hee kızzz şaşmazdı doğumdan öncede sonrada şaşmamıştıı işteee ne olduu şimdiii. hava attım nazara geldim sanırsam hbahahahah
bu arada sen evi mi taşıyorsun ? neden ? ayy iş cıktı basına yani... kolay gelsin allah yardımcın olsun anacım
canım hiç bişeycik olmaz eğer eminsen bende geçen 15 de oldum bu ay 28 de epey korktum ama olursun yani
hahahahah koptummm :))))))
korkma kız yazdığımı görmedin galiba
ay okudum hemencecik bende
sankim kırlı çamasırlar döküldü biran
aaaa baluum sen bekar mıydın ordaaaa? vayy be simdi bebegin bile var..balsurat da yazmıs konuya
eminim canımmmmmmmmmm eşim korunuyor şeyleeeeeeinş dedigin gibidirrr
hahahahah koptummm :))))))
görmemiştim canımmm :)))))) ilerliyor ya sayfalar farketmedim..
cok pis kirli camasır dökerimmmm
hadi ben kaçtım muck muck herkeseeeeeee
evet canım hıc sorma basımıza iş cıkardık heryer karlı bebede var bakalım kayınvalıdenın bına olunca kacırmak ıstemedık hergun cocugu getırıp götürmek sıkıntı verıodu kurtuluyorum artık
hadi ben kaçtım muck muck herkeseeeeeee
ne kadarlık evlisin cnm sen?evet bekardım. esımle flort edıyoduk:))) ben balsuratla da tanısıyodum o zamandan.
ben unutmustum o konuda yazdıgımı:)
ne kadarlık evlisin cnm sen?
ya ben peşpese de bakamazdım ölürüm o zamann,şimdiden eridim zombiye döndüm zatenaaa süper olmuşşşşşşşş... yani şuan ki durumun için harika :)) oğluşun büyüyünce bilemicem kayınvalide ile aynı binada oturmak kötü olur :)) cok sevindim canım.. biraz yorulcaksınız ama sonra mutluu sooonnnn
bende optummmmmmmm mckk mckkk
ironic canım,, doğrudur ama olduysa da korunmaya ragmen yapcak bişi yook
allah'ım ne olur olmasıınn...:18:
orda korkuyodun ama hemen bebiş yapmıssın :))ben 4,5 yıllık evliyim kaza olmasa hala cesaret edemezdim1,5 yıllık evlıyım. 2008 subatta yazmısım onu 2009 hazıranda evlendım.
yine yeniden ben geldim.face kızımın resimlerini yükledim
orda korkuyodun ama hemen bebiş yapmıssın :))ben 4,5 yıllık evliyim kaza olmasa hala cesaret edemezdim
evet balummmmmmmmmm şeyleeeeeee korunuyoookkk.. ben hap felan hiç kullanmadım şimdiye kadar.. spiralde taktırmayı hiç ama ihiiç düşünmedimmmm.
kız patlak patlak satıyolarsa dava ederim onları hayatımızla oynamasınlarrrrrr
hemen baktım:)))))))))
üşengeçlikten yükleyemiyordum bugün yapayım dedim
ben hap kullandım 1,5 yıl..eşime söyledim evlenirken nasıl koruncaz die,onu da mı ben düşüncem dedi cıktı kenara,sonra hap çok mide bulantısı yaptı 1,5 yıl sonunda dayanamadım bıraktımaynen bende evlendıgımden berı aynı sekılde korunuyom. kendıme ezıyet edemem o koruncak tabı kı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?