• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet abımın esı de memur daha baslamadı 1 yasında oldu ıkızler. bakıcı var ama bakıcı ıkısıne bakamaz annem yardım etcek. memur olunca kolay ya.
rahat memur olmak istediğim zaman rapor izim alabiliyorum kim karışırki hiç kimse ben doğum iznimede 5.ayımda ayrıldım zaten 5. aydan sonra rapor falan aldım işe gitmedim rahat hamilelik geçirdim

söyleyip durmuyim o zmn yapmıo die :D benim kızın kilosuda iyi. alan uww ne kdr ağır deyip duruo zaten :S:9::9:

masallah de kiz benimkiside dünden beri memeyi agzina verince cikglik basiyor o an dövesim gelyior kizi 3 saate bir veriyorum almayinca deliriyorum ona kalsa hic almayacak ben almasi icin cabalayinca oda cigligi basiyor o anki ruh halimi görmeyin gitsin

ayy evet pazar günü çalışmasından nefret ediyorum kızlar üst kattan gelen gürültüye galiba çare buldum müzik açtım oglumu uyuturken hala uyuyo ama benim kafam şişti o mışıl mışıl uyuyo uyansın 5+1 açıçam bugün çok gürültü yapaacam evde

:60::60: yap yap:9: benım esım calıstıgı yerde mudur kendı ıstemese olmazdı bu toplantııııı:63:

rahat memur olmak istediğim zaman rapor izim alabiliyorum kim karışırki hiç kimse ben doğum iznimede 5.ayımda ayrıldım zaten 5. aydan sonra rapor falan aldım işe gitmedim rahat hamilelik geçirdim

bıde ıkız annelerı 4 yıl erken emeklı oluyor sanırım gecen sene cıktı bu da:)

masallah de kiz benimkiside dünden beri memeyi agzina verince cikglik basiyor o an dövesim gelyior kizi 3 saate bir veriyorum almayinca deliriyorum ona kalsa hic almayacak ben almasi icin cabalayinca oda cigligi basiyor o anki ruh halimi görmeyin gitsin

ay sorma almayınca bende deli oluom ama ısrar etmiom elbet acıkçak :D acıkınca luk luk içio :D maşallah kızıma :D

Selam kızlar..

Bu kaka yapması için bi fitil muhabbeti var o ne fitili merak ettim.Çok şükür bizimki günlük çıkıyor ama merak :52:

Selam kızlar..

Bu kaka yapması için bi fitil muhabbeti var o ne fitili merak ettim.Çok şükür bizimki günlük çıkıyor ama merak :52:

benim velet yapamıyor sanıyorduk meğer açlıktan yapamıyormuşşş yapsın diye Gliserinli Fitil veriyordukkk .. cocuk nasıl yapsın karnında birşey yokkennnn cocuga eziet etmişizzzzz :14: hayatım boyunca unutamıcam :14::14:

kızlar burayı takip edecem diye el işlerimi fırlattım kenera yetiştirmem gerekken bohçalar var ama sizden ayrılamıyorum bagımlılık yaptınız valla çok güzel örnekler var bunları okudukça içim öyle rahatlıyorki doktora koşmadan buraya bakıyorum allah hepinizden razı olsun canlarım :16:

Back
X