kızlar yaa piskoljim bozulduuuuuuuuuuuuuuu..
27sinde regl olmam lazımdı olmadım halaaaaaaaaaaaaa.. korunuyorz hiç kaza felanda yaşamadık ama hamile kalınır mı böyle de bilmem kiiiiiiiiiii 3.gün bugunn ay cok korkuyorum.. :18::18::18::18:
canım merak ettim pek dertlisin ya olsun seni üzmesi için geçerli değilmedya sektöründe calısıyo cnm bugün fener macında görevli mesela
ya bende bu kış kaloriferler çok iyi yanıyo diyodum,hiç üşümüyorum ya....
gel adet gel sana ne pedler alıcam....
ya bende bu kış kaloriferler çok iyi yanıyo diyodum,hiç üşümüyorum ya....
gel adet gel sana ne pedler alıcam....
canım hiç bişeycik olmaz eğer eminsen bende geçen 15 de oldum bu ay 28 de epey korktum ama olursun yanikızlar yaa piskoljim bozulduuuuuuuuuuuuuuu..
27sinde regl olmam lazımdı olmadım halaaaaaaaaaaaaa.. korunuyorz hiç kaza felanda yaşamadık ama hamile kalınır mı böyle de bilmem kiiiiiiiiiii 3.gün bugunn ay cok korkuyorum.. :18::18::18::18:
sebep değil ama işle alakalı değil zaten normalde cok agresif bi adamcanım merak ettim pek dertlisin ya olsun seni üzmesi için geçerli değil
hhıııhh okadar hava atarsan olacağı buuu
bişey olmaz ilaç kullandın mı ondan olabılır yada stres
boyle aksaklıklar olabılır hemen korkma.
ne dogurması kız,sezeryanlıya 2 sene yasakne havası kızzzzzzzzzz deliiiiii...
ayyy en çok ogluma üzülürümmm vallaaa.. hamileysem de yapcak bişi yok doğurucam mecbur ama cok korkuyorummmmm :18:
evet antibiyotik içmiştim bitaneeeeeeeeee.. :S
inşallah canım ya... korundugumuz halde hamile kaldıysam da allah'ın işi artık yapabilceğim birşey yokta... ayy insanlara ne derimmmm
ne havası kızzzzzzzzzz deliiiiii...
ayyy en çok ogluma üzülürümmm vallaaa.. hamileysem de yapcak bişi yok doğurucam mecbur ama cok korkuyorummmmm :18:
evet antibiyotik içmiştim bitaneeeeeeeeee.. :S
inşallah canım ya... korundugumuz halde hamile kaldıysam da allah'ın işi artık yapabilceğim birşey yokta... ayy insanlara ne derimmmm
sinirini sevsinler onunsebep değil ama işle alakalı değil zaten normalde cok agresif bi adam
balummmm araştırırkennn seninde şu konuda yazını gördümmm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/157239-korunurken-hamile-kalan-var-2.html
ne dogurması kız,sezeryanlıya 2 sene yasak
korkma kız yazdığımı görmedin galibabalummmm araştırırkennn seninde şu konuda yazını gördümmm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/157239-korunurken-hamile-kalan-var-2.html
ay adetım hiç şaşmadı aynı tarihte oldum diyen benmiydimmm
şaka canım antıbıyotıktendir korkma ilk 6 ay düzene girer
bilmem dr um sıkı sıkı uyardı benialdıramam canımmm o günaha girememm eger öyle bişi varsa... ablam da hamile kalmıştı yeğenim 5aylıktıı,üst üstte doğurdu 3.sezeryanıydı hemde.
ay okudum hemencecik bende
sankim kırlı çamasırlar döküldü biran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?