2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kırmızı et kuru sogan ve bulgur ye bol bol da su iç canım müthiş süt yapıyo

bulamadılar cnm benim sırtımdaki lekelerin sebebini. izmirde şifaya gittim örnek falan alındı sırtımdan . ilaç falan verdiler ama geçmedi. sivilce değil. başka bişe.

tek doktora gösterme birinin anlamadıgını digeri anlar. Sivilce olmaması daha dikkatli olman geektigini gösterir bence. Dikkat et inş. bişi yoktur.

ecrin nete baktım lekenin kasıntısı yoksa sorun yok diolar ayyyyy banada dert oldu kız baska doktora git amannnnnn

kaşıntı yok cnm ate ben göremiomki sırtımı yakından minik minik lekeler var annem evlenince geçer dedi ama yok geçmedi. dokuz eylülede gittim birsürü doktora gittim geçmedi bende boşladım artık.

kaşıntı yok cnm ate ben göremiomki sırtımı yakından minik minik lekeler var annem evlenince geçer dedi ama yok geçmedi. dokuz eylülede gittim birsürü doktora gittim geçmedi bende boşladım artık.

lekeler ben şeklındemı bendede var onlardan sırtımda kollarımda

Son düzenleme:
ay öncedenmi vardı kızzzz korkuttun beniiii dogum sonrası oldu sandım. İyi bari
Dogum sonrası pek cok hastalık bas gösteriyor ya korkuttun beni ii nese bişicik yoktu inş.

puffss sıkıcı bi gece hayatımın iki erkeği de yanımda uyuyor ben ayaktayım gel uyku gell gell gell barlasın uyanmasını bekliyorum o uyanınca gelir herhal:)))

Nasil anliyorsun sutun bittigini? Bebegin doymadigi icin mi?

kızlar kerem hafif öksürüyor ve hapsırıyor arada ilelemesinden korkuyorum ne yapsam?
Sizde böyle bir durum oldu mu? son kakasıda yesildi ya üşüttümü ne ay nreden üşütüyor anlamadımki okadar dikkat ediom

lekeler ben şeklındemı bendede var onlardan sırtımda kollarımda
benimde öyle kollarımdada var aynıdır belkide.
ay öncedenmi vardı kızzzz korkuttun beniiii dogum sonrası oldu sandım. İyi bari
Dogum sonrası pek cok hastalık bas gösteriyor ya korkuttun beni ii nese bişicik yoktu inş.

yok cnm doğumdan öncede vardı liseden beri sanırım ne zmn baladı bilmiom.
aynen benimkide öksürüp hapşırıo ama ilerlemez inşllh yeni dışardan gelioz havada buz

selam kızlar

dün gulsenin dediği diken olayını denedik bugün banyoda :)

bizde de çıktı ama diken adı insanı korkutuyor vala, ben de bişey sandıydım. vücutlarında doğumdan kalan tüyler var ya, hatta bizimkinde çok tüy vardı, sırtında kollarında falan. baya bi döküldü onlar. ama kalan da var, dökülcek diye bekliyodum ben de.

dedikleri gibi avucumun içiyle ovaladım, aynen öyle sert sert pütür pütür oldu, ama nedeni şey, tüyler ovalanınca büzüştü. hani tütsülenen tüyler sertleşir büzüşür ya aynen öyle oldu. kolunun üstüne yaptım, orası da öyle oldu, kuyruk sokumuna yakın belini de ovaladım oradaki tüyler de öyle büzüşüp sertleşti. dökülcek sonradan tabii.

neyse neymiş öğrendim muradıma erdim, çok merak etmiştim

slmlar herkese iyi geceler benimde bebeğim 3 aylık.oldu.maşallah.burdaki herkesin bebeği kaç aylık herkesin 2010 ekimdemi doğdu arkadaşlar.birde benim bebeğime mama verince ağız çevresi kızarıyor kabarcıklar beliriyor.bu sorunu yaşayan varmı aramızda?

Ben eylül annesiyim ama buradan da faydalanıyorum. Soruna gelince. Yiyeceklere ya da kullandığınız kaşığa alerjisi olabilir.

selam canım, buradakiler çoğunlukla muhtemel doğum tarihi ekim ayı olanlar.
ama ben eylül sonu doğum yaptım, yine de ekim annesi sayıyorum kendimi

kabarmalar konusunda mama veren arkadaşlar cevaplıcaktır, ama alerjik tepki vermiş herhalde kuzun.

neden böyle bir alerji şuan oldu anlamadım.çünkü ilk doğduğunda 1 günlükken süt gelmedi diye mama vermiştik hastanede ozaman dokunmamıştı .şuan 2-3 gndr bu olay oldu anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…