2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cok sukur ıyıyım ya. ama son 5 dk dır oglan huysuzlandı ya

selam kızlar
bebişlerle nasıl oyunlar ounuyorsunuz?ben oğlum sıkılmasın istiyorum ama hergün aynı şeyleri yapmaktan ben bile sıkıldım....fış fış kayıkçı---ali babanın çiftliği---bir kaç şarkı daha

akşama ne pişireceksiniz
hiçbişiy
kızlar biriniz cevap verin.....

adet olamayanlar,sizce bu durum sıkıntı stres yapıyor mu?

ben daha olamadımda,bendeki bu hali olmamamı yormalıyım :26:
yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS

kızlar biriniz cevap verin.....

adet olamayanlar,sizce bu durum sıkıntı stres yapıyor mu?

ben daha olamadımda,bendeki bu hali olmamamı yormalıyım :26:
canım hiç olmadınmı yapar galiba
hiçbişiy

yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS

ne iyi ama acıkınca ne yiyeceksin

aynen ya oyun yok:)

hiçbişiy

ben de pısıremem kocam gelıp yapsın zaten cocuk huysuzlandı ugrasamam

sorma sorma kaşım bıyığım cıktı acayip oldum cocuk hangisi annesi hangisi babası karıstırcak valla

ay koptum ya. Allah da senı guldursun. benımde bıyıkları yoldum da kocam kaanı bakarken. kaş alamıyom ben. kuafor ayagıma gelse anca:)

ya dışardan sipariş ya da pratik sandviç falan gibi bişi zaten oturup yemek yemeye izin vermiyo ki benim veletim :))
sen teksin galiba benim kayınvalide var bide eşim çalışıyo bişeyler yapmam lazım
aynen. kapalıyım ama evde bıraz kokoşumdur. artık ona da vakıt yok:)

sürekli evde olunca doğru ama çalışmaya başlayıncaolmuyo dağınık saçla dolaşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…