kızla hamiş lekelerini naptınız? HAla beabermisiniz?Ne alemdeler
benim bir ark ablası hamilelik lekelerinden bilmem ne lazeri yaptırarak kurtuldu simdi yüzü porselen gibi.
Tek seansta iş bitio 100 kurus bayılıosun. Ama kesin cözüm. Simdi sorduruyorum bakalım emzirirken oluyormu diye o emzirmiodu bebegini cunku. Kız bir hafta yüzünü yıkamadan öle dudu nede olsa evdeyiz 1 hafta sona kabuk gibi üst tabaka soyuldu. Bilen varmı bu lazer işini
ya hayır kötü düşünmek istemiyorum ama 15 gün oldu ben işe başlamadan önce ne güzel bize kendi dilinde bişiyler anlatıyordu fakat şimdi çıt yok
oyuncaklarına sesler çıkarıyordu oda gitti Allah'ım lütfen kötü bişiy olmasın haftaya gidiyoruz kısmetse doktora dua edin lütfen sürekli konuşuyorum onunla sesler çıkartıyorum ama yok
kızla hamiş lekelerini naptınız? HAla beabermisiniz?Ne alemdeler
benim bir ark ablası hamilelik lekelerinden bilmem ne lazeri yaptırarak kurtuldu simdi yüzü porselen gibi.
Tek seansta iş bitio 100 kurus bayılıosun. Ama kesin cözüm. Simdi sorduruyorum bakalım emzirirken oluyormu diye o emzirmiodu bebegini cunku. Kız bir hafta yüzünü yıkamadan öle dudu nede olsa evdeyiz 1 hafta sona kabuk gibi üst tabaka soyuldu. Bilen varmı bu lazer işini
ya hayır kötü düşünmek istemiyorum ama 15 gün oldu ben işe başlamadan önce ne güzel bize kendi dilinde bişiyler anlatıyordu fakat şimdi çıt yok
oyuncaklarına sesler çıkarıyordu oda gitti Allah'ım lütfen kötü bişiy olmasın haftaya gidiyoruz kısmetse doktora dua edin lütfen sürekli konuşuyorum onunla sesler çıkartıyorum ama yok
ay banada haber et öğrenince
ecrin öğrensene neymiş..benim cildim fena oldu bu ara bide göz etrafımda kalan lekeler var biraz...bide cilt bakımına gitmek istiyorumm...
benimde sırtımda lekeler var yüzümdede sivilce lekeleri bakalım izmirde falan varsa giderim
yok cnm öğrenmeidm dahaöğrendinmi ne lazeri olduğunu
istanbul çok kasvetli hiç sevmiyorum bu havaalrı..zaten evin içinde dura dura bunaldım iyice...depresyondayım...nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo anlamıyorum...hergün aynı artık...zaman diye bi kavram kalmadı bende
cnm benim yazdıgmdan sözediyorsanız hamilelik lekesi gibi sonradan oluşan yuzeysel lekeler için ve sivilce lekesi izleri için.
sırtındaki sivilceler için doktoa gitmeni öneririm cunku farklı bir hastalıgın belirtisi olabilir. Allah korusunda karaciğer rahATsızlığı olabilir mesela yada faklı bişi
selam kızlar,konu lekeler galima ama bende çok şükür hiç olmadı leke delan..
ya benimde moralim bozuluyo..bu saatlerde süt bitiyo benim.. mecburen yatmadan önce mama veriyorum..bi akşam direndim 1 saat ağladı uyumadı..bende mecbur verdim mamayı..
şu malt içeçeğinden felan bahsetmişsiniz nerde satılıyo bunlar? birde kefir aldırıp içicem..off ya ne zor şey şu süt olayı..niye bitiyoooooo niyeeee
hepimizde aynı dertler kefir gerçekten iyi süt yapıyo malt içeceğide büyük marketlerde var
beni karşılayan herkese teşekkür ederim.benim çocuğum anne sütünden yararlanamadı.10 günlükken mamaya başladık.650 gr zayıflayınca anladık anne sütünün yetmediğini ve mamaya başldık işte o zaman gaz sancıları son zaflara erişti.o günden beri ne uyku ne düzen kaldı.düzene girmeye başlayınca mamayı değiştirme gibi bir hata yaptım ve yine gazlı dönemler başladı.uyurken bağırarak uyanıyor ve 5 dakikalık uykuyla günleri geçiriyoruz.ne yapacağımı şaşırdım.bitkin hali ile gözlerimin içine bakıyor ve ben bitiyorum.
cnm dr.browns biberon denedinmi ? gazı önleyici özelliği var..
hayır denemedim.zinco kullandım iyi geldi.ama şimdi faydasını görmüyorum.gazını çıkarıyor ama yeterli değil heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?