bence o biberondan kullan mutlaka canım..Allah yardımcın olsun..
selam kızlar,konu lekeler galima ama bende çok şükür hiç olmadı leke delan..
ya benimde moralim bozuluyo..bu saatlerde süt bitiyo benim.. mecburen yatmadan önce mama veriyorum..bi akşam direndim 1 saat ağladı uyumadı..bende mecbur verdim mamayı..
şu malt içeçeğinden felan bahsetmişsiniz nerde satılıyo bunlar? birde kefir aldırıp içicem..off ya ne zor şey şu süt olayı..niye bitiyoooooo niyeeee
kırmızı et kuru sogan ve bulgur ye bol bol da su iç canım müthiş süt yapıyo
bulamadılar cnm benim sırtımdaki lekelerin sebebini. izmirde şifaya gittim örnek falan alındı sırtımdan . ilaç falan verdiler ama geçmedi. sivilce değil. başka bişe.
ecrin nete baktım lekenin kasıntısı yoksa sorun yok diolar ayyyyy banada dert oldu kız baska doktora git amannnnnn
kaşıntı yok cnm ate ben göremiomki sırtımı yakından minik minik lekeler var annem evlenince geçer dedi ama yok geçmedi. dokuz eylülede gittim birsürü doktora gittim geçmedi bende boşladım artık.
selam kızlar,konu lekeler galima ama bende çok şükür hiç olmadı leke delan..
ya benimde moralim bozuluyo..bu saatlerde süt bitiyo benim.. mecburen yatmadan önce mama veriyorum..bi akşam direndim 1 saat ağladı uyumadı..bende mecbur verdim mamayı..
şu malt içeçeğinden felan bahsetmişsiniz nerde satılıyo bunlar? birde kefir aldırıp içicem..off ya ne zor şey şu süt olayı..niye bitiyoooooo niyeeee
Nasil anliyorsun sutun bittigini? Bebegin doymadigi icin mi?
benimde öyle kollarımdada var aynıdır belkide.lekeler ben şeklındemı bendede var onlardan sırtımda kollarımda
ay öncedenmi vardı kızzzz korkuttun beniiii dogum sonrası oldu sandım. İyi bari
Dogum sonrası pek cok hastalık bas gösteriyor ya korkuttun beni ii nese bişicik yoktu inş.
aynen benimkide öksürüp hapşırıo ama ilerlemez inşllh yeni dışardan gelioz havada buzkızlar kerem hafif öksürüyor ve hapsırıyor arada ilelemesinden korkuyorum ne yapsam?
Sizde böyle bir durum oldu mu? son kakasıda yesildi ya üşüttümü ne ay nreden üşütüyor anlamadımki okadar dikkat ediom
slmlar herkese iyi geceler benimde bebeğim 3 aylık.oldu.maşallah.burdaki herkesin bebeği kaç aylık herkesin 2010 ekimdemi doğdu arkadaşlar.birde benim bebeğime mama verince ağız çevresi kızarıyor kabarcıklar beliriyor.bu sorunu yaşayan varmı aramızda?
slmlar herkese iyi geceler benimde bebeğim 3 aylık.oldu.maşallah.burdaki herkesin bebeği kaç aylık herkesin 2010 ekimdemi doğdu arkadaşlar.birde benim bebeğime mama verince ağız çevresi kızarıyor kabarcıklar beliriyor.bu sorunu yaşayan varmı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?