2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bebeğine şuan yapacağın en güzel şey hafif bir müzik açıp onunla dans etmek, narin sesle güzel şeyler konuşman, yumuşak şekilde okşaman... ani hareketlerden ve seslerden koru. onun yanında olduğunu hissettir. ağladığında uzakta olsan bile yanına gidene kadar seslen. geliyorum oğlum de. bu şekilde bebeğin kendini güvende ve değerli hissedecektir...

Son düzenleme:

ayyy zor bı durum ya. ne dıcemı sasırdım.

bebek ağlayınca eşin ne yaptı canım yaa

evet umarım eşin de en az senin kadar etkilenmiştir o naptı cnm?

benimki belini kalkıdıyor.dönmek üzre

benim ki tembel dombak ya yan çeviriyom kendini kurtarmak için bile kıpırdamıyo şapşal şapşal sırıtıyo

evet dediklerinin hepsini uyguladım cnm,suan da uykuya dalmıs durumda..baska odaya gidince bile cok aglıyo arkamdan,ben de yalnız bırakmaya korkuyorum,o zaaman da katılırcasına aglıyo,hatta zehirleninca hastaneye bile gitmedim arkamdan cok aglıcak diee...aldım legeni basucuma,bi yandan kusu bi yandan memesini verdim

allah bana da şu günleri göstersin :) kakasını yapınca 100 gram gider herhalde, sen biliyosundur? yoksa yeni mi yaptı. bu arada ben bebek tartısı bulamıyorum, kalmamış hiçbir yerde, ne biçim iş anlamadım.

allah sabır versin ironic ne denir kii başkaa

pike can geldin mii ne yedin en son bakiiimmm:)))

ay geldim yaaa :) en son kefir anacım, ne mide varmış bende de.

pikeeeee kız naptın mıden karısmadı mı:):) bı ara benım sutum kesıldıgınde ben boyle ne bulduysam yemıstım de sonum lavoba oldu:):):) ıyyyy

yok allahtan alıyo midem :) diyom ya ne mide varmışşşş

nieeeeeeeee bu kadarcık şeymi yedinn :).doktor konrtolünde yapıyorsan listeyi doğrudur herhal .kolay gelsinn .yarın kontrol var bizimde bakalım nasılız :)

yarısını doktor dediyse de kalan yarısı buradan apartma

ironic, canım o kadar üzüldüm ki okuyunca, çocuk anlar, bu kadarken de anlar işte, çok dikkat etmeliyiz. ama güzelim nasıl değişir ki bu durum bilemiyorum. maalesef insanların değişmesini beklemek işe yaramıyor. inşallah bi şekilde düzelirsiniz. sen çocuğa karşı hep sakin olmaya çalış bari canım ya. allah yardımcın olsun.

bu arada benim kız hiç dönmüyo daha, zaten pek de görmüyorum uğraştığını, zaten pek de yatmıyor hanımefendi :)

slm kızlar bakın ne oldu oglum iki gündür öglenden sonra uyumaya başladı 1 uyutuyorum 4 buçukta kalkıyo enterasan bu gün misafir vardı o kadr gürültüye ramen emdi uydu acaba hastamı :18:

slm kızlar bakın ne oldu oglum iki gündür öglenden sonra uyumaya başladı 1 uyutuyorum 4 buçukta kalkıyo enterasan bu gün misafir vardı o kadr gürültüye ramen emdi uydu acaba hastamı :18:

uyusada panık yapıyon dımı aynı ben:) maşallah de hasta olsa uyumaz zaten emın ol:) tek uyutan hastalık sarılık sanırım. onları da atlattık:)

kaka yapmadık emzirip tarttım ama ne kadar farkederki zaten
medikal de bulursun bebek tartısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…