2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de böyle tartıyorum ama çok farkediyor.
eşim tartınca benden 200 gr farklı oluyor, doktordakinden de farklı çıkıyor
o yüzden alcam ben

aaa ben de denıyım aksam kocamla tartıyım. ben her saglık ocagına gıdısımde evden cıkmadan yapıyorum degılmısyo ordakıyle ama bakalım kocacıgımla tartınca nolcak.

yok canım onun ailesel dir okadar ıda fazla saglıgı yerinde olsun ayda kaçkilo alıyo bebişin canım kaç kilo dogdu :97:

ayran ıyı gelıyo yanı. ayranımı kendım yapıyorum bıde kendı yaptıgım yogurttan:):) bol bol ıceyım:)

ah canım ya.. huzurlu olması daha önemli sanırım, inşallah halledebilirsin canım

pike ben de royalmalt sipariş ettim.deniycem bakalım iii gelirse sen de denersin
vitamalt bulamadım ben de, maltana içiyorum o yüzden :)

evet dinlenmeye de çalışıyorum bi yandan :) arıza vermemek için zaten dinlenmem şart :)

oha pompalıyo herhalde töbe töbe

vitamalt bulamadım ben de, maltana içiyorum o yüzden :)

ben de öyle...vitamalt bulamadığımdan maltana içiyorum.ama netten dün bi daha araştırıyım dedim.bi baktım ki vitamalt yerine royalmalt gelmiş canım.

uyku cok onemlı sut ıcın. sutum kesıldıgınde ne yesem sutum olmuyordu ama uyku denen seyı unutmustum. esım dedı uyu bıraz ben bakım uyudum 1,5 saat sonra kalktım ve sutum vardı.

evet canım bebekler uyurken iş yamayı düşünmeyin yatıp uyuyun zaten gecelerikelkıyoruz 2 3 defa toplam kaç saat uyuyoruz sizce bir gecede bir düşünün

sütümü sağıp biberona koyduğumda biraz bekleyince bööle üzeri kaymak topluyo yağ birikiyo oradan mı anlıyoruz ne kadar yağlı olduğunu acaba

evet canım bebekler uyurken iş yamayı düşünmeyin yatıp uyuyun zaten gecelerikelkıyoruz 2 3 defa toplam kaç saat uyuyoruz sizce bir gecede bir düşünün

onlar uyurken biz buraya giriyoruz burası da süt yapar mı acep uyku yerine hahhahaha

sütümü sağıp biberona koyduğumda biraz bekleyince bööle üzeri kaymak topluyo yağ birikiyo oradan mı anlıyoruz ne kadar yağlı olduğunu acaba

benım sutum dogum yaptıgımda cok yaglıydı. elıme degdıgı zaman yaglı yaglıyı. annem dıyodu ne kadar yaglı sutun dıye. ılk ay bebegım ıyı kılo almıstı ama sımdı oyle yaglı degıl.

benim de öyleydi cnm,şimdi benim de rakı gibi rengi öyle yaglı diil

uyusada panık yapıyon dımı aynı ben:) maşallah de hasta olsa uyumaz zaten emın ol:) tek uyutan hastalık sarılık sanırım. onları da atlattık:)

daha önse geçirdigi hastalıkta uyuyodu halsizlikten ondan endişe ediyorum zorla uyandıracam sonrada uyutmaya ugraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…