2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yastiga gerek yok canim yasina kadar.bende yastikga koyunca kendini yan getirip dönüyor bende oyun olsun diye koyuyoru myanindayken bazen eli altinda kaliyor basiyor cigligi.yastik yokkende etrafinda dönüyor kendi cevresinde ancak yan dönebiliyor ama yüzü koyun yatirdin mi tekrar yüz üstü gelebiliyor

teşekkürler cnm..evet biraz fazla hareketli eşim doktora götürelim bunu hakim olamıyo koluna bacağına diyo
bizim aramızda 1 günmü var..ben 2 ekimde doğurdum..
kızlar neymiş o liste yaa

evet canım 1 gun var. ben de 1 ekımde dogurdum:):) lıste face ıcın ya. orda tanımıyorum kım kım dıye:) nıcklerın karsılıgına ısımlerını yazıp lıste yapmıs sevgı de onu ıstedım tekrar.

evet ya iyi olur benidekileride taniyorum bazilarini insan kimsin de diyemiyor
banada yollayin yada kk ya kk daki nickleride ekleyin bir zahmet

kizima dis boncugu alip taktim.türkiyedede varmi kizlar.agrisi az oluyor yada hic olmuyor.

oda neymiş :)) markasını falan yazsana canım, annemler viyanadalar gelirken aldırırım iyi bişeyse :)

bende hic sevmem msj yazmayı.. msjını alınca actım bilg. ı :)
havalar iyi olsun azcık gezelim bol bol, sen bana ben sana.. olmuyo valla böyle ya, gecmiyo zaman

aldırırsan bizide unutma yarican.

evet evden çık eve gir aynı oluoyor. hava güzel olsa evde az oturur atarız kendimizi dışarı :)

canim türkiyede yüzük ve kolyelere kullaniyorlar bebekler icin özel varmi ki?
burda eczanelerde falan satiliyor.oglum tüm idisni ayni anda cikardi hic sorun yasamadik.
kehriban tasindan oluyor

burda eczanelerde falan satiliyor.oglum tüm idisni ayni anda cikardi hic sorun yasamadik.
kehriban tasindan oluyor

sankı duymustum boyle bısey ya. sormak lazım eczanelere.

kehriban tasindan oluyor

tam adını yazarmısın feyza, viyanadada vardır muhtemelen..
yakasına mı takılıyo, nası bişi tarif etsene bi :)

tabi canım, bulabilirsek birceyede aldırırız :)

bizimki yüzüstü yattığı için ben kullanmıyorum cnm..

ya banada göndersenize şu listeyi..bende karıştırıyorumm

kizlar tesbihhi oluyormus türkiyede beyim dedi sorarsiniz kehriban tasli tesbih diye eger satici dogru söylerse onuda bozuk bebege kolye yaparsiniz.
bu aylarda takmaya baslaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…