dişlerini çıkardıkları görülür, bu süre iki veya iki buçuk yıl devam eder. Bebeklerin diş çıkarma süreci zahmetli ve acı dolu geçer, bu durum Bazı bebekleri çok huzursuz eder, bu huzursuzluklar bebeğinizi uyutmaz.

Eğer bebeğiniz için diş çıkarma süreci rahatsız edici düzeyde ise, bir çok doğal yol vardır. Bebeğin diş çıkarma sürecinde doğal taşların şifa gücünden faydalanmak ilk sıradadır, koyu sarı kehribar taşından milyonlarca yıldır yüklenmiş olduğu etkin enerji gücünden faydalanabiliriz. Eskitilmiş Koyu sarı kehribar taşını bebeğin tenine temas edecek şekilde boyuna takılan takı haline getirerek kolayca kullanabiliriz. Eskitilmiş amber taşı vücut ile temas ettiğinde, yumuşak ve sıcak uyarıcı etkisi ile succinic asidin ağrıları azaltma gücü vücuda hızla nüfuz ederek ağrıları azaltır, yaraları tedavi eder.

Koyu sarı kehribar succinic asit içermektedir, succinic asidin ağrıları azalttığı bilinmektedir. Succinic asidin şifa gücü ağrıları hızla azaltarak bebeklerin diş çıkarma sürecini daha kolay ve daha rahat geçirecektir.

gecmıs olsun gecen ay bızde bronjolıt olduk ateslendık oncesınde tahlıl fılm sonucu bu teshıs konuldu ılaclarla duzeldık cok sukur ama cok dıkkat edıyorum suanda sızde atlatırsınız ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…