2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım bununla ilgili yazılar var onları okuyabilirsin, yöntem anlatıyorlardı ama benim kızda sorun olmadığı için açıkçası aklımda kalmadı.

ama 24 saat içinde uyuduğu uyku miktarını 5-6 gün kaydediyorsun, sonra ona göre bi planlama yapıyorsun. yani 24 saatte toplam 15 saat uyuyorsa diyelim, uykusunu bölerek bu saatleri geceye kaydırıyorsun falan. araştırabilirsin canım. kolay gelsin :)[/QUOTE]

araştırmıştım ama bu yönteme rastlamadım.saol canım bide buna bakayım

slm kızlar bugun benim oğlanla oyun oynadık dans ettk derken yoruldu baktım uyksuu gelmiş battanıyesıne sardım kanepeye koydm küçükken hep bu odada yatırırdım 1bucuk aydır yatırmıyordum ece gündüz beşiğine koyuyordum emziği ile uyuyordu.baktım 2 dk pat diye gitti bende içerde işleri yapıyodum 15 dk sonra uyandı gaz sancılarından sonra uykusu geçti tabi sinirleniyor huysuzlaşıyor avazı cıktıgı kadar aglıyo beşiğine yatırdım uyumadı emzigi zaten dogru duzgn tutamıyo keşke vermeseymısım onsuzda uyumuyo gitmedim yanına baktım parmaklarını emiyo aldım hemen odaya getırdım sarmaladım koydum odada uyudu ısıgın altında ..yavrum sanırım karanlıkta uyumak ıstemıyor malum hava erken kararıyor burda.gerçi antrenin ısıgını yakıyorum sürekli oda loş ışık olsun diye.. nettede okudum bebekler gece uykusuna geçerken huzursuzlanmalarının bir sebebi anne -babadan uzaklaşıcakları için yavrum yaa...
gece uykusuna akşam 6 buçukta giriyoruz oysa yeni doğdugunda gece oturuduk ..eşim cocugu hiç sevemiyor .ben emzirmek ve altını açmak ıcın 8 -9 arası uyandırmaya çalışıyorum ama banamısın demiyor 20 gündür böyle gece kalkış satleri ..gündüz yatış kakış satleri hep aynı bu düzeni nasıll bozabilirimki hergün 1 saat ileri atıcam diyorum ama olmuyor satt geldimi huzurszluk baslıyor.

BENim oğlanda gündüzleri öyle canım bazen 10 dk uyuyor sonra uyanıyor yada emziği düşüp uyanıyor ..oğlana gaz sancısı geldiğini düşünüyorum o sırada

Son düzenleme:
kızlar toplam kaç saat uyuyor sizin bebekler??? benimki dogudugundan uykuya eğilimli...gündüz 2 saatte hemen uykusu geliyor.

Ya rabbim bu emziği vermez olaydım şimdi düştü hemen uyandı verdim yıne uykuya daldı .. çok derin uykuya geçişte agzından düştüğünü farketmiyor.. kendi kendine uyuyor diye seviniyorum emzikle ama düşüp tekrar uyanması evin içinde memkik dokuyorum geçen eltiler geldi söylenip durdu salaklar ben olsam ayagıma sallarım vs. ne alaka cocuugun derdi emzik

BENim oğlanda gündüzleri öyle canım bazen 10 dk uyuyor sonra uyanıyor yada emziği düşüp uyanıyor ..oğlana gaz sancısı geldiğini düşünüyorum o sırada

gaz sebebi ile uyanıyorsa ağlayarak uyanması lazım sanki.seninki sakin mi uyanıyor.10 dk kısa ama normali bu imiş.yani gündüz kısa uykular,gece uzun uyku.bu dönem gece 10 saat gündüz 5 saat uyumalı imiş.5 saati 2-3 parça şeklinde.benim kız tam tersi işte.gündüz uzun uyuyo 8 saat filan gece de 2 saat ancak.

