2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

balum sende rizedeymişsin geçmişte okudum.hakikaten burda bişey bulmak güç.olanlarda izmirden geliyor.kuyumcular sokağının başında bir mağaza var oraya ve hapeloğluna bak derimmm.oralarda biraz bişeyler var

bı arkadas ortamında anlatmıslardı bebegının sınır krızı gecırdıgını. ama onun yanında cok tartısma ve bagrıs cagırıs olmus oyle dıyodu senınkınde oyle oldugunu sanmıyorum. bence 1-2 gun dıkkatlı ızle bebegını.

İronic canım sen hamileliğindede stresli günler yaşadın bu oğlunada yansıdı böyle tepki vermesi herşeyin farkında olduğunu gösteriyor sizi üzen eşine ders olmuştur umarım ama oğlun için çok üzüldüm mutlaka bi pedagoga danış canım yol göstereceklerdir.

balum sende rizedeymişsin geçmişte okudum.hakikaten burda bişey bulmak güç.olanlarda izmirden geliyor.kuyumcular sokağının başında bir mağaza var oraya ve hapeloğluna bak derimmm.oralarda biraz bişeyler var

sende mı rızedesın:)))) hapeloglunda oluyodu dogru. bıde bugun kıler geldı aklıma onun ust katında da vardı. kuyumcular sokagının ne taraftan bası canım ya orta camı tarafımı? ben zıraat yokusunda oturuyorum zaten.

ironic çim nevyas a katılıyorum hamilelelikteki ruh durumu çok etkili.ben çok sinirliydim.benim oğlumda sinirli.elinden gelse beni dövecek hatta vuruyoda elleriyle göğsüme

ironıc benım bahsettıgım kısı hamıleyken cok seyler yasamıstı da doktor cogu ondan demıstı oyle hatırlıyorum. ben bı danıs derım sana.

selam kizlar nasilsiniz??
masallah kalabalik burasi.benim kiz sakadan öksürmeye basladikizim öksürük mü olmus diyorum öhööö diyorbir daha deyince üst üste tekrarlioyr.bakiyor ben gülüyorum hosuma gidiyor oda ben sordukca yapiyor yavrum benimoyun oynuyorlar artik bizimle.4 ay bitcek nerdeyse sunun surasinda bir yasa ne kaldiki

canım bnde çayelindeyim kuyumcular sokağının ziraata doğru olan başı:)chicco falan var,bebek arabaları var zaten mağazanın önünde...gir içeri bayaaaa büyük dışardan bişeye benzemiyor.ama içi dolu

evet ya 4 ay bıtıyo. 4 gun kaldı bızım:):) oyun oynamak ıstıyo hep ılgı beklıyolar ya. uyutmaya ugrasırken bı bakıyorum ona gulmeye baslıyo:):)

katlı olan yer mı ordan alısverıs yapmıstım dogumdan once. bıraz kızdırmıslardı ama:):) bu arada ben cayelındenım. ıstanbulda dogup buyudum buraya gelın geldım 1,5 yıl once.

tamam cnm izlicem bizde de hamileliğimden beri çok stres yasandı hala sakinleşemedik...
saolsun benim de psikolojim bozuldu,gerekirse ortamdan uzaklastırıcam cocugumu...pedagog a danıscam ama kendisi de psikologa gitcek yoksa onun için iyi olmicak yeter,ben önemli diilim ama ogluma kimse bunları yasatamaz
canım geçmiş olsun danış tabi için rahat eder.
saol cnm

ironic canim sese cok duyrli oldular simdi gecen benim beyim oglana bagirarak seslendi benim kizda kucagima bir sicradi o sese.nasil agladi
herseyi kendi üstüne aliniyor ufak bir seyde hemen dudak bürüyor.4 aylik bir bebege pedegog ne der bilmem.ama yaninda yüksek sesle konusmayin.kortugundan ö sekil aglamis yavrum.

canm sorunun neden olduğunu biliosun. bebeğin böle tepki vermesi normal. bence onu pedagoga götürceğine eşinle sen aile terapistine gidin. yada eşinin bu durumun gerginliğinizden dolayı olduğunu duymasını istiyorsan pedagoga götür. oda size önerilerde bulunacaktır

ironic çim nevyas a katılıyorum hamilelelikteki ruh durumu çok etkili.ben çok sinirliydim.benim oğlumda sinirli.elinden gelse beni dövecek hatta vuruyoda elleriyle göğsüme
evet cnm benimki de aynı,kızınca kendini geri atıyo kucagımdan atmaysa calısıyo kendini
ironıc benım bahsettıgım kısı hamıleyken cok seyler yasamıstı da doktor cogu ondan demıstı oyle hatırlıyorum. ben bı danıs derım sana.
ben de asırı stresliydim annem söylüyodu ama elimde diildi
ama boyle cok uzulme ona yansır. cok uzgun hıssettım senı. belkı de bıseyı yoktur danıs ıcın rahat etsın. cok kucuk daha onemlı bısey olmaz yanı.
küçük işte sorun o zaten psikolojik gelişiminin temellerini biz atıyoruz suan,böyle olmamalı

katlı olan yer mı ordan alısverıs yapmıstım dogumdan once. bıraz kızdırmıslardı ama:):) bu arada ben cayelındenım. ıstanbulda dogup buyudum buraya gelın geldım 1,5 yıl once.

neee şimdi ahbap çıkacaz.bende 1,5 yıl önce tayinle geldimmmüst katı var evet ama en ii orasıı.bana izmirden gönderiyolar ailem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…