Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de her ay düzenli doktora götürüyoruz. bizim doktorumuz da pek meraklı ilaca. geçen ay peditus ve kabızlık fitili yazdı. dedim çocuğun birşeyi yok günde de 5-6- defa kaka yapıyor. olsun evde bulunsun belli olmaz bebeklerden diyor. ben almayacaktım. benim adam duydu ya doktorun gerek olabilir dediğini aldı öyle bekliyor buz dolabında
günde ne kadar su veriyorsunuz kızlar. ben hergün şişe suyu kaynatıp ılıtıp 10 çay kaşığı kadar veriyorum ama miktarda kararsızım daha versem içecek:26:
selam kızlar.kızlar suyu neyde kaynatıyosunuz peki? bi de neyle saklıyonuz?
su ısıtıcılar da kireç falan olabiliyo, çaydanlıklarda da, merak ettim
ben hıc vermedım daha aslında kaynatmana gerek yok bence sıse suyunu sanırım bılmıyom.
suyu ben vermiom kızlar sadece emziriyorum diye ama siz veriyomusunuz yoksa mama kullananlar mı veriyo sadece ya aslında gçengün bi arkadaşıma doktor demişki su verilmeli kesinlikle çocuklara demiş ama işte bilmiom ya bi sürü farklı bilgi gelio hangisi doğru bilmiyoruz bizlerde inanın artık saf oldum kim ne derse acaba doğrumu ki oluyorum yaa
selam kızlar.
cezvede az bişe kaynatıp taze taze içirin. tabi mama olayı farklı. mama içinde cam kavanozda saklanabilir. ama sen sade anne sütü veriodun bence su içirmene gerek yok. mama alsa neysede. gerçi bazı dr.lar 4.aydan sonra verdiriyorlarmış seninkide 4.oldu herhalde.
bence kafan hiç karışmasın. çokta kötü bişe değil aslında su. sadece anne sütü alan bebeklein suya ihtiyacı olmuyo eğer gereksiz yere fazla su verirseniz kilo alımı etkilenebilir o kadar.
off ne güzel .emiolar hep emseler ek gıda olayı daha zor. bence
yap hazırla ne vercez nasıl yapçaz .D
Ben teflon tencerede kaynatıyorumsonra 1 litrelik cam şişeye koyuyorum ordan hem mama yapmak için kullanıyorum hemde su içirmek için :)
Ben teflon tencerede kaynatıyorumsonra 1 litrelik cam şişeye koyuyorum ordan hem mama yapmak için kullanıyorum hemde su içirmek için :)