hehehe alıstım artık

ayy cok severım nasıl yapıyorsun canım

yeni geldim cok kolay cnm patatesleri soyup kaynamaya bırakıyosun. O kaynarken derin bi kaba kasar rendeliyorsun zevkine göre ben cok severim hemde saglıklı cokca rendeleim. Sonra içine tereyağ koyuyorum. HAslanmıs patatesleri sıcak sıcak bu kaba koyuyoum sıcaklığıyla kasar peyniride tereyagıda eriyor karıstırıyorum patatesleri karıstırırken ctalla ezebilirsin. Sonra içine zevkine göre salam dograyabilirsin mısır koyabilirsin tursu konabilir zeytin doganabilir. Ketcap mayonez koyarsın zevkine göre. Afiyet olsun

merhaba nihayet karşılaştık :) bebişlerimiz aynı gün doğmuştu :)
walla benim kız da en fazla 1-2 saaat uyanık sonra güm uyuyo ama en fazla 1 saat uyuyo bazen 1 saatten bile az gündüzleri neden böyle yaa. herkes diyo 3 saat uyanık 3 saat uyuyo offf.

geceleri de hala 2 saatte bir emiyoruz 3 saat nediren bazen saat başı bile kalkıyo kuzucukum.

ben artık zaman hesaplamıyorum düzelecek diye

canım sabah kaçta kalkıyorsunuz?benimkide 8 de falan akşam uykusuna geçiyor.bende 10 da felan uyusun istiyorum ama danyanamıyor.çoğu zaman kucağımda felan uyuya kalıyor

ben bı papatya cayı ıceyım. bu arada da bulguru pısırıyom salata ıcın. ıcıne sumak ve dere otu oh gel sutum gel

nasıl bişi taif etsen ya ben salata cesitlerine bayılırım.

Kızlar bilmeyen için bir salata tarif ediyorum coookkkkk kolayyyy ve enfess..

malzemeler; turp havuc zeytinyagı ve elma sirkesiiiiiiiii

turpla havucu rendelee biraz elma sikesi ve zeytinyagı koy karıstırrrrr ohhhhh hem saglıklı hem besleyiciiiii hem vitaminliiiiiiiiii denemeyen denesin cokta basitttttt

SELAM KIZLAR hepinizi çok özledim katılamıyorum işler çok yogun ama aklım hepsizde hafta sonu acısını çıkarıcam oturup 10 günün geçmişini okuycam bu arada kafam çok kötü takılmış durumda oğlumu dr. götürücemkarar aldım Eren 4 aylık oldu ama şu 15 gündür NE AGULUYO NE KONUŞUYO YA SADECE AĞLIYACAĞI ZAMAN SESİNİ DUYUYORUZ ÇOK canım sıkılıyo bu duruma başına gelen varmı ???

turp bende acaip gaz yapıyor

slm kızlarrrrr size müjdeli bi haberim var.vitamalt(sütartırıcı)bulamıyodum piyasada onun yerine royalmalt diye bişi var şimdi piyasada hemen netten sipariş verdim bilginizeeee
cnm bunların yanına proteinli yemek ye yoksa sadece bunlar sütün kalitesini azaltıyor süt yapıyor ama. doktor söylemişti

zeynep inan hiç fikrim yok ama inş. bişiyi yoktur merak ettim bak ne zaman gideceksin doktora madem meraklandın aksatma. Ama her cocuk bir olmaz karakter cnm ya yine tedbiri elden bıakmıcanda cokta vesveselenme

kızla hamiş lekelerini naptınız? HAla beabermisiniz?Ne alemdeler
benim bir ark ablası hamilelik lekelerinden bilmem ne lazeri yaptırarak kurtuldu simdi yüzü porselen gibi.
Tek seansta iş bitio 100 kurus bayılıosun. Ama kesin cözüm. Simdi sorduruyorum bakalım emzirirken oluyormu diye o emzirmiodu bebegini cunku. Kız bir hafta yüzünü yıkamadan öle dudu nede olsa evdeyiz 1 hafta sona kabuk gibi üst tabaka soyuldu. Bilen varmı bu lazer işini

zeynep inan hiç fikrim yok ama inş. bişiyi yoktur merak ettim bak ne zaman gideceksin doktora madem meraklandın aksatma. Ama her cocuk bir olmaz karakter cnm ya yine tedbiri elden bıakmıcanda cokta vesveselenme

ya hayır kötü düşünmek istemiyorum ama 15 gün oldu ben işe başlamadan önce ne güzel bize kendi dilinde bişiyler anlatıyordu fakat şimdi çıt yok
oyuncaklarına sesler çıkarıyordu oda gitti Allah'ım lütfen kötü bişiy olmasın haftaya gidiyoruz kısmetse doktora dua edin lütfen sürekli konuşuyorum onunla sesler çıkartıyorum ama yok

benimkide bu ara agulamıyo cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…