kızlar biriniz cevap verin.....
adet olamayanlar,sizce bu durum sıkıntı stres yapıyor mu?
ben daha olamadımda,bendeki bu hali olmamamı yormalıyım :26:
ekledım canım resım fılan yok sensın sanırım:)
aman ya allah korusun laf olsun die koymusum işte :)) ben bi taneyle kafayı sıyırıyorum kalsın baska istemem :))hoşbulduk cnm benimki işte evde olsa da cocuga bakmaz ben nete gircem die :))
iyidir cnm hoşbulduk cagırdın geldim :))sen nasılsın?
yok koymadım vakit bulunca ugraşamadım açıp bıraktım sadece çok teşekkür bakacam neyse ben kaçtım az ütüm var yapacam
hiçbişiyakşama ne pişireceksiniz
yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SSkızlar biriniz cevap verin.....
aman ya allah korusun laf olsun die koymusum işte :)) ben bi taneyle kafayı sıyırıyorum kalsın baska istemem :))hoşbulduk cnm benimki işte evde olsa da cocuga bakmaz ben nete gircem di bende 3 tane var ama 2 si büyük sayılır ikiside kız çok iş yapıyolar amac
ah be canım ne maşası saçımı taramaya zor fırsat buluyorum vallakızlar saç maşası kullananız varmı braun nasıl almayı düşünüyomda
canım hiç olmadınmı yapar galibakızlar biriniz cevap verin.....
hiçbişiy
yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS
selam kızlar
bebişlerle nasıl oyunlar ounuyorsunuz?ben oğlum sıkılmasın istiyorum ama hergün aynı şeyleri yapmaktan ben bile sıkıldım....fış fış kayıkçı---ali babanın çiftliği---bir kaç şarkı daha
hiçbişiy
yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS
ah be canım ne maşası saçımı taramaya zor fırsat buluyorum valla
ya dışardan sipariş ya da pratik sandviç falan gibi bişi zaten oturup yemek yemeye izin vermiyo ki benim veletim :))canım hiç olmadınmı yapar galiba
ne iyi ama acıkınca ne yiyeceksin
bende fırsat bulamamda pek hevesleniyom amaah be canım ne maşası saçımı taramaya zor fırsat buluyorum valla
sorma sorma kaşım bıyığım cıktı acayip oldum cocuk hangisi annesi hangisi babası karıstırcak vallaaynen. kapalıyım ama evde bıraz kokoşumdur. artık ona da vakıt yok:)
ya dışardan sipariş ya da pratik sandviç falan gibi bişi zaten oturup yemek yemeye izin vermiyo ki benim veletim :))
bu ara evde durmuyo cnm sabah gidiyo gece geliyo ya da sehir dışına cıkıyo huzurluyuz ama yarın evde sanırım anneme mi kaçsam diyorumıronıc sen onu bunu bırakta nasılsın cıdden duzeldı mı moralın?
sorma sorma kaşım bıyığım cıktı acayip oldum cocuk hangisi annesi hangisi babası karıstırcak valla
sen teksin galiba benim kayınvalide var bide eşim çalışıyo bişeyler yapmam lazımya dışardan sipariş ya da pratik sandviç falan gibi bişi zaten oturup yemek yemeye izin vermiyo ki benim veletim :))
aynen. kapalıyım ama evde bıraz kokoşumdur. artık ona da vakıt yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?