sayfalar ucmus buradan yazayım baree
kayınvalıdenın bınada daıre bulduk oraya yerleşecegım oğlumu getırıp götürme sıkıntısından da kurtuluyorum ..en cok ona sevınıom
ama nasıl tasınacagım yerleşecegım bılemıyorum bakalım yavas yavas artık
tamam bak o aklıma gelmedi güzeldir çok bizde çember çok moda dır
sevmedı bence oyuncagı
Meğer uykusu geliyomuş oda çok sesli olunca ona sinir olmuş
anladım. Ben kursa gıtmedım ama ceyızıme mutfak takımı yaptım brezılya nakısı ve pıtırcık kurdeladan. Kolay geldın canım zevklı oluyor.
iyi bari neyseki müzik seviyomuş kuzuçok güzel ben beklemeyi hiç sevmiyorum oglum uyurken ne yaparsam kar diye uyuttum bak oglumu okudun mu buldugum çareyi hala müzikl çalıyo evde ama artık ses duymuyorum yukardan sinir de olmuyorum yani
daha öncede yazdım mezime zor işin allah kolaylık versinsayfalar ucmus buradan yazayım baree
kayınvalıdenın bınada daıre bulduk oraya yerleşecegım oğlumu getırıp götürme sıkıntısından da kurtuluyorum ..en cok ona sevınıom
Ama nasıl tasınacagım yerleşecegım bılemıyorum bakalım yavas yavas artık
olsun bıraz zor olacak ama ondan sonra daha rahat olur. bu kosusturmanda bırazcık azalır hem nefes alırsın
care ıyıymıs Allahtan oglunda muzıkte uyuyabılıyo:) bu arada face de k.k 2010 ekım annelerıne gırcektın gırdın mı?
iyi bari neyseki müzik seviyomuş kuzu
daha öncede yazdım mezime zor işin allah kolaylık versin
evet cok sevınıyorum yatagından kaldırıp getırmıycem artık babannesı uyanınca göturur evine
yok bursa degil kızım öyle kaydetmiş açarken yalovadan bendapse bursanın neresınde yasıyorsun canım sen?
yapamadım ki yaaa bir türlü
ama bu uzuuuuun olanlardan. cember bızde de moda:) bu şal gıbı olanlardan. iğne oyası yapıcam.
Benim facem yok kızlar hiçte almayı düşünmedim ama bu kk bana bunuda yaptıracak galiba bir face eksikti oda olursa tam olur:2:
tabi en azından sabah oğlanı kaldırıp götürmeyeceksin yazık kuzuyaaminnn canım saol...
Her zemherenınde bir baharı varmış bakalım artık
yok bursa degil kızım öyle kaydetmiş açarken yalovadan ben
al canım sende al bi face
Benim facem yok kızlar hiçte almayı düşünmedim ama bu kk bana bunuda yaptıracak galiba bir face eksikti oda olursa tam olur:2:
marifetlisin bayaga
heee. babamın zeytınlıgı varda yalovaya yakın zaten. orhangazı de ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?