2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar sızın durum cok zor. esıyle aıle arasında kalmak emınım cok zordur. Allah yardımcınız olsun.

inşallah öyle olur canım. benim pek ümidim yok ama belki dediğin gibi olur zamanla...babam çok serttir benim. annem desen ayrı bi kin tutar. bilmiyorum valla.. ama inşllh barışırlar...

aslında hayat cok kısa. ne var sankı ınsanı kırıyolar. ıyı gecınmek varken.

dimi...benim en özel anlarım içimde uhde şimdi...ki eşim de etraf da hep takdir gören bi tip,bana düşkün,yardımcı maşşallahzaten tartışma da bu yüzden çıktı.hamileyken annem bana ters bi davranışta bulundu eşim de buna tepki gösterdi.halbuki kızımızı ne güzel koruyo diye sevinmeleri lazımdı...

selam arkadaşlar
bebeğinizde dönme refleksleri varmı?nette yüzükoyundan sırtüstüne döner falan diyor
ama bebeğimde hiç öyle bir çaba yok diğerlerini yapıyor

hehhehegözün aydın cnm.eminim seni de özlemiştir.

özlemiştir canım işin şakasındayız insan alışınca yalnız uyumak bile cok zor iyi oldu bana biraz yalnız kalmak

ankarada yine kar var bu defa tuttu sabah heryer bembeyazdı oğlumla pencereden seyrettik ilkin gözünü aldı sonra bakındı uyuyor simdide öksürüğü azaldı maşallahhhhh

bizdede yok cnm herpsi aynı degil benimki agır birazda heralde ondan gec döner gibi geliyor

Son düzenleme:
heryerde indirim var ya mesaj gelip duruyor gelde evde dur simdi :)

mothercarede tek oran %50 indirim vrmıs tekstilde ve yakkabıda uyuzlar dun gittim bugun yaptılar indirimi iice kıl olmaya basladım bunalra

slm kızlar
escegizim bugun geliyor oğlunu ve arabasını cok özlemiştir eminim hahahaha

gozunaydın dıyelım sımdıden:)

evet bence de. ama duzelır canım zamanla. bı de sımdı bebekten dolayı gorusmeler sık olacak ya inş hersey guzel olur.

öyle ya benimki de gidiyo ayda bi kere bi yerlere.yokluğunda zorlanıyorum çok.ayyyy ne güzelll çok özledim öyle bembeyaz kar görmeyi bana huzur verir hep...

ayyy her sabah belkı kar yagmıstır umuduyla atlıyorum cama yok yok yok. gece kalktıgımda da bakıyorum.

heryerde indirim var ya mesaj gelip duruyor gelde evde dur simdi :)

mothercarede tek oran %50 indirim vrmıs tekstilde ve yakkabıda uyuzlar dun gittim bugun yaptılar indirimi iice kıl olmaya basladım bunalra

evet ya heryerden maıl msj delırecemmmmm. alısverıs yapasım var zaten bı de benı tesvık edıyolar:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…