hamıle mısın nebılmıyorum kı canım. emzırdıgın ıcın bunyen zayıf dusmus olabılır.
canım sesimiz yüksek tonda diildi ama sert ses tonunu bile anladı,eşim gitti 1 saat sonra durdu durdu yine aynı seyi yaptı korkuyorum
o da dogru ama onun ruhu az ya da cok yara almıs gibi bunu düzeltmek için napmam gerek ögrenmeliyim..cocuk psikolojisiyle ilgili kitap okurken yasadıgım duruma bak(
iki yanına dönüyo yüzüstüyken de sırt üstüne dönüyo...
kucagımdan alıp sakinleştirmeye calıştı,sakinleşmedi tabi ben aldım geri,sinir krizi geciriyo diyorum adam acayip sogukkanlı...onu bi kenara cekicem bi ara cocuk uyurken falan eger böle olucaksa bebegimin ruhu daha fazla yara almadan evleri ayırsak iyi olur..bu onun için daha dogru olur
ebb bu site supermiş :13:
bebek ağlayınca eşin ne yaptı canım yaa
benimki belini kalkıdıyor.dönmek üzre
saol cnm,idare ediyorum aslında cok da iyi değildim zaten bi de üzdü beni,,3 gün önce camasır suyunda zehirlendim,2 gün yattım berbat durumdaydım o halde ogluma bakmaya calıştım ama bi de böyle stres olunca(sen nasılsın?
offf kıyamam geçmiş olsuuunnn.stresini kontrol etmeye çalış cnm inan oğluşun herşeyin farkında.ben de eh fena diilim şükür.işe başladım bebeğe annem bakıyo onunla ilgili sorunlarımız var
evet dediklerinin hepsini uyguladım cnm,suan da uykuya dalmıs durumda..baska odaya gidince bile cok aglıyo arkamdan,ben de yalnız bırakmaya korkuyorum,o zaaman da katılırcasına aglıyo,hatta zehirleninca hastaneye bile gitmedim arkamdan cok aglıcak diee...aldım legeni basucuma,bi yandan kusu bi yandan memesini verdimbebeğine şuan yapacağın en güzel şey hafif bir müzik açıp onunla dans etmek, narin sesle güzel şeyler konuşman, yumuşak şekilde okşaman... ani hareketlerden ve seslerden koru. onun yanında olduğunu hissettir. ağladığında uzakta olsan bile yanına gidene kadar seslen. geliyorum oğlum de. bu şekilde bebeğin kendini güvende ve değerli hissedecektir...
canım allah yardımcın olsun zor şey şu yaşadıkların
benimki belini kalkıdıyor.dönmek üzre
benımkı de aynen belını kaldırıyor sadece:)
iki yanına dönüyo yüzüstüyken de sırt üstüne dönüyo...
maşşallah sizinkilerebenimkine doktor kemikleri çok elastik iyi jimnasikçi olur ama bazı hareketleri geç yapar demişti doğru demekki
saolun kızlar...insallah bi daha kuzumu bu halde görmem
allah sabır versin ironic ne denir kii başkaa
pike can geldin mii ne yedin en son bakiiimmm:)))
pikeeeee kız naptın mıden karısmadı mı:):) bı ara benım sutum kesıldıgınde ben boyle ne bulduysam yemıstım de sonum lavoba oldu:):):) ıyyyy
nieeeeeeeee bu kadarcık şeymi yedinn :).doktor konrtolünde yapıyorsan listeyi doğrudur herhal .kolay gelsinn .yarın kontrol var bizimde bakalım nasılız :)
slm kızlar bakın ne oldu oglum iki gündür öglenden sonra uyumaya başladı 1 uyutuyorum 4 buçukta kalkıyo enterasan bu gün misafir vardı o kadr gürültüye ramen emdi uydu acaba hastamı :18:
allah bana da şu günleri göstersin :) kakasını yapınca 100 gram gider herhalde, sen biliyosundur? yoksa yeni mi yaptı. bu arada ben bebek tartısı bulamıyorum, kalmamış hiçbir yerde, ne biçim iş anlamadım.
ay geldim yaaa :) en son kefir anacım, ne mide varmış bende de.
yok allahtan alıyo midem :) diyom ya ne mide varmışşşş
yarısını doktor dediyse de kalan yarısı buradan apartma
ironic, canım o kadar üzüldüm ki okuyunca, çocuk anlar, bu kadarken de anlar işte, çok dikkat etmeliyiz. ama güzelim nasıl değişir ki bu durum bilemiyorum. maalesef insanların değişmesini beklemek işe yaramıyor. inşallah bi şekilde düzelirsiniz. sen çocuğa karşı hep sakin olmaya çalış bari canım ya. allah yardımcın olsun.
bu arada benim kız hiç dönmüyo daha, zaten pek de görmüyorum uğraştığını, zaten pek de yatmıyor hanımefendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?