2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

inş canım inş. uzulme stres yapma olur mu ona yansır bu. mumkun oldugunca mutlu dur yanında.

saolun tekrar tekrar kızlar ama elimde aklım cıktı..ben hep sakin olmaya calışıyorum tatlı konusuyorum eglendirmeye ve mutlu eden seyleri yapmaya calışıyorum

yarasın pikeeee gel sutum gel:) yenı sloganım:)

haha benim slogan gel yağlı sütüm gel olsun :)

slm kızlar bakın ne oldu oglum iki gündür öglenden sonra uyumaya başladı 1 uyutuyorum 4 buçukta kalkıyo enterasan bu gün misafir vardı o kadr gürültüye ramen emdi uydu acaba hastamı :18:

canım benim kızım da genelde yarım saatten fazla uyumuyor gündüzleri, nadiren kesintisiz 2.5 saat uyuduğu oluyor, gidip gelip bakıyorum niye uyanmadı diye. yani günleri günlerini tutmadığı için normal olabilir.

elifim sanırım olmadı yıne bu msn:))))))))))) neyse esıme sorarım aksam barı.

oooo tuttum bunu yaglı sut:))))))

kaka yapmadık emzirip tarttım ama ne kadar farkederki zaten
medikal de bulursun bebek tartısı

ay bursadaki medikalcilerin hepsine sorduk resmen, yokmuşmuş. kalmadı haftaya gelcek diyo hepsi, aynı yerden geliyo herhalde hepsine

ironic canım, eşin peki çocuk etkilenmesin diye çaba sarfediyor mu hiç? onu önemsiyor mu?

ironıc ben emınım elınden geldıgını yaptıgına. ınsan evladı ıcın herseyı yapar. bıraz ızle bakalım belkı bı daha hıc olmıycak. inş oyle olur.

değişik öle hiç bişe yemedim
sadece bol bol tatlı yiyorum ama onu doğurduğumdan beri hiç eksiltmedimki
geçen gün 4tane sufle yedim omu coşturdu acaba kuzumu

evdekı hassas tartıda kaan kucagımda tartılıyorum bıde arkasından kendım tartılıyom cıkarıyom kaanın kılosu:) saglık ocagıyla aynı sonuc. bebek tartısı almadım ben:)

evet o kadar sarfediyo ki yeni dogdugundan beri cok agladıgında fırcalıyo cocugumu (gecen gece aglıyo uyumuyo die aldı cocugu elimden gezdiriyo bi yandan kızıyo uyumican sabaha kadar madem öyle,hele bi uyu bak napcam seni dio resmen el kadar bebeyle aşık atıyo :SS bence eşim daha sorunlu
ironıc ben emınım elınden geldıgını yaptıgına. ınsan evladı ıcın herseyı yapar. bıraz ızle bakalım belkı bı daha hıc olmıycak. inş oyle olur.
izlicem canım ve bundan sonra daha da fazxla cabalıcam gerekirse aynı odalarda durmicam eşimle ona o sakin ortamı yaratıcam bi şekilde,bu seferde anne-baba berabr ilgilense daha dogru o konuda etkilenir mi acaba?

bende tıkınıyorum
hmss acaba sütün yağlı olması için bol yağlı yemek işe yararmı
kayınvalidemin arkadaşının gelini benden 10gün sora doğum yaptı
sadece anne sütü 8kilodan fazlaymış çocuk

bılmıyorum ıronıc ama bu kadar stres yapma. yuksek ses olmadıkca tekrarlamıycaktır.

evdekı hassas tartıda kaan kucagımda tartılıyorum bıde arkasından kendım tartılıyom cıkarıyom kaanın kılosu:) saglık ocagıyla aynı sonuc. bebek tartısı almadım ben:)

ben de böyle tartıyorum ama çok farkediyor.
eşim tartınca benden 200 gr farklı oluyor, doktordakinden de farklı çıkıyor
o yüzden alcam ben

uyku cok onemlı sut ıcın. sutum kesıldıgınde ne yesem sutum olmuyordu ama uyku denen seyı unutmustum. esım dedı uyu bıraz ben bakım uyudum 1,5 saat sonra kalktım ve sutum vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…