2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben hap kullandım 1,5 yıl..eşime söyledim evlenirken nasıl koruncaz die,onu da mı ben düşüncem dedi cıktı kenara,sonra hap çok mide bulantısı yaptı 1,5 yıl sonunda dayanamadım bıraktım

bende sormustum esıme ılac ıcmeme ızın vermedı zararlı onlar dedı.

cok zordur canım gercekten opeşpeşe olmaları. ayy dha cok kucukler zaten. allah olmayanlara ve isteyen herkezse versin ama bana şuan vermesinnnn

balummm,bana da kociş dediii ben korunurummmmm.. üleeenn 1sene uğraştık gelmek bilmedi velet şimdide istemiyoz diye gelirmişş bak sen o zaman

߀nde baktım simdi kızına canım coook tatlı maşallahhh. zaten kız bebeklere bayılıyorummmmmmm.. 2.cocugum inşallah kız olur da birdaha bebiş yapmammmmmmm tabi saglıklı olsun da en başı o.

senı hasta bezı anca tutar bu kadar bekledın

ay tek olsunda onuda alırım vallaha...

canım bene olmadım daha emzirme bitene kadarda olmazmışım
ama ben olmak ıstıyorum hormonlar düzene girsin artık

çoğu arkadaş olmuş ama,bende büyük kızmda daha çabuk olduğumu hatırlıyorum,bundada olayım artık,hormonlar deli ediyo zira beni...

gelmez kız korkma bısey olmaz.

kızlar ben cıkıyorum gelmeye calışırım gene,oglum sıkıldı bi de gazı var bombardımana tutuyo suan beni :))

ay tek olsunda onuda alırım vallaha...

çoğu arkadaş olmuş ama,bende büyük kızmda daha çabuk olduğumu hatırlıyorum,bundada olayım artık,hormonlar deli ediyo zira beni...

olursun canım acele yok:) benım annem olmazmıs 6-7 ay ben oldum 3 ay olmadan:)

ßaßam ve annem sagolsun ,çook seviyorlar doruğu. uyuyordu,uyandı babam geldi aldı götürdü özledim diyor oysa ki, 2saat önce görmüştü

ßalum azcık daha araştırma yapsam daha nelerini yakalıcam demek kiii :))))))))
bak daha bekarken ki yazışmalarını buldum cıkardım gün ışığına hahhaha

߀nde baktım simdi kızına canım coook tatlı maşallahhh. zaten kız bebeklere bayılıyorummmmmmm.. 2.cocugum inşallah kız olur da birdaha bebiş yapmammmmmmm tabi saglıklı olsun da en başı o.

sağol canım.benim de 2 tane kızım var allahım onlara uzun ömür versin bende başka düşünmüyorum.tabi yinede allahım bilir büyük konuşmayayım.

herkes burda ama kimseler yazmamış....dün dışardaydık mev lüte gittik..kızım sabah 10 dan gece 1 e kadar hiç uyumadı sürekli insanlara etrafa baktı...gözünden uyku aktığı halde uyumadı...şok oldum nasıl dayandı

ßalum azcık daha araştırma yapsam daha nelerini yakalıcam demek kiii :))))))))
bak daha bekarken ki yazışmalarını buldum cıkardım gün ışığına hahhaha

ben kadınlar kulubune ılk uye olusum nıyeydı bılıyo musun:):) kucuk gogus takıntım yuzunden. onu da bulursun sen gercı anlatmama gerek yok ama

benımkı sabah 7 den gece 1:30 a kadar uyumadı. gercı benım oglan uykuyu sevmıyor. kabullendım artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…