2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cimri adamın biri bide karıya mı bakcaz diye evlenmezmiş taki işe giderken balkonda gördüğü kız nefes alıp ohhhhh doydum diyene kadar bu olay 1 -2 bakmış adam kız havayla doyuyo hemen evlenmiş amannnnnn adam bin pişman olmuş kadını doyuramıyomuş bi gün dayanamamış be kadın sen evlenmeden önce havayla doyuyodun şimdi ne oulyooooo hoooo demiş kadında o zaman lastikte delik yoktu şimdi hava kaçırıyo demişşşşşşşşşşşş

haha

Son düzenleme:

allah iyiliğini versin

iiymişşşşşşşş

neden noldu hayırdır?
ya kuzumun psikolojisi bozuldu ya da bozduk sanırım ( evde dogumdan sonra cok gergin olduk eşimle cocuk katılıyo en ufak bişiyde ..bugün de tartısıyoduk ufak bişiy için,ama öyle bagırma falan yoktu oglum da bi bana bi babasına bakıyodu en sonunda dudagını büzdü ve katılıp nefessiz kaldı..daha sonra ellerini sıkıp kendini kasıp cıglık cığlıga aglamaya basladı.çok korkmus ve cıldırmıs gibi davranıyodu,sanki bi cesit sinir krizi gecirdi,çok korktum onu görünce ben de aglamaya basladım ( cok kötü hissediyorum,napmama gerek?pedagog a danıssam mı?

haha çaya gelseler neyse 15 tatil için geliyolarrr.

olabılır canım bence danıs. duymustum ben boyle bısey. korkma sakın uzulme hısseder. sen bı danıs nolur nolmaz. ama uzulme.

hareketlerinizden korkmuştur canım sen onu sakinleştir arada benim oğlan da yapıyor taşımazsak aynısını yapıyor ya da ani bir ses duyduğunda olmuştu bizde ani hareketler korkutuyor bebekleri siz sakinleşirseniz o da sakinleşir canım

bu katılma olayı zaten vardır gerginlik hissedince ya da ani ses olunca oluyodu,ama bugünkü resmen sinir krizi gibiydi,korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…