• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben almıcam ya mama sandalyesi otursun yerde yesin haha :D evde yer yok ufacık ev zaten :D alırsamda salıncaklı modellerini alırım.

canım benim eşim çok istiyo nedense mama sandalyesi almak nezman bebek mağazasına gitsek az büyü kızım sana bundan alacam diyo nerde gördü ve neden hevesli bilmoz ama daha araştırmadım ben hiç ama baba ısrarıyla alınacak heralde :)

ben cok para vermek ıstemıyorum mama sandalyesıne ıkeanın sıtesınde antılop mama sandalyesı var cok begendım pratık kullananarkadaslar memnun cok uygun tepsısıyle 50 lıra bana ıyı geldı .dızaynıda gsl

canım bende öle düşünüyrdum
ama isteklerimi bu araba karşılıyor.çift yönlü hafif az yer kaplıyor çok kolay kapanıyor..
çok para verdim inşallah pişman olman uzun yıllar kullanacağım sonuçta nasip olursa ikincida kullanır

kızlarr ben acaip hasta oldum yaa resmen yerimden kalkamıyorum ömrümde böyle gpıp olmadım her tarafım sızlıyo yaa kızımada geçiyo gibi ne yapayım ben ilaç kullanabilirmiyim acaba çocuğa peditus variyorum kenimkullanmak istemiyorum ama kızım için endişeleniyorum

kızlarr ben acaip hasta oldum yaa resmen yerimden kalkamıyorum ömrümde böyle gpıp olmadım her tarafım sızlıyo yaa kızımada geçiyo gibi ne yapayım ben ilaç kullanabilirmiyim acaba çocuğa peditus variyorum kenimkullanmak istemiyorum ama kızım için endişeleniyorum

canım öncelikle geçmiş olsun bitki çayı iç minoset kullanabilirsin.birde bugün dr a sordum 6 aya kadar kullanma pedudus dedi güvenmiyorum dedi..

kız evi p.k götürüo nereye yapıon tüm işi. ama kızımla ilgileniom o benim herşeyim o iyi olsun yeter bana :D

amaan salla ev işini :D

kız ben yatçamızda değiştiriom altını kesin uyanana kdr duruyor uzun süre almıcaksam yani yatmadan yatmaya bişik kremi sürüom ki bizim uyanmamız çoğu zmn 12 saati buluyor arada 10 da uyandığımız falan oluo o zmn değiştiriom. sonrasındada 2- yada 3 kere. bezin dolma durumuna göre. kaka yapmadığı için benim kız :D pişik kremini yatmadan yatmaya sürüyorum daha hiç pişik olmadık şükür. en uzun süre bezi tutan benimdir :D

arkadaşlar bebeklerinizin altına zeytin yağı sürün çok işe yarıyo kakadaki asitin tene değmesi önlüyo dr söylemişti

gaz ılaclarıda kanserojenmıs falan fılan ya aaaaaaaaaaaa cıldrcam ya çekırdek aılemı toplayıp aborjınlerın arasına katılmak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:52:

evet soğuk algınlığı ve grıp için

bugun arkadasımın bebegnede vermıs dktrda bende ona kullanma demıstım cocugun bıseyıde yok bu dktrların ılacları boyle vermelerıne ben sınr olyom ya ..yasım 30 ılk defa hamıleyken antıbıotık kullandım sımdı benım oglanı dktra gtrsem dktr bı antıbıotık kesın verr cerez nıyetıne

canım benim eşim çok istiyo nedense mama sandalyesi almak nezman bebek mağazasına gitsek az büyü kızım sana bundan alacam diyo nerde gördü ve neden hevesli bilmoz ama daha araştırmadım ben hiç ama baba ısrarıyla alınacak heralde :)

alın cnm yer varsa biizm ev ufak bende ondan düşünmüomda belli de olmaz :D

güzel cnm güle güle kullanın :D

gaz ılaclarıda kanserojenmıs falan fılan ya aaaaaaaaaaaa cıldrcam ya çekırdek aılemı toplayıp aborjınlerın arasına katılmak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:52:

hehe aynen :D

kızlar prıma uyu ve oyna paketın farkı ne dgrlerınden.bıde huggıesın kılot seklınde bezı var sanırım dımı

bugun arkadasımın bebegnede vermıs dktrda bende ona kullanma demıstım cocugun bıseyıde yok bu dktrların ılacları boyle vermelerıne ben sınr olyom ya ..yasım 30 ılk defa hamıleyken antıbıotık kullandım sımdı benım oglanı dktra gtrsem dktr bı antıbıotık kesın verr cerez nıyetıne

biz de her ay düzenli doktora götürüyoruz. bizim doktorumuz da pek meraklı ilaca. geçen ay peditus ve kabızlık fitili yazdı. dedim çocuğun birşeyi yok günde de 5-6- defa kaka yapıyor. olsun evde bulunsun belli olmaz bebeklerden diyor. ben almayacaktım. benim adam duydu ya doktorun gerek olabilir dediğini aldı öyle bekliyor buz dolabında

Back
X