pike ben de royalmalt sipariş ettim.deniycem bakalım iii gelirse sen de denersin
ben de böyle tartıyorum ama çok farkediyor.
eşim tartınca benden 200 gr farklı oluyor, doktordakinden de farklı çıkıyor
o yüzden alcam ben
bende tıkınıyorum
hmss acaba sütün yağlı olması için bol yağlı yemek işe yararmı
kayınvalidemin arkadaşının gelini benden 10gün sora doğum yaptı
sadece anne sütü 8kilodan fazlaymış çocuk
evet o kadar sarfediyo ki yeni dogdugundan beri cok agladıgında fırcalıyo cocugumu(gecen gece aglıyo uyumuyo die aldı cocugu elimden gezdiriyo bi yandan kızıyo uyumican sabaha kadar madem öyle,hele bi uyu bak napcam seni dio resmen el kadar bebeyle aşık atıyo :SS bence eşim daha sorunlu
izlicem canım ve bundan sonra daha da fazxla cabalıcam gerekirse aynı odalarda durmicam eşimle ona o sakin ortamı yaratıcam bi şekilde,bu seferde anne-baba berabr ilgilense daha dogru o konuda etkilenir mi acaba?
vitamalt bulamadım ben de, maltana içiyorum o yüzden :)pike ben de royalmalt sipariş ettim.deniycem bakalım iii gelirse sen de denersin
canım ben 52 kiloyla hamile kaldım, doğumdan sonra 55 kiloya kadar düştüm. şimdi bu süt derdinden yiye yiye 57 kiloyum. ama istesem veririm diye dert etmiyorum.
maşallah korkun yok bak ye yiyebilecegini o zaman canım dinlenmekte çok önemli bunu unutma
.:79::79::79::79: ben hastanede iken uykusuz kaldım hiç süt olmadı uyuyunca daha çok ol
bende tıkınıyorum
hmss acaba sütün yağlı olması için bol yağlı yemek işe yararmı
kayınvalidemin arkadaşının gelini benden 10gün sora doğum yaptı
sadece anne sütü 8kilodan fazlaymış çocuk
ayran ıyı gelıyo yanı. ayranımı kendım yapıyorum bıde kendı yaptıgım yogurttan:):) bol bol ıceyım:)
ooooh yarasın diyim bari
böyle bişiyi kabul etmez ki,acayip agresif ama bunu bile kabul etmiyoironic bence kocan gitsin psikoloğa yazık yavruma yaa
aay nasıl sinir oldum
uyku cok onemlı sut ıcın. sutum kesıldıgınde ne yesem sutum olmuyordu ama uyku denen seyı unutmustum. esım dedı uyu bıraz ben bakım uyudum 1,5 saat sonra kalktım ve sutum vardı.
evet canım bebekler uyurken iş yamayı düşünmeyin yatıp uyuyun zaten gecelerikelkıyoruz 2 3 defa toplam kaç saat uyuyoruz sizce bir gecede bir düşünün
sütümü sağıp biberona koyduğumda biraz bekleyince bööle üzeri kaymak topluyo yağ birikiyooradan mı anlıyoruz ne kadar yağlı olduğunu acaba
ilahı canım allah da seni güldürsün :))onlar uyurken biz buraya giriyoruz burası da süt yapar mı acep uyku yerine hahhahaha
benim de öyleydi cnm,şimdi benim de rakı gibi rengi öyle yaglı diilbenım sutum dogum yaptıgımda cok yaglıydı. elıme degdıgı zaman yaglı yaglıyı. annem dıyodu ne kadar yaglı sutun dıye. ılk ay bebegım ıyı kılo almıstı ama sımdı oyle yaglı degıl.
uyusada panık yapıyon dımı aynı ben:) maşallah de hasta olsa uyumaz zaten emın ol:) tek uyutan hastalık sarılık sanırım. onları da atlattık:)
benim de öyleydi cnm,şimdi benim de rakı gibi rengi öyle yaglı diil
daha önse geçirdigi hastalıkta uyuyodu halsizlikten ondan endişe ediyorum zorla uyandıracam sonrada uyutmaya ugraş
onlar uyurken biz buraya giriyoruz burası da süt yapar mı acep uyku yerine hahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?