2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay banada haber et öğrenince

cnm sanırım senin işe baslamanla bir denk geliyor bu bir tepki olabilir. Senin yokluguna tepki veriyor olabilir.

Alakası yok belki benimkide bana kızınca varya gülmüo aglamasına izin verirsem sinirli oluyor uyuyup uyansa bile unutmuyor. Cok fenalar

bende hiç leke olmadı.. nasıl oluyor bu lekeler??

ayy bu sana küsmüş olmasınn.off bende korkuyorum yaa işe başlıyacağım zaman.içini ferah tut canım bii problem olsa hiç ses çıkarmaz önceden.geçici bir süreç olarak düşün.doktoruna da danış tabi için rahat eder.

istanbul çok kasvetli hiç sevmiyorum bu havaalrı..zaten evin içinde dura dura bunaldım iyice...depresyondayım...nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo anlamıyorum...hergün aynı artık...zaman diye bi kavram kalmadı bende

öğrendinmi ne lazeri olduğunu
yok cnm öğrenmeidm daha

aynen ya günler çok kısaldı iice öğlen kalkıoz zaten hemen bitio

cnm benim yazdıgmdan sözediyorsanız hamilelik lekesi gibi sonradan oluşan yuzeysel lekeler için ve sivilce lekesi izleri için.
sırtındaki sivilceler için doktoa gitmeni öneririm cunku farklı bir hastalıgın belirtisi olabilir. Allah korusunda karaciğer rahATsızlığı olabilir mesela yada faklı bişi

bulamadılar cnm benim sırtımdaki lekelerin sebebini. izmirde şifaya gittim örnek falan alındı sırtımdan . ilaç falan verdiler ama geçmedi. sivilce değil. başka bişe.

selam kızlar,konu lekeler galima ama bende çok şükür hiç olmadı leke delan..
ya benimde moralim bozuluyo..bu saatlerde süt bitiyo benim.. mecburen yatmadan önce mama veriyorum..bi akşam direndim 1 saat ağladı uyumadı..bende mecbur verdim mamayı..
şu malt içeçeğinden felan bahsetmişsiniz nerde satılıyo bunlar? birde kefir aldırıp içicem..off ya ne zor şey şu süt olayı..niye bitiyoooooo niyeeee

hepimizde aynı dertler kefir gerçekten iyi süt yapıyo malt içeceğide büyük marketlerde var

selam kızlar nasılsınız hiç fırsat bulamıyorum kızlar benim oğlum akşamları hep aynı saatlerde başlıyor ağlamaya niye acaba varmı sizdede böyle sorunlar akşam sekiz gibi bi başlıyo mızıldanmaya taki yatıncaya kadar elinde kalıyoruz artıkbu arada sütümde artık zor yetiyo işe gitmek için sağıyorum zar zor çıkıyo valla malt içeceği ben aldım ama içinde asit var onun gazoz gibi bişey bende ıhlamura taktım bu ara bence oda işe yarıyo hiç olmazsa bir ay daha sadece anne sütü verseydim 5 .aydan sonrada ekbesinle götürürdüm işi kızlar ben mama kullanmayı düşünmüyorum eğer dr bir sakınca görmezse onun yerine direk ek gıda .Bu arada 2. aşılarımızıda olduk iki tane bacaktan ama sanki bunlar daha çok ateş yaptıgibi mecburen 3 defa ateş düşürücü verdim istemeye istemeye

beni karşılayan herkese teşekkür ederim.benim çocuğum anne sütünden yararlanamadı.10 günlükken mamaya başladık.650 gr zayıflayınca anladık anne sütünün yetmediğini ve mamaya başldık işte o zaman gaz sancıları son zaflara erişti.o günden beri ne uyku ne düzen kaldı.düzene girmeye başlayınca mamayı değiştirme gibi bir hata yaptım ve yine gazlı dönemler başladı.uyurken bağırarak uyanıyor ve 5 dakikalık uykuyla günleri geçiriyoruz.ne yapacağımı şaşırdım.bitkin hali ile gözlerimin içine bakıyor ve ben bitiyorum.

cnm dr.browns biberon denedinmi ? gazı önleyici özelliği var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…