2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

arkadaşlar merhaba benim kızımda 8 ekim doğumlu, aranıza gelebilirmiyim?

hoşgeldin canım....

benim ki de ilk günler çocuk çok ağlıyo ya habire sütün yetmiyo sütün yetmiyo diyip duruyo.nerden anladım anne dedim.emziğin ucuna azcık bal sürdüm verdi sustu aç bu çocuk diyo.delirrrrrrceeeeeemmmmmmm

allah iyiliğini versin,başka bişeyde değil bal...

slm anneler

dilekcim allah yardımcın olsun okurken çok üzüldüm bi yandan kendimi düşündüm bende 1 şubatta başlayacağım annem bakacak kızıma bakalım biz neler yaşayacağız ama bunlar aklımı başıma getirdi tembih üstüne tembih etcem ne kadar etkili olacağız yaşayıp göreceğğiz:18:

inşallah sorun yasamazsınız canım.

hosgeldın:)

eee nasıl bebişin durumu?

maşallah iyiymiş
kaka problemi için bi şurup verdi ve katı değilse7 güne kadar bişey olmaz dedi. ve 3 saat aralıkla emzir dedi. sık bsleyincede sindiremiyor olabilir dedi sütün yağ oranındab dolayı ama benimki gündüz saat başı istiyor vermediğim zaman çıngar çıkarrtıyor 1-2 gündür kavga ediyoruz kızımlaşimdilik 3 saat mümkün değil ama en azından 1,5 2 saate çıkartmaya çalışıyorum. 2 saat ideal bence

maşallah canım. kılo alımı fılan ıyı mıymıs? 3 saat cok ya nasıl dayansın dımı annesi:)

gelişimi maşallah önden gidiyor dedi. gerçektende 3 saat gündüz için uzun.gece zaten uyuyorlar 1-2 kere emiyorlar değil mi, dışarda arabasında uyurken 3 saati buluyor ama evde gündüz uzn uykusu yok kızımın kısa kısa uyuyor ben de şimdi napayım yani hergün gezmeye mi çıkartayım acaba
2 saat ideal bence

sizinkiler nasıl emiyor
kontrole gittiniz mi

ben 14 subatta gıdıcem. gunduz uyku yok bızde de. mumkun degıl ya 3 saat

hu huuuuuuu kızlar nerdesiniz aşağısı kalabalık ama yazan yok:)) sanırım bizim prenses ve prensler annelerini rahat bırakmıyor

sizler hangi sıklıkta emziriyorsunuz

Son düzenleme:
kızlar tek suyla besleyici olmuyomuş. ben tarifini okumuştum bi yerde, 1 bardak suya 2 tatlı kaşığı pirinç unu konuyo. pişiriliyo. ocaktan indikten sonra 6 ölçek mama katılıyo. biraz daha büyüyünce bebişlerimiz içine pekmez ya da tereyağı ve labne peyniri katılabiliyo. bebeğin zevkine göre...

yok canım su ile yaptım tarif öle zaten süt ağır olur olmaz yani

saol canım ya çok zorda kalırsam bende deneyeceğim :) dünn hero baby organikin küçük ek gıdalarından aldım 4 aydan itibaren yazıyo kullanan varmı acaba ?

kızlar mrb size bugün keşfettiğim bişey söyleyeceğim kızımın kaka sorunu vrdı haftada 1 kere yapıodu nadiren 2 ve taşar tarzda geçen d vit bitti sağlık ocağından yenisini istedim oda verdi ve 3 damla dedi ama bana öncaki sağlık ocapındakiler 5damla demişti bende 5 vermiştim sonra 3 e indirdim ve kaka düzeldi 3 gündür düzenli yapıyo hergün ve ben bu damlanın dışında bişey vermiodum paylaşmak istedim şimdi araştırdım aşırı d vit kabızlık sebebiymiş sorunu olanlara belki yardımı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…