2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bir iç body kolsuz çıtçıtlı
ince kısa çorap
dry max boş bebek bezi
bir penye tulum

bu sefer 190 gr geldi, geçen 230 gr gelmişti ama o tulumumuz biraz daha büyüktü, ondan fark etmiştir biraz.

kıyafetleri çıkarıp hem çocuğu tekrar tarttım, hem de kıyafetleri tek koyup tarttım, 190 gr.

sanırım ortalama 200 gr kabul etmek doğru olur

boş bezle hemde:) baya gelıyormus:)

h.geldin iyiyiz sen nasılsın
iim napek geçmişi okumaya çalışıom. birce izin verirse tabe
pike sanırım bı cıplak bı gıysıyle tartıyo daha gelmedı:)

ya bende dıkkat edıyorum ne zaman kendımı usutsem cocuk devamlı kusuyor ondan olmus olabılırmı canım
olabilir cnm. benim kızda çok kusuo kendimi üşüttüğüm zaman. hemen kendime dikkat edom bende
seni gezginci otur oturdugun yerde :)ıyıyız sen nasılsın mınık kızın nasıl ?

kız uğraşma çocukla alır kibar olsun senin kızda. benimkide fazla.

çok sağolasın canım...

Son düzenleme:

kız napiim doktor ek gıdaya başlatıyo, daha emsin istiyom

çok sağolasın canım...

rica ederim, ne demek :)

melisciğim belli bi saat söylemiş miydi? bazen uzun uyuyor ne yapacağım bilemedim aslında alışsın istiyorum ama?????
gündüz 1 saatte bir emiyor çok depoluyor zaten beni de tüketiyor yoruyor

melisciğim belli bi saat söylemiş miydi? bazen uzun uyuyor ne yapacağım bilemedim aslında alışsın istiyorum ama?????
gündüz 1 saatte bir emiyor çok depoluyor zaten beni de tüketiyor yoruyor

3 saatte bır canım ama ben kaldırmıyorum uykuyada ıhtıyacı var cunku o aç olsa kalkar zaten

3 saatte bır canım ama ben kaldırmıyorum uykuyada ıhtıyacı var cunku o aç olsa kalkar zaten

nette araştırdım biraz pek bişey bulamadım ama 3 saat yenidoğan yani 1 ay a kadar geçerli be gülüm. dr lar 1. ay 3 saati geçmesin dediklerine göre 2. 3. ay dan sonra bu sürenin artması gerekiyor. hem biz kaldırırsak düzeni bozulmaz mı ya? sonra büyüyüncede öyle geceleri sürekli meme ister ne gerek var ki kilo alımı güzel ise uyandırmaya gerek yok bence

doktor bana kaldirma dedi benimkide bazen gece 22 de yattimi sabah 5 yada 7 de kalkiyordu.doktor birak uyusun dedi.ama o ay sadece 300 gram almisti.acep dedim kaldirsam daha mi iyi olurdu.buay ses etmesede zaten 3 saate yalasinca kipirdanmaya basliyor ellerini agzina götürüp emiyor.bende hemen mememi veriyorum.3 defa kalkiyoruz geceleri emmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…