cevaplarınız için teşekkür ederrim.şu an gaz sorunumuz yok zaten.geçti o günler.aventin biberonunu kullanıyoruz zaten.alıyo ama emmiyo.bu ara damakları kaşındığı için çiğniyo yaramaz damakları kaşıyo.emme yok yani.hergün akşam 10 gibi banyo yaptırıyoruz zaten.emiyo uyuyo.uykuya dalma sorunu yok.ama ne oluyoda 10 dk da uyanıyo onu çözemedim.10 dk sonra sanki 5 saat uyumuş gibi gülerek uyanıyo.karanlık odada duruyoruz ama o karanlıkta bile agular ugular kendi kendine konuşmalar görseniz sabah oluyo onun için.sabaha kadar uyumadığı içinde gündüz uyanık tutamıyorum.2 ye kadar o da bende uyuyoruz mecbur
BENim oğlanda gündüzleri öyle canım bazen 10 dk uyuyor sonra uyanıyor yada emziği düşüp uyanıyor ..oğlana gaz sancısı geldiğini düşünüyorum o sırada
canım kredi kartı olmadan da alışveriş yapılıyor, hesaba havale yaparsınız hiç de riskli olmaz.
bi araştır canım, hesaba havalede bilgileriniz verilmiyor çünkü, böylelikle istediğini alabilirsin :)
hatta kapıda ödeme bile var.
hehehe alıstım artık
ayy cok severım nasıl yapıyorsun canım
slm kızlar bugun benim oğlanla oyun oynadık dans ettk derken yoruldu baktım uyksuu gelmiş battanıyesıne sardım kanepeye koydm küçükken hep bu odada yatırırdım 1bucuk aydır yatırmıyordum ece gündüz beşiğine koyuyordum emziği ile uyuyordu.baktım 2 dk pat diye gittibende içerde işleri yapıyodum 15 dk sonra uyandı gaz sancılarından sonra uykusu geçti tabi sinirleniyor huysuzlaşıyor avazı cıktıgı kadar aglıyo beşiğine yatırdım uyumadı emzigi zaten dogru duzgn tutamıyo keşke vermeseymısım onsuzda uyumuyo gitmedim yanına baktım parmaklarını emiyo aldım hemen odaya getırdım sarmaladım koydum odada uyudu ısıgın altında ..yavrum sanırım karanlıkta uyumak ıstemıyor malum hava erken kararıyor burda.gerçi antrenin ısıgını yakıyorum sürekli oda loş ışık olsun diye.. nettede okudum bebekler gece uykusuna geçerken huzursuzlanmalarının bir sebebi anne -babadan uzaklaşıcakları için yavrum yaa...
gece uykusuna akşam 6 buçukta giriyoruz oysa yeni doğdugunda gece oturuduk ..eşim cocugu hiç sevemiyor .ben emzirmek ve altını açmak ıcın 8 -9 arası uyandırmaya çalışıyorum ama banamısın demiyor 20 gündür böylegece kalkış satleri ..gündüz yatış kakış satleri hep aynı bu düzeni nasıll bozabilirimki hergün 1 saat ileri atıcam diyorum ama olmuyor satt geldimi huzurszluk baslıyor.
ben bı papatya cayı ıceyım. bu arada da bulguru pısırıyom salata ıcın. ıcıne sumak ve dere otu oh gel sutum gel
nasıl bişi taif etsen ya ben salata cesitlerine bayılırım.
Kızlar bilmeyen için bir salata tarif ediyorum coookkkkk kolayyyy ve enfess..
malzemeler; turp havuc zeytinyagı ve elma sirkesiiiiiiiii
turpla havucu rendelee biraz elma sikesi ve zeytinyagı koy karıstırrrrr ohhhhh hem saglıklı hem besleyiciiiii hem vitaminliiiiiiiiii denemeyen denesin cokta basitttttt
cnm bunların yanına proteinli yemek ye yoksa sadece bunlar sütün kalitesini azaltıyor süt yapıyor ama. doktor söylemiştislm kızlarrrrr size müjdeli bi haberim var.vitamalt(sütartırıcı)bulamıyodum piyasada onun yerine royalmalt diye bişi var şimdi piyasada hemen netten sipariş verdim bilginizeeee
turp bende acaip gaz yapıyor
SELAM KIZLAR hepinizi çok özledim katılamıyorum işler çok yogun ama aklım hepsizde hafta sonu acısını çıkarıcam oturup 10 günün geçmişini okuycambu arada kafam çok kötü takılmış durumda oğlumu dr. götürücemkarar aldım Eren 4 aylık oldu ama şu 15 gündür NE AGULUYO NE KONUŞUYO YA SADECE AĞLIYACAĞI ZAMAN SESİNİ DUYUYORUZ ÇOK canım sıkılıyo bu duruma başına gelen varmı ???
zeynep inan hiç fikrim yok ama inş. bişiyi yoktur merak ettim bak ne zaman gideceksin doktora madem meraklandın aksatma. Ama her cocuk bir olmaz karakter cnm ya yine tedbiri elden bıakmıcanda cokta vesveselenme
SELAM KIZLAR hepinizi çok özledim katılamıyorum işler çok yogun ama aklım hepsizde hafta sonu acısını çıkarıcam oturup 10 günün geçmişini okuycambu arada kafam çok kötü takılmış durumda oğlumu dr. götürücemkarar aldım Eren 4 aylık oldu ama şu 15 gündür NE AGULUYO NE KONUŞUYO YA SADECE AĞLIYACAĞI ZAMAN SESİNİ DUYUYORUZ ÇOK canım sıkılıyo bu duruma başına gelen varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?