2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

inş gecer bızımkı de.demek anne kız gununuz guzel gectı:)))))))))

inş gecer bızımkı de.demek anne kız gununuz guzel gectı:)))))))))
evet hiç ağlamadı daha keyfimiz çok yerinde geçer cnm merak etme. allah başka dert vermesin sırtındamış bak.
tatil günü ya keyif yapıyo cadılar

ne tatili kız biz hergün böyleyiz. gece uykusuda iyi en geç 2 de uyur sonada öğlen 2 ye kdr yatakta keyif yaparız bazen 10 da kalkıoz salonda takılıoz az sona geri gidip yatıoz hehe

ay ne güzel kızlar ya bebişlerinizle vakit geçiriyosunuz ben bi tek yarın beraberim o da ev işine mi koşturiyim bebişimle mi ilgileniyim

bebişinle ilgilen cnm evede temizlikçi tut. ne ilgilencen. ben bayadır dip köşe temizlik yapmıom biz iyi olalım yeter. zaten geç kalkıoz gün bitiverio yemekti bulaşıktı derken akşam üstü bi süpürge tutuom toz alıom görünen yerleri siliom o kdr bahara dip köşe temizlicem. hem bebişimde o zamana büyür daha rahat iş yaparım .

cnm daha ne yapcan, bütün işleri yapıyomuşsun zaten:26:

ayy çok özlerim ben fıstığımı gözüm iş falan görmez pazardan pazara yaparım :)

Benimde oğlanla geçiyor bütün günüm dışarı cıkmıyorm kaynana eltı görumce var zaten..akrabalarım var ama köyde bu sogukta köye kalmaya gitmek istemiyorum anca komşularla gidip geliyoruz birbirimize bir işim oldumu sabah erkenden çarsıya cıkıyorum esıme bırakıyorum .. aaa kilpaya hiç bakmadım cnm sagolsın

kızlar oğlum idogudugundan beri totosu ilk defa pişik oldu oysaki her seferınde temızledıkten sonra kurular.kremler sürer 2 satte bir alt alırdım bugun sık kaka yaptı ondanmı oldu bilmem normalde 2-3 günde cıkarız bugun 2-3 kez yaptı zorlandımı dicem ama alaksı yok kakada beklemedı yapar yapmaz koşuyorum alıyorum cıltle temas etmesiylemi hemen oldu pişik anamadım..antıbıyotık ılac içiyorum 2 gündür bide baska ılaclarada basladım aıle hekımın ıcebılırsın sutten gecsede bısı omaz dedı ..acaba antıbıyotıkmı pişik yaptıı???
pşik kremim vardı evde sürdüm bugun 2 defa ..siz günde kac kez sürüyonuz dr 2 kez yzmıs

canım ben hiç pişik kremi kullanmıyorum ayda 1 belki sürüyom ben pişik olmadığı sürece sürmem sonuçta oda bir ilaç.ben kakasını yapınca hemen değiştiriyom sadece çişini yapıncada 5 saatte bir değişiyom bence sen çok sık değiştiriyon alışıtırma öyle.

sen antibiotik içtiğini için pişik olmuş olabilir ve antibiotik çocuklarda isal yapar zaten belki senin sütünden geçtiyse bebeğinde ondan bukadar çok kaka yapmış olabilir.

sen antibiotik içtiğini için pişik olmuş olabilir ve antibiotik çocuklarda isal yapar zaten belki senin sütünden geçtiyse bebeğinde ondan bukadar çok kaka yapmış olabilir.

5 saaatmii:44:benim en geç degıstıgım bez 4 saat oluyor..gecede alıyorum .. çünkü almazsam sızdırıyor bezi cok doluyor benim oğlanın..zaten beyimiz alıştı sık degısmesını ıstıyor aglıyor huzursuzluk yapıyorum altını acınca gülücükler bazen sıkılıyorum al al gunum alt almakla gecıyo vala

belkide antibiyoık yapmıstır

canım antibiyotikten olmuştur benim kızımda antibiyotik kullandığında doktor olur normaldir demişti pişik kreminin adı ne travazol ise günde 2 kez sürülüyor troysd ise her alt açmada

Bu prima 4 nodan bana çiş kokusu geliyor ya az dolsun hemen dısarı cıkıo kokusu farkettınızmı kızlar eltimde kızında aynısınd edı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…