evet canım bide size tavsiyem asla cam gibi parlak meyve sebzeleri almayın kesin ilaçlama çok yapılmıştır..görünüşe aldanmayın
slm kızlar kalabalığız bugün. eşimle bebiş uykuda bende bi bakayım dedim
yok ya hiçbi şekilde yapmıo bi kaç kez sabunla yaptırdım şimdide sabun koymak istemiom eşim fitil alcak bakam.
slm kızlar kalabalığız bugün. eşimle bebiş uykuda bende bi bakayım dedim
merhaba canım.geçmiş olsun.ben diş hekimiyim.hangi dişini çektirdin.yirmilik mi.sızıntı şeklinde 24 saat kanaması normal.ağız dolusu kanıyorsa sorun var demektir.kanı sakın tükürme yut.çok sıcak ve çok soğuk şeyler yiyip içme.eline temiz bir gazlı bez al.çok acımıyorsa çekim yerine 15 dk süre ile bastır.geçmezse çok kanamaya devam ederse diş doktoruna hemen git
esım armut almıstı. dıyom bunlar kesın cok ılaclanmıs. hem cok duzgun hem de neydeyse aynı boydalar. bı de tutturdum yemıyelım bunları dıye:)
Kızlar benim oğlum günde 5 ila 7 kez kaka yapıyor,normal midir ki,sizinkilerrrr??
sabun bence de koyma.
maşallah:)))) biizm kız 1. ayı dolar dolmaz kaka problemi oldu.ilk ay gündde 5-6 kez bazen daha fazla yapardı.. yaptığın özel bişey var mı kendine yada bebeğe
benimki kabız6 gün oldu yapmadı daha
fitili getirdi eşim attım bakam. birazdan ev dolusu kaka yapar heheheh
kızımla uyuduk geldik
oda bişemi biz 3 e kdr uyuduk
kızımla uyuduk geldik
ay ne güzel kızlar ya bebişlerinizle vakit geçiriyosunuz ben bi tek yarın beraberim o da ev işine mi koşturiyim bebişimle mi ilgileniyim
kızlar bebegının belınde dogustan morluk boyle karartı gıbı olan var mı? gecer dıyo herkes ama..:97:
neeeeeeeeeeeee maşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?