2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet canım hıc sorma basımıza iş cıkardık heryer karlı bebede var bakalım kayınvalıdenın bına olunca kacırmak ıstemedık hergun cocugu getırıp götürmek sıkıntı verıodu kurtuluyorum artık

canım hiç bişeycik olmaz eğer eminsen bende geçen 15 de oldum bu ay 28 de epey korktum ama olursun yani

eminim canımmmmmmmmmm eşim korunuyor şeyleeeeee inş dedigin gibidirrr
hahahahah koptummm :))))))

korkma kız yazdığımı görmedin galiba

görmemiştim canımmm :)))))) ilerliyor ya sayfalar farketmedim..

ay okudum hemencecik bende
sankim kırlı çamasırlar döküldü biran

cok pis kirli camasır dökerimmmm

aaaa baluum sen bekar mıydın ordaaaa? vayy be simdi bebegin bile var..balsurat da yazmıs konuya

evet bekardım. esımle flort edıyoduk:))) ben balsuratla da tanısıyodum o zamandan.

eminim canımmmmmmmmmm eşim korunuyor şeyleeeeee inş dedigin gibidirrr

hahahahah koptummm :))))))

görmemiştim canımmm :)))))) ilerliyor ya sayfalar farketmedim..

cok pis kirli camasır dökerimmmm

ben unutmustum o konuda yazdıgımı:)

Son düzenleme:

aaa süper olmuşşşşşşşş... yani şuan ki durumun için harika :)) oğluşun büyüyünce bilemicem kayınvalide ile aynı binada oturmak kötü olur :)) cok sevindim canım.. biraz yorulcaksınız ama sonra mutluu sooonnnn

hadi ben kaçtım muck muck herkeseeeeeee

bende optummmmmmmm mckk mckkk

ironic canım,, doğrudur ama olduysa da korunmaya ragmen yapcak bişi yook
allah'ım ne olur olmasıınn...:18:

ya ben peşpese de bakamazdım ölürüm o zamann,şimdiden eridim zombiye döndüm zaten

evet balummmmmmmmmm şeyleeeeeee korunuyoookkk.. ben hap felan hiç kullanmadım şimdiye kadar.. spiralde taktırmayı hiç ama ihiiç düşünmedimmmm.
kız patlak patlak satıyolarsa dava ederim onları hayatımızla oynamasınlarrrrrr

orda korkuyodun ama hemen bebiş yapmıssın :))ben 4,5 yıllık evliyim kaza olmasa hala cesaret edemezdim

evet guya 2 sene yapmıycaktım. evlendım 1 sene dedım. 6 aylık evlıydım bırden karar verdım. hemen olmaz dıye dusunmustum ama hemende oluverdı gari:)

aynen bende evlendıgımden berı aynı sekılde korunuyom. kendıme ezıyet edemem o koruncak tabı kı.

aynen bende evlendıgımden berı aynı sekılde korunuyom. kendıme ezıyet edemem o koruncak tabı kı.
ben hap kullandım 1,5 yıl..eşime söyledim evlenirken nasıl koruncaz die,onu da mı ben düşüncem dedi cıktı kenara,sonra hap çok mide bulantısı yaptı 1,5 yıl sonunda dayanamadım bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…