selam hatunlar
selam kızlar...
kontrole gideniniz var mı
biz dün gittik
arkadaşlar merhaba benim kızımda 8 ekim doğumlu, aranıza gelebilirmiyim?
benim ki de ilk günler çocuk çok ağlıyo ya habire sütün yetmiyo sütün yetmiyo diyip duruyo.nerden anladım anne dedim.emziğin ucuna azcık bal sürdüm verdi sustu aç bu çocuk diyo.delirrrrrrceeeeeemmmmmmm
ben gidiyim süt sağıyım oğluşuma
slm anneler
dilekcim allah yardımcın olsun okurken çok üzüldüm bi yandan kendimi düşündüm bende 1 şubatta başlayacağım annem bakacak kızıma bakalım biz neler yaşayacağız ama bunlar aklımı başıma getirdi tembih üstüne tembih etcem ne kadar etkili olacağız yaşayıp göreceğğiz:18:
hosgeldın:)
eee nasıl bebişin durumu?
maşallah iyiymiş
kaka problemi için bi şurup verdi ve katı değilse7 güne kadar bişey olmaz dedi. ve 3 saat aralıkla emzir dedi. sık bsleyincede sindiremiyor olabilir dedi sütün yağ oranındab dolayı ama benimki gündüz saat başı istiyor vermediğim zaman çıngar çıkarrtıyor1-2 gündür kavga ediyoruz kızımla şimdilik 3 saat mümkün değil ama en azından 1,5 2 saate çıkartmaya çalışıyorum. 2 saat ideal bence
gelişimi maşallah önden gidiyor dedi. gerçektende 3 saat gündüz için uzun.gece zaten uyuyorlar 1-2 kere emiyorlar değil mi, dışarda arabasında uyurken 3 saati buluyor ama evde gündüz uzn uykusu yok kızımın kısa kısa uyuyor ben de şimdi napayım yani hergün gezmeye mi çıkartayım acaba
2 saat ideal bence
sizinkiler nasıl emiyor
kontrole gittiniz mi
dün oğluma pirinç unu yedirdim ve 3.5 saat uyudu
gece bende dinlenmış oldum...
begendı mı? benım sutum olmadıgı zamanlar denıyom yok yemıyo:)
evet beğendi..hatta gece 2 defa da kakasını yaptı ..bağırsakları rahatlatıomuş
evet beğendi..hatta gece 2 defa da kakasını yaptı ..bağırsakları rahatlatıomuş
ne ile yaptın pirinç ununu canım keçi sütü falan mı
yok canım su ile yaptım tarif öle zaten süt ağır olur olmaz yani
yok canım su ile yaptım tarif öle zaten süt ağır olur olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